Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θέλω να εγκαταστήσω εμπορικό λογισμικό σε μικρή εταιρεία. Μετά από αρκετή έρευνα έχουμε καταλήξει σε 2 εταιρείες. Την epsilon.net (pylon) και την altec (atlantis). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο από τα δύο; Χρησιμοποιείτε κάποιο; Της entersoft το απέρριψα λόγω τιμής.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θέλω να εγκαταστήσω εμπορικό λογισμικό σε μικρή εταιρεία. Μετά από αρκετή έρευνα έχουμε καταλήξει σε 2 εταιρείες. Την epsilon.net (pylon) και την altec (atlantis). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο από τα δύο; Χρησιμοποιείτε κάποιο; Της entersoft το απέρριψα λόγω τιμής.

Ευχαριστώ

Ποιές είναι οι ανάγκες σου;

Δημοσ.

Απλές

- Έκδοση τιμολογίων

- Παρακολουθηση αποθήκης

- Πελατολόγιο

- Επιταγές

- Τιμοκατάλογος, Κοστολόγηση, Προμηθευτές

κτλ

Γιαυτό και στις 2 εταιρείες που ανέφερα κοιτάω την βασική start up πλατφόρμα τους και όχι με crm, αναλυτική λογιστική κτλ.

Δημοσ.

από γνωστό μου (και όχι ιδία εμπειρία) ξέρω οτι το atlantis έχει μείνει λίγο πίσω - το τελευταίο του πρόβλημα ήταν με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, μένα το ξήλωσε και πήγε σε κάποια άλλη εταιρία που δεν θυμάμαι, πάντως όχι την epsilon.... άρα αν όντως κατέληξες σε αυτά τα δύο, άσε την altec...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Ευχαριστώ

Epsilon Net, το PYLON ειναι μια πολύ δυνατή πλατφόρμα και φυσικά η Epsilon έχει το καλύτερο Support το οποίο παίζει  σημαντικό ρόλο .. :)

Δημοσ.

Απλές

- Έκδοση τιμολογίων

- Παρακολουθηση αποθήκης

- Πελατολόγιο

- Επιταγές

- Τιμοκατάλογος, Κοστολόγηση, Προμηθευτές

κτλ

Γιαυτό και στις 2 εταιρείες που ανέφερα κοιτάω την βασική start up πλατφόρμα τους και όχι με crm, αναλυτική λογιστική κτλ.

Σκοπευεις να εχεις και eshop?

Οποια και να διαλέξεις να ζητησεις να ερθουν στο χωρο σου να στο δειξουν. Μη δωσεις χρηματα σε καμια περιπτωση αν δεν εισαι απολυτα σιγουρος οτι σου κανει. Ουτε προκαταβολη! Επισης σκεψου τι μπορει να χρειαστεις στο μελλον, ωστε η εταιρεια που θα επιλεξεις να σε καλυπτει και σε αυτο.

Επισης να ξερεις οτι μπορουν να σου πουν οτι η εφαρμογη τους καλυπτει ολα τα καταστηματα αλλα δεν ειναι ετσι. Η καθε μια εχει καποια μεγαλυτερη εξειδικευση σε καποιο τομεα.

Για τι κατάστημα προορίζεται αν επιτρεπεται να σου πω τις οποιες εμπειριες εχω με ορισμενες εφαρμογές.

Δημοσ.

Δουλεψα 6 χρονια το atlantis και μπορω να πω οτι ειναι το πιο ευχρηστο προγραμμα τιμολογησης και με διαφορα, απ'ολα οσα εχω δουλεψει. Αλλα το entersoft μου φαινεται πως εχει πιο πολλες δυνατοτητες αν και λιγο πιο δυσχρηστο...

Το pylon δεν το δουλεψα ποτε.

Δημοσ.

Σκοπευεις να εχεις και eshop?

Οποια και να διαλέξεις να ζητησεις να ερθουν στο χωρο σου να στο δειξουν. Μη δωσεις χρηματα σε καμια περιπτωση αν δεν εισαι απολυτα σιγουρος οτι σου κανει. Ουτε προκαταβολη! Επισης σκεψου τι μπορει να χρειαστεις στο μελλον, ωστε η εταιρεια που θα επιλεξεις να σε καλυπτει και σε αυτο.

Επισης να ξερεις οτι μπορουν να σου πουν οτι η εφαρμογη τους καλυπτει ολα τα καταστηματα αλλα δεν ειναι ετσι. Η καθε μια εχει καποια μεγαλυτερη εξειδικευση σε καποιο τομεα.

Για τι κατάστημα προορίζεται αν επιτρεπεται να σου πω τις οποιες εμπειριες εχω με ορισμενες εφαρμογές.

Έχω δει και τα δυο από κοντά σε παρουσίαση. Η εταιρεία ασχολείται με εμπόριο εισαγωγής και έχει βιβλία Β κατηγορίας.

Δουλεψα 6 χρονια το atlantis και μπορω να πω οτι ειναι το πιο ευχρηστο προγραμμα τιμολογησης και με διαφορα, απ'ολα οσα εχω δουλεψει. Αλλα το entersoft μου φαινεται πως εχει πιο πολλες δυνατοτητες αν και λιγο πιο δυσχρηστο...

Το pylon δεν το δουλεψα ποτε.

Το entersoft το απέρριψα λόγω τιμής, έχω ακούσει πως είναι το πιο δυνατό. Όσο για τα άλλα δυο το pylon μου φάνηκε πιο εύχρηστο από το atlantis.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...