voltmod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καμιά 30αριά. Αλλά όχι σταθερές, συνεχώς αλλάζω. Πού θέλεις να καταλήξεις; Στο ότι δεν χρησιμοποιούμε παρά ελάχιστες εφαρμογές σε όλα τα οικοσυστήματα, win, iOs, android; Όχι, δεν θέλω να καταλήξω πουθενά (δεν καταλήγουν κάπου αυτές οι συζητήσεις όταν τα πράγματα εξελίσσονται). Απλώς ήθελα να μάθω. 1
damoclesword Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Όχι, δεν θέλω να καταλήξω πουθενά (δεν καταλήγουν κάπου αυτές οι συζητήσεις όταν τα πράγματα εξελίσσονται). Απλώς ήθελα να μάθω. Οκ τότε. Να σου πω πάντως πως εύχομαι να είχα απεριόριστο χώρο στο κινητό να το γεμίσω με όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές!
voltmod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οκ τότε. Να σου πω πάντως πως εύχομαι να είχα απεριόριστο χώρο στο κινητό να το γεμίσω με όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές! Με hardware του 2012 είμαι και το κινητό πετάει, τι απεριόριστο; (με 32GB χωρίς επέκταση είμαι)... Lumia 920. Από τις 234 εφαρμογές, κάποια είναι παιχνίδια: Magnet Balls, Flight Simulator 3D, AE Bubble, Age of Empires, Angry Birds (6 διαφορετικά), Asphalt 8, Despicable Me, Temple Run 2, Tiny Troopers, Absolon, AE Fruit Slash, Angry Birds Go, Blox Logic, Bubble Shooter, Dead Target, Flappy Bird (2), Jeepers, My Talking Tom, Need for Car Racing, Overvolt, Police Car Chase, Run the Shadow, Sonic Dash, Runaway Track, Traffic Racer, Traffic Road Racing, Zombie Swipe επίσης έχω Z Ultra btw για Slack βρήκα το Channel Messenger και δουλεύει μια χαρά
damoclesword Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Με hardware του 2012 είμαι και το κινητό πετάει, τι απεριόριστο; (με 32GB χωρίς επέκταση είμαι)... Lumia 920. Καλά κι εγώ μέχρι πρότινος με Wildfire S του '11 ήμουν, εξίσου παραφορτωμένο με ο,τι app μπορείς να φανταστείς (οκ χρησιμοποιούσα και microSD για να τις χωρέσω!) και μια χαρά πήγαινε. Να σου πω τι έχω καταλάβει; Hardware με hardware έχει διαφορά, ακόμα και στο ίδιο οικοσύστημα. Την ίδια εποχή που είχα πάρει το δικό μου, δλδ το '11, ο αδερφός μου πήρε το Samsung Galaxy Ace, με πανομοιότυπα specs με το Wildfire S μου, με android 2.3.5 και τα 2. Μετά από 1 χρόνο -και παρόμοια χρήση μπορώ να πω-το κινητό του είχε γίνει πιο αργό κι απ'το θάνατο. Το δικό μου πλέον το άλλαξα φέτος γιατί...απλά το βαρέθηκα και ήθελα πιο μεγάλη οθόνη!
Haldol Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα ήταν παρόμοια χρήση; Ένα 10% στον ελεύθερο χώρο μπορεί να κάνει τρομερή διαφορά, καθώς η flash μνήμη όσο γεμίζει, τόσο πιο αργή γίνεται. Αν εσύ είχες 1GB ελεύθερο και ο αδερφός σου 300MB, λογικό να του σέρνεται.
Vtester Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 http://www.merimobiles.com/coolpad-f2-8675-5-5inch-hd-ips-snapdragon-615-msm8939-16gb-lte_p/meri10702.htm http://www.vickmall.com/coolpad-f2-4g-lte-fdd-smart-phone-msm8939-octa-core-5-5-inch-2g-ram-16gb-rom-dual-sim-1280x720-13mp-gps.html και πολύ πιο φθηνό και παραπλήσιο αν όχι ίδιο στα specs
damoclesword Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν μιλάμε για τέτοια διαφορά χώρου. Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς βέβαια γιατί πάνε χρόνια, αλλά σε κάποια φαση που ειχαμε ανοίξει παράλληλα τα ίδια apps κι ενω ακόμα ηταν "φρεσκα" τα κινητά και των δύο (όχι παραφορτωμένα με ανενεργες εφαρμογές κ.α.ο) για να δουμε ποιο παει πιο γρήγορα, το HTC πήρε προβάδισμα αισθητά. Και μάλιστα κάναμε καθημερινά tasks,όχι τιποτα παιχνίδια βαριά, ουτε καν skype. Ανοιξαμε τον default browser, τα μηνύματα,το πρόγραμμα για τον καιρό και τέλος την κάμερα, απ όσο θυμάμαι. Ίσως να ηταν ενα μεμονωμένο παράδειγμα ή να έτυχε με τα συγκεκριμενα 2 κινητά. Δεν παίρνω και όρκο για τίποτα!
redefeugo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραία χαρακτηριστικά και τιμή, αλλά ξέχασαν να βάλουν το σηματάκι με το μήλο απο πίσω.
touloumelek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σκέφτομαι να το δοκιμασω.Έχω ενα zte v5 δικαρτο για τη δουλειά και λέω να το αλλάξω με αυτό.Έχουμε και κανένα coupon μήπως; Η ακόμη είναι νωρίς;
bushjasen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ( ⊙o⊙ ) Εξαιρετικα νεα απο Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_139666.html. Με κουπονι ZTES6 στα 220$ απο την Μ.Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία Ευρωπαικη του αποθηκη. θα λάβετε την συσκευή σας από την Ευρωπαική αποθήκη του Gearbest, μέσα σε λίγες ημέρες (6-7), χωρίς επιπλέον χρεώση.
vasillis1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 ( ⊙o⊙ ) Εξαιρετικα νεα απο Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_139666.html. Με κουπονι ZTES6 στα 220$ απο την Μ.Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία Ευρωπαικη του αποθηκη. θα λάβετε την συσκευή σας από την Ευρωπαική αποθήκη του Gearbest, μέσα σε λίγες ημέρες (6-7), χωρίς επιπλέον χρεώση. το κουπονι πως το βρισκουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα