Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Blade S6 της ZTE, ενός smartphone που συνδυάζει την ωραία εμφάνιση με τον πλούσιο εξοπλισμό, Dual SIM δυνατότητες και 4G LTE.Το ZTE Blade S6 διαθέτει "laminated" (incell) οθόνη LCD IPS, η οποία έχει διαγώνιο 5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 720p. Εφοδιάζεται με εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels με ευρυγώνιο σύστημα φακών για υψηλή απόδοση κατά την λήψη φωτογραφιών τύπου "selfie" και υψηλής ποιότητας βιντεοσυζητήσεις.

Η οπίσθια, κύρια κάμερα εφοδιάζεται με τον αισθητήρα της Sony, IMX214, ανάλυσης 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash.

Στο εσωτερικό του χτυπάει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής 64-bit, που αποτελεί μέρος του system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 615, το οποίο συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η GPU είναι η Adreno 405. Οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο με την χρήση κάρτας μνήμης microSD.

Η συσκευή διαθέτει επίσης με WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 και GPS, διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες nano SIM ενώ υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2400mAh. To ZTE Blade S6 επίσης διαθέτει "dedicated" επεξεργαστή ήχου Hi-Fi.

Το λογισμικό βασίζεται στον συνδυασμό του Android 5.0 Lolipop με τον MiFavor 3.0 launcher της Κινέζικης εταιρείας. Χάρη στο λογισμικό Smart Sense επίσης οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν διάφορα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στο κινητό με χειρονομίες.

Πέρα από τα πλούσια χαρακτηριστικά, το Blade S6, που είναι "unibody" χαρακτηρίζεται από κομψή εμφάνιση επιδεικνύοντας πάχος μόλις 7,7 χιλιοστών (οι διαστάσεις του είναι 144 x 70,7 x 7,7 χιλιοστά και το βάρος του είναι 131 γραμμάρια. Το ZTE Blade S6 θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest στα $249,99. Η εταιρεία παρέχει το κουπόνι GBZTES6 για έκπτωση $15.

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.

Μοντέλο S6, λογισμικό Smart Sense...Δεν μπορείς να πεις, από όλους κάτι πήρε στην ονοματοθεσία! 

Έλεος ρε μάγκες, έχετε τερματίσει από ιδέες σ' αυτόν τον τομέα; 

Καλό το εν λόγω, αλλά αν είναι να πας προς Κίνα, γιατί να μην προτιμήσεις Xiaomi; Ή Lenovo; 

Δημοσ.

η τιμη δεν θεωρω πως ειναι καλή...  δεδομενου οτι εχει μαλλον μετρια προς μικρη μπαταρια, ελλειψη NFC, ελλειψη γοριλακι glass, και εχει το μαλλον βλακεια mifavor launcher ενω εχει το πανεμορφο Lolipop.

Σε αυτά τα λεφτά μακράν το Meizu M1 Note 32GB...

• Like 5
Δημοσ.

Όντως το σχέδιο του iphone6 είναι άσχημο.. Διοτι μοιάζει ολο ίδιο και άντε να πείσεις τη παρέα σου ότιδεν αγόρασες ψεύτικο iPhone..

Δημοσ.
Καλό το εν λόγω, αλλά αν είναι να πας προς Κίνα, γιατί να μην προτιμήσεις Xiaomi; Ή Lenovo; 

Καλό το εν λόγω, αλλά γιατί να πας προς lagandroid, όταν υπάρχει το Lumia 730, το οποίο με λίγη υπομονή θα γίνει Win 10 ?

Δημοσ.

Καλό το εν λόγω, αλλά γιατί να πας προς lagandroid, όταν υπάρχει το Lumia 730, το οποίο με λίγη υπομονή θα γίνει Win 10 ?

Λίγο off topic, αλλά...

Να σου πω γιατί. Μια λέξη μόνο είναι η απάντηση φίλε μου: Applications.

Δημοσ.

Λίγο off topic, αλλά...

Να σου πω γιατί. Μια λέξη μόνο είναι η απάντηση φίλε μου: Applications.

Οι χρήστες Mac έχουν 22-25.000 εφαρμογές. Όλη η αμερική χρησιμοποιεί Mac, με τον παραπάνω αριθμό εφαρμογών και δεν διάβασα πουθενά να γίνεται χαμός με αυτό το ζήτημα του αριθμού των εφαρμογών. Αν αναφέρεσαι στην ποιότητα, φαντάζομαι ότι σιγά, σιγά αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές από την στιγμή που έρχονται οι universal με τα Windows 10.

Στο δικό μου Windows Phone έχω 234 εφαρμογές εγκατεστημένες (αν θες screenshots ευχαρίστως να σου στείλω καμιά δεκαριά πόσες θα είναι) και μου λείπουν τρεις, τέσσερις περίεργες (slack ας πούμε, sony playmemories και κάποιες της Google που δεν τις χρειάζομαι πια).

Στο δικό σου κινητό πόσες έχεις εγκατεστημένες; :)

• Like 1
Δημοσ.

lagandroid με αυτά τα specs ? Ας γελάσω

Δημοσ.

Όπως είπε ο TheAccountant δεν είναι και από τις καλύτερες τιμές! θα μπορούσε να είναι πιο κάτω ή έστω λίγο πιο πάνω αν είχε 1080P ανάλυση οθόνης και gorilla glass 3 + nfc. Με τα ίδια λεφτά κάποιος μπορεί να πάρει το Huawei Ascend P7.

Δημοσ.

Οι χρήστες Mac έχουν 22-25.000 εφαρμογές. Όλη η αμερική χρησιμοποιεί Mac, με τον παραπάνω αριθμό εφαρμογών και δεν διάβασα πουθενά να γίνεται χαμός με αυτό το ζήτημα του αριθμού των εφαρμογών. Αν αναφέρεσαι στην ποιότητα, φαντάζομαι ότι σιγά, σιγά αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές από την στιγμή που έρχονται οι universal με τα Windows 10.

Στο δικό μου Windows Phone έχω 234 εφαρμογές εγκατεστημένες (αν θες screenshots ευχαρίστως να σου στείλω καμιά δεκαριά πόσες θα είναι) και μου λείπουν τρεις, τέσσερις περίεργες (slack ας πούμε, sony playmemories και κάποιες της Google που δεν τις χρειάζομαι πια).

Στο δικό σου κινητό πόσες έχεις εγκατεστημένες; :)

Φίλε voltmod, ξεκίνησα να έχω smartphone προ εποχής android, με ένα Samsung Omnia που έτρεχε Windows mobile 6.0. Είχα γελάσει όταν πρωτοάκουσα το ότι η Google θα λάνσαρε το δικό της λειτουργικό σύστημα για κινητά. Ο λόγος ήταν ότι δεν πίστευα ποτέ πως θα αποκτούσε το τεράστιο (για τότε) εύρος εφαρμογών των Windows Mobile. Πίστεψα λοιπόν πως τα android θα είναι ες αεί καταδικασμένα στη μετριότητα της τρίτης θέσης, πίσω από WM & iOS. Κοίτα όμως τώρα πού φτάσαμε, εσύ να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι και τα Windows έχουν αρκετές εφαρμογές για να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι, στην ουσία έχοντας σαν γνώμωνα την υπερπληθώρα εφαρμογών που προσφέρονται στα android & iOS. 

Συμφωνούμε. Δεν αντιλέγω ότι στο Google Play υπάρχουν και πολλά σκουπίδια μέσα σε όλο αυτό το χαμό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πλέον η Microsoft είναι ουραγός, τρέχει καταϊδρωμένη και δεν φτάνει . Αν μη τι άλλο, μην παίρνεις τον δικό μου λόγο. Άλλωστε την προσωπική μου θέση παραθέτω. Πάρε οποιαδήποτε έρευνα, οποιαδήποτε στατιστική από οποιαδήποτε χώρα. Τα Windows Phone έρχονται τρίτα. Εγώ προσωπικά τον λόγο τον αποδίδω στην περιορισμένη ύπαρξη εφαρμογών. Άλλος μπορεί κάπου αλλού. Μα το γεγονός παραμένει γεγονός: τα Windows Phone δεν είναι αγαπητά στο κοινό (ή τουλάχιστον όσο θα ήθελαν/θα μπορούσαν να είναι).

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε voltmod, ξεκίνησα να έχω smartphone προ εποχής android, με ένα Samsung Omnia που έτρεχε Windows mobile 6.0. Είχα γελάσει όταν πρωτοάκουσα το ότι η Google θα λάνσαρε το δικό της λειτουργικό σύστημα για κινητά. Ο λόγος ήταν ότι δεν πίστευα ποτέ πως θα αποκτούσε το τεράστιο (για τότε) εύρος εφαρμογών των Windows Mobile. Πίστεψα λοιπόν πως τα android θα είναι ες αεί καταδικασμένα στη μετριότητα της τρίτης θέσης, πίσω από WM & iOS. Κοίτα όμως τώρα πού φτάσαμε, εσύ να προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι και τα Windows έχουν αρκετές εφαρμογές για να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι, στην ουσία έχοντας σαν γνώμωνα την υπερπληθώρα εφαρμογών που προσφέρονται στα android & iOS. 

Συμφωνούμε. Δεν αντιλέγω ότι στο Google Play υπάρχουν και πολλά σκουπίδια μέσα σε όλο αυτό το χαμό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πλέον η Microsoft είναι ουραγός, τρέχει καταϊδρωμένη και δεν φτάνει . Αν μη τι άλλο, μην παίρνεις τον δικό μου λόγο. Άλλωστε την προσωπική μου θέση παραθέτω. Πάρε οποιαδήποτε έρευνα, οποιαδήποτε στατιστική από οποιαδήποτε χώρα. Τα Windows Phone έρχονται τρίτα. Εγώ προσωπικά τον λόγο τον αποδίδω στην περιορισμένη ύπαρξη εφαρμογών. Άλλος μπορεί κάπου αλλού. Μα το γεγονός παραμένει γεγονός: τα Windows Phone δεν είναι αγαπητά στο κοινό (ή τουλάχιστον όσο θα ήθελαν/θα μπορούσαν να είναι).

ΟΚ, οκ... χιλιοειπωμένα πράγματα...

Η ερώτηση μου ήταν προσωπική, πόσες εφαρμογές έχεις στο κινητό σου ρώτησα; :)

Δημοσ.

ΟΚ, οκ... χιλιοειπωμένα πράγματα...

Η ερώτηση μου ήταν προσωπική, πόσες εφαρμογές έχεις στο κινητό σου ρώτησα; :)

Καμιά 30αριά. Αλλά όχι σταθερές, συνεχώς αλλάζω. Πού θέλεις να καταλήξεις; Στο ότι δεν χρησιμοποιούμε παρά ελάχιστες εφαρμογές σε όλα τα οικοσυστήματα, win, iOs, android; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...