KnightRider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας Εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι οτι εχω μεγαλη χρηση της RAM χωρις λογο και παρολο που πηγα task manager δεν βλεπω κατι που να τρωει τοσο πολυ (εχω screenshot) και εχω την εντυπωση οτι παει λιγο αργα γενικα το pc και χρησιμοποιειται λιγο πιο πολυ ο δισκος ακομα και να μην κανω τιποτα, τι φταιει ?
@topos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πατα το "εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες". Αν και 2gb δεν ειναι κατι τρελο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 νταξει δεν ειναι και κατι τρομερο απλως εχεις μονο 4gb...και εγω αυτη την στιγμη με skype και 5 παραθυρα chrome μου γραφει 87 διεργασιες και 2,5gb!απλα εχω 8 οποτε ειναι οκ!
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 μια χαρά είσαι σε χρήση ραμ.εγω με 6 γίγα στο λάπτοπ,με το καλημέρα σας εχω περίπου 2 γίγα πιασμένα. στον σταθερό με τα 8 γίγα περίπου 1.6-1.8
FasTaker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 μονο τα windows αν ειναι χ64 σου ρουφανε 1 giga.
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Όσες περισότερες καρτέλες εχεις ανοιχτές στον browser τρώει και περισσότερη ram + τα αλλα προγράμματα που τρέχουν τρώει αρκετά , και σε εμένα που εχω 16gb με το που ανοίγει το pc και με 5 καρτέλες καταναλώνω 3gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα