Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αν υπάρχει πρόβλημα στο χαλκό ή crosstalking, είναι αρκετά συνηθισμένο...
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Και πάλι ρε παιδιά, θέλετε να μου πείτε ότι η 50άρα από Α/Κ κλειδώνει στα 40; Η 50 αρα απο ακ μπορει να ειναι απο 20 μεχρι 50.τωρα θα μου πεις αν ειναι να παιξεις 20 mbit γιατι να την κρατησεις.γιατι πολλοι θελουν το Upload.αν εισαι στα 650 -700 μετρα ναι δεν ειναι ευκολο το 50 αλλο τοσο αν δεν εχεις και σωστη καλωδιωση.αν θα την κρατησεις η οχι αυτο μετα αφορα εσενα.οπως εχω δει πελατη να παιζει adsl 16-17 mbit με 2 Mbit upload σε annex m αλλα σε vdsl δεν ειχε ουτε mbit upload αφου το Upload παιζει σε αλλες συχνοτητες.οπως και απο το Kv υπαρχει μικρη περιπτωση ειτε λογω χαλκου ειτε λογω αποστασης να μην εχεις 50 αρα.ο οτε για παραδειγμα σε πολλα σημεια που δινει απο ακ σου λεει δεν εχω 50 μονο 30.απλα πολλοι παροχοι σου λενε παρε 50 και οσο παιξεις.Πχ τωρα γρηγορα που μου ερχονται 2 ατομα που εχουν vdsl ο ενας ειχε 33 περιπου και μολις φτιαχτηκε η καλωδιωση πηγε 43 και ο αλλος ειχε 37 και με αλλαγες στην καλωδιωση στα 44.κανεις δεν πηγε 50.ειναι και αλλοι που εχω δει να παιζουν πχ 45 ,40 etc.
GrandGamer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει προφανώς αν υπάρχει πρόβλημα θα παίζεις πιο χαμηλά, εγώ μιλάω για την περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως δύο φίλους που έχω με VDSL παίζουν και οι δύο 48+. Καλά εμένα στην περιοχή μου δεν υπάρχει VDSL ούτως ή άλλως, θα πρέπει να περιμένω τα KV να αλλάξουν, ελπίζω μόνο να μην πάρει όσο το μετρό της Θεσσαλονίκης.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει προφανώς αν υπάρχει πρόβλημα θα παίζεις πιο χαμηλά, εγώ μιλάω για την περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως δύο φίλους που έχω με VDSL παίζουν και οι δύο 48+. Καλά εμένα στην περιοχή μου δεν υπάρχει VDSL ούτως ή άλλως, θα πρέπει να περιμένω τα KV να αλλάξουν, ελπίζω μόνο να μην πάρει όσο το μετρό της Θεσσαλονίκης. δεν ειναι μονο θεμα προβληματος ειτε του καλωδιου του οτε ειτε δικο σου δηλαδη στο σπιτι ειναι α και το πιο βασικο αποσταση.στα 900 μετρα δεν θα δεις 50 αρι σχεδον ποτε. β.ποσο κομμενα ραμμενα ειναι τα καλωδια του οτε γ.ποσο crosstalk απο αλλες γραμμες ειτε adsl ειτε vdsl ειτε isdn ειτε leased line ειτε ακομα χειροτερα pcm. δ.αν υπαρχει αλλο ζευγαρι να σου δωσει ο οτε που να παιζει καλυτερο.εχω φιλο που δεν εεχει ουτε 15 attenuation και παιζει στα 10Mbit.σε βλαβη στον οτε η απαντηση ηταν οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει.δεν υπαρχουν αλλα ζευγαρια ή οτι υπαρχει παιζει χειροτερα. οπως ξαναειπα ο οτε δεν δινει μια αν εσυ αντι πχ για 20 παιζεις 10.ο οτε θα δει. capacitance γραμμης να ειναι οι δυο πολλοι σχεδον στα ιδια Nf Με αποκλιση 5 %.να μην υπαρχει παραπανω εξωτερικη φορτιση απο νομιζω 1-2 volt και κατι τετοια.δεν τον νοιαζει αν εσυ δεν παιζεις οσο πρεπει ή αν τα fec σου ειναι στα υψη.παλια καποια τα κοιταγε αλλα οχι πλεον/
tas1948 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα. Επανερχομαι στο ποστ που ειχα κανει και θελω την συμβουλη σας. 1.. Εφερα ξανα ηλεκτρολογο και τα παντα ειναι οκ 2.. Ηρθε τεχνικος της Forthnet, εκανε μετρησεις, τα βρηκε ολα οκ.. πηγε στο καφαο διορθωσε κατι και ολα ηταν ενταξει.. Ξαφνικα απ χθεσ το απογευμα παρουσιαστηκε το εξεις και θελω την συμβουλη σας. Link Information Uptime: 0 days, 2:39:04 DSL Type: ITU-T G.993.2 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 42.179 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 5,2 / 18,9 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 13,1 SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,4 / 8,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 9 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 280.493 CRC Errors (Up/Down): 0 / 92 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.073 Θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα το Link Information Uptime: 0 days, 2:39:04 DSL Type: ITU-T G.993.2 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 42.179 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 5,2 / 18,9 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 1,5 / 13,1 SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,4 / 8,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 9 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 280.493 CRC Errors (Up/Down): 0 / 92 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.073 Θα ηθελα την συμβουλη σας στο Error Seconds (Local/Remote): 9 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 280.493 CRC Errors (Up/Down): 0 / 92 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.073
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 δεν υπαρχει γραμμη να μην εχει errors.χαλκο και vdsl εχεις δεν ειναι οπτικη ινα. απολυτως φυσιολογικα πχ εγω σε 9 ωρες FEC Errors (Up/Down): 2.654 / 15.216 CRC Errors (Up/Down): 0 / 380 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.949
spyros007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Επισης όπως ειπώθηκε η εσωτερικη καλωδίωση θελει διαφορετικη συνδεσμολογία δεν ειναι μονο ζητημα βλαβης.Εφοσον φυσικα ψάχνεις το απολυτο
noFEARgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 και γω για καταγγελία παω δεν πιανει τα 100 που μου λεγανε http://www.speedtest.net/result/4153664281.png
papousss13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 τωρα δλδ σορρυ κιολας.. αλλα γτ εμενα μ φαινεται υπερβολικο το ολο αυτο που κανεις? λογικο δεν ειναι να πεφτει η ταχυτητα και να μην ειναι 50? ακου εκει 41-45 / 5 ουτε στο ονειρο μου αυτα 1
tas1948 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα πωσ μπορω να κατεβασω το snr στο MediaAccess TG589vn v3 (με telnet δεν πιανει). Δεν ανοιγει η πορτα 23, επισης βρηκα ενα καινουριο firmware αλλα δεν ξερω πως να το περασω. Καθε βοηθεια θα την εκτιμουσα. Δεν εχω πειρα σε αυτα.. Εχω windows 8.1.1 στο μηχανημα 64μπιτα
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα πωσ μπορω να κατεβασω το snr στο MediaAccess TG589vn v3 (με telnet δεν πιανει). Δεν ανοιγει η πορτα 23, επισης βρηκα ενα καινουριο firmware αλλα δεν ξερω πως να το περασω. Καθε βοηθεια θα την εκτιμουσα. Δεν εχω πειρα σε αυτα.. Εχω windows 8.1.1 στο μηχανημα 64μπιτα Κάλεσες στο τεχνικό τμήμα ;
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα πωσ μπορω να κατεβασω το snr στο MediaAccess TG589vn v3 (με telnet δεν πιανει). Δεν ανοιγει η πορτα 23, επισης βρηκα ενα καινουριο firmware αλλα δεν ξερω πως να το περασω. Καθε βοηθεια θα την εκτιμουσα. Δεν εχω πειρα σε αυτα.. Εχω windows 8.1.1 στο μηχανημα 64μπιτα οσο ξερω στα technicolor περα οτι δεν θα βρεις ευκολα firmware δεν μπορεις να κατεβασεις και το snr.
tas1948 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ναι και μου ειπαν οτι θα το εκαναν αν ειχαν την δυνατοτητα, αλλα δεν μπορουν λογω κανονισμών, ασε το οτι θα πολαπλασιαζονταν τα Fec - Crc - errors στο πολλαπλασιο.. Οσον αφορα το firmware δεν το ηξεραν, αλλα κυκλοφορει ενα για Technicolor to MSTTG589vnv3R10.5.2.FBN.bin με ημερομηνια 17 φεβρουαριου 2014 και ειναι για τα MediaAccess TG589vn v3. Αν υπάρχει τροπος πειτε μου να σας το στειλω να το τσεκαρεται. Εναλλακτικα το λινκ ειναι http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG589vn/v3/Firmware/r10-5-2-F/MST/MSTTG589vnv3R10.5.2.FBN.bin.7z.php
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ναι και μου ειπαν οτι θα το εκαναν αν ειχαν την δυνατοτητα, αλλα δεν μπορουν λογω κανονισμών, ασε το οτι θα πολαπλασιαζονταν τα Fec - Crc - errors στο πολλαπλασιο.. Οσον αφορα το firmware δεν το ηξεραν, αλλα κυκλοφορει ενα για Technicolor to MSTTG589vnv3R10.5.2.FBN.bin με ημερομηνια 17 φεβρουαριου 2014 και ειναι για τα MediaAccess TG589vn v3. Αν υπάρχει τροπος πειτε μου να σας το στειλω να το τσεκαρεται. Εναλλακτικα το λινκ ειναι http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG589vn/v3/Firmware/r10-5-2-F/MST/MSTTG589vnv3R10.5.2.FBN.bin.7z.php αλλαγη snr Υποστηριζαν κατι thomson.σε technicolor δεν εχω δει αλλαγη snr περα απο την αλλαγη snr απο του παροχου.σε forthnet δηλαδη ειναι το 6 για adsl και το 8 για vdsl.η technicolor δεν δινει χυμα firmware Περα απο μερικα που εχουν βγει στην ζουλα και υπαρχουν στο site πιο πανω.οτι θα αποκτησεις προσβαση στο cli(αν και υπαρχουν και αλλοι τροποι )δεν σημαινει οτι μπορεις να πειραξεις το snr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα