manoss83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γεια χαρα σε όλους. παιδιά έχω ενα macbook pro απο τον μαιο του 14 και ακομα προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η ιδανικη χρήση της μπαταριας. γενικα δεν την προσεχω πολυ. ποτε την εχω μονιμα επι μερες στο ρευμα, ποτε χρησιμοποιω τον υπολογιστη μονιμα με μπαταρια. θα ηθελα τη γνωμη σας και τις εμπειριες σας. εχει κανει 103 κυκλους με health 84%. Ευχαριστώ
ApSiMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απλά φρόντιζε ανά τακτά διαστήματα (1-2 μήνες) να κάνεις έναν κύκλο πλήρη αποφόρτιση & φόρτιση (να κλείσει από μπαταρία και να το φορτίσεις κλειστό). Εμένα με 210 κύκλους το health είναι στο 78% Δεν νομίζω με τις νέες τεχνολογίες στις μπαταρίες (κινητών & laptop) να πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο. Αν γνωρίζω κάποιος κάτι διαφορετικό ας δώσει τα φώτα του! 2
bratsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το ποιο σωστο ειναι να την αποσυνδεσεις τελειως οταν δεν χρειαζεσε, που δεν γινετε στα καινουργια μοντελα... Ετσι και αλλιως οι μπαταριες χαλανε ειτε τις χρησιμοποιεις ειτε οχι. Απλα απευφευγε να ανοιγεις το μηχανημα κοντα σε παραλιες και γενικα οπου εχει πολυ αλατι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα