joakim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα.Το κρατος μου χαρισε ενα ταμπλετ lg,το g pad 8.0 4g.Επειδη ειμαι πολυ ασχετος με τα ταμπλετ ,θελω να ρωτησω κατι.Αυτο εχει 1γιγα μνημη.Γινετε να του βαλω 2γιγα η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει δεν είναι λίγο το 1gb ram, προσπάθησε να το κρατάς καθαρό από "σαβούρα" για να τρέχει όσο γίνεται καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 σημερα το παιρνω στα χερια μου.Αν ξερετε,λεει τιποτα;σε vs με το αντιστοιχο samsug την παλευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είναι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 αει να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα