Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

τα παλιά ακουστικά χάλασαν. Πήρα μια κινεζιά με 19.99 απ'το ebay και εκτός του ότι δεν χωρούσανε και μου έσφιγγαν το κεφάλι, η μπαταρία τους (ήθελα και BT τρομάρα μου) κρατάει βαριά 1μιση ώρα..

Το λοιπόν, χρειάζομαι ένα ζευγάρι ακουστικά για να ακούω μουσική/ράδιο στην δουλειά. Χρειάζομαι τα παρακάτω:

1. Να μην "βγαίνει" ο ήχος προς τα έξω, δλδ να ακούω μόνο εγώ και όχι οι γύρω μου (εννοείται η ένταση είναι χαμηλά).

2. Να καλύπτουν όσο γίνεται καλύτερα τους εξωτερικούς ήχους γιατί οι γύρω μιλάνε στο τηλέφωνο και με ζαλίζουν.

3. Πολύ ευχαρίστως να έχει και mic για skype συνομιλίες

4. Να ΜΗΝ είναι bluetooth.

5. Προς Θεού, όχι ψείρες

Το budget μου είναι στα 50€ εκτός αν βρούμε τίποτα τρομερό σε προσφορά και αξίζει πολύ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/5170757/Audio-Technica-ATH-AX1iS.html

1) Είναι κλειστα οποτε δεν θα ακουγονται...

2) Αλλα το ποσο θα καλυπτουν τους εξωτερικους χωρους εχει να κανει και με το ποσο καθονται καλα στο κεφαλι σου.γενικοτερα σε αυτα τα χρηματα ειναι λιγο δυσκολο

3) Εχει mic 

4) Δεν ειναι bluetooth

5) Δεν ειναι  ψειρες

+βγαινει και σε χρωματα

Κανουν 39 ευρο και ειναι απιστευτο ηχειο...εγω εχω αλλα 2 των 100ευρο και σε πολλα σημεια παιζουν εξησου καλα με τα αλλα.δεν θα βρεις σε αυτα τα χρηματα καλυτερο ακουστικο στο τομεα του ηχου.απο κει και περα να δοκιμασεις εαν σου αρεσουν πως ακουγονται πως σου καθονται και να αποφασιζεις.

Επεξ/σία από nickvas19
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...