Προς το περιεχόμενο

1 3pin καλώδιο fan σε 2 3pin fan?????

SwToS_e30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ COOLERMASTER STORM TROOPER  ΠΟΥ ΤΟ FAN CONTROLER  ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 4 ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟΥΣ 4. 
ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 4 ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ 8 ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ CONTROLER 
http://www.e-shop.gr/phanteks-y-cable-for-3-pin-fan-for-pwm-hub-p-PER.814723
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΡΙΘΜΙΖΩ ΟΛΑ Η ΟΧΙ? 
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρακτικά το συγκεκριμένο έχει μόνο τα 2 απο τα τρια καλωδιάκια στις συνδέσεις, οπότε δεν νομίζω να ελέγχει στροφές! Εχε το νου σου ;)

Εγώ θα έλεγα να μην βάλεις τόσους πολλούς γιατί μπορεί να κάψεις τον controller. Δες πόσα watts σηκώνει πρώτα ο controller και μετά προσθέτεις τους αντίστοιχους ανεμιστήρες

Το πρόβλημα δεν ειναι στα watt αλλα στα Amp. τα 4 καλόδια που ηδη υπαρχουν σηκωνουν συνολικα 3Α! Οι 4 ηδη υπαρχοντες ανεμιστηρεσ εχουν απο 0,16Α οι 2 μπροστα, 0,42Α ο μεγαλος πανω και και 0,18Α ο πισω. τα καλωδια χωριζονται σε 3 των 1Α. το καλωδιο που παει πισω εχει ηδη splitter για ν μπαινει ο μεγαλοσ και ο πισω... Εγω σκεφτικα να χωρισω τα δυο μπροστα καλωδια σε 4, δηλαδη 2Α για 4 fan καινουργια που εχουν 0.4Α ο καθενας τους. οποτε εκει δεν υπαρχει θεμα... και στ πισω τ καλωδιο να βαλω αλλα 2 splitter και να βαλω τα ηδη υπαρχοντα fans που μασ κανουν συνολικα 0,92Α δλδ ουτε σ εκεινο τ καλωδιο ουτε 1Α... Το ποσο Α σηκωνουν τα καλωδια τ εχω δει απο την CM... Τα watt δεν ειναι προβλημα διοτι ena mollex 4-pin δινει τουλαχιστον 75w οποτε ειναι υπεραρκετο... Γινετε βαση καταναλωσης απλα δεν ξερω αν θα μπορω να ριθμισω και τα 8 fans αν κανω αυτη την ''πατεντα''... και αν τ καλωδιο π.χ. αυτο που εβαλα σε λινκ κανει για να ριθμιζω τα rpm και δεν με νοιαζει να βλεπω την ταχυτητα τους... Απλα να την ριθμίζω!!! Αλλωστε το fan controller απο το case δεν δειχνει την ταχυτητα τους απλα τν ριθμιζεις με συν και πλυν...

Το ίδιο πράγμα λέμε, απλά εγώ κάνω τους υπολογισμούς μου με βάση την ισχύ και δεδομένη τάση 12V(P=V*I). Στα χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα, εκτός απ τα Α, αναγράφονται και τα W τα οποία είναι η μέγιστη ισχύς στα 12V.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...