Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Πριν λιγο συναντησα ενα πολυ περιεργο προβλημα.

Εχω μια Sapphire 7970 reference (1050/1500).Αυτες τις μερες δεν εχω σταθερο ιντερνετ και εχω ενα vodafone flashaki usb on the go.Μολις το ανοιγω για μπω στο διαδικτυο τοτε σιγα σιγα η καρτα ανεβαζει load και μετα απο δυο-τρια λεπτα φτανει στο 90% load χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη 3D!Εχω Windows 8.1 .Μεχρι πριν 10 μερες ειχα μια 5850 και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.Απλα τωρα εγκατεστησα το προγραμμα μεχρι να επανελθει το internet,δηλαδη ειναι η πρωτη φορα που τρεχει αυτο το προγραμμα με την 7970 πανω.Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...Αν μπορεις καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!

Επισης,δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος που εφτιαξα το θεμα,η χρειαζεται να μεταφερθει στο software.

post-221405-0-37495000-1423519815_thumb.png

post-221405-118365_thumb.png

Δημοσ.

Εκανα και δεν εδειξε τιποτα.Το προγραμμα οταν ειναι "ανοιχτο" αλλα δεν ειμαι συνδεδεμενος στο internet τοτε ολα ειναι καλα,αλλα μολις πατησω συνδεση τσουπ με τη μια εχουμε 90% load.Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα!

Δημοσ.

Δν βρηκαν κατι σχετικο με το προγραμμα απ οτι ειδα.Εκανα αναβαθμιση στη τελευταια εκδοση του driver που βγηκε πριν λιγες μερες και φαινεται να διορθωθηκε.Μια τελευταια ερωτηση.Τα δυο προγραμματα που αναφερθηκαν απο πανω μπορω να τα εχω να τρεχουν παραλληλα με το Kaspersky η θα δημιουργηθει προβλημα?

Δημοσ.

Δν βρηκαν κατι σχετικο με το προγραμμα απ οτι ειδα.Εκανα αναβαθμιση στη τελευταια εκδοση του driver που βγηκε πριν λιγες μερες και φαινεται να διορθωθηκε.Μια τελευταια ερωτηση.Τα δυο προγραμματα που αναφερθηκαν απο πανω μπορω να τα εχω να τρεχουν παραλληλα με το Kaspersky η θα δημιουργηθει προβλημα?

φυσικα και μπορεισ να τα εχεισ αλλα σε συνηστω ποτε να μην τα τρεχεισ παραλληλα.. 

αυτο το προβλημα που περιγραφεισ το εχω συναντησει αρκετεσ φορεσ .. συνηθοσ οταν κατευαζω μεσω torrent. 

η λυση ηταν παντα μεσω αυτον τον 2 προγραμματων που ανεφερα παραπανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...