Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή γνωρίζω ότι παίζονται χρήματα του προτείνω την 970a ud3p για να έχει το κεφάλι του ήσυχο αργότερα. Δεν θα ρίσκαρα να του προτείνω μητρική με 4+1 power phase για fx 8320. Ψάξε στο internet και θα δεις τι εννοώ pano. Αφήνω ένα ποσοστό υποθετικό, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλέψει κανονικά, απλά δεν είναι σίγουρο το πόσο κανονικά θα δουλέψει σωστά χωρίς θέματα με την ds3p. Είναι ρίσκο και επειδή όπως λες και συμφωνώ μαζί σου παίζονται λεφτά και όχι αστεία, ας πάει με την μία σε κάτι καλό, σίγουρο και δοκιμασμένο και ας μην πειραματιστεί και χάσει χρήματα. Μου διέφυγε ότι έχει 3 δίσκους ο soad, και από ότι είδα παίρνει μόνο 3 το arcadia.

Xωρίς πολλά λόγια δηλαδή όλα αυτά είναι υποθετικά,και χωρίς αποδείξεις και ούτε καν ενδείξεις,δεν ισχύουν.

Δημοσ.

Λοιπόν, κάτσε ψάξε ότι έχω πει και μετά έλα πες μου αν αυτά είναι υποθετικά. Εγώ όπως είπα αν θέλει αναγκαστικά να κατεβάσει το κόστος υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ταλαιπωρηθεί με throttling, αλλιώς ας πάει στην σωστή μητρική για τον επεξεργαστή που θα πάρει. Είναι απλό, υπάρχει ολόκληρο internet, τόσο δύσκολο είναι να δεις δεν προτείνεται το 4+1 για 125w tdp, παρά μόνο σε περιπτώσεις πολύ περιορισμένου budget; Μεγαλύτερο power phase από το 4+1, ας πούμε 6+2, γνωρίζοντας πως οι 6 φάσεις είναι υπεύθυνες για την μεταφορά του ρεύματος στον επεξεργαστή, κάθε μία φάση από τις 6 θα δουλεύει λιγότερο από το να υπήρχαν 4 φάσεις, στις οποίες κάθε φάση ξεχωριστά θα δούλευε περισσότερο. Το γεγονός ότι στο 6+2 που έθεσα ως παράδειγμα κάθε φάση τροφοδοσίας δουλεύει λιγότερο, συνεπάγεται εκπομπή μικρότερου ποσού θερμοκρασίας, μικρότερη καταπόνηση των vrm και πάνω από όλα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα την ομαλή τροφοδότηση και λειτουργία ενός fx 83xx με 125w tdp. Αρκετοί γράφουν πως δεν έχουν θέμα με 8350 με την ds3p και ο ίδιος υποστηρίζεται κανονικά στην ιστοσελίδα της gigabyte, αλλά δεν ξέρεις αν θα σου κάτσει η στραβή. Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε 4+1 power phase, γιατί πολύ απλά είναι περιορισμένο και αν θελήσεις overclock θα αρκεστείς σε μερικά mhz και όχι κάτι περισσότερο. Αρκετοί την πατήσαν έτσι με μητρικές τύπου asrock 970 extreme 3, msi 970 g4x. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ο φίλος να πάρει καινούριο σύστημα και κατόπιν να θέλει αλλαγή μητρικής, ας πάρει με την μία κάτι δοκιμασμένο, σίγουρο, αποδοτικό και πάνω από όλα με δυνατότητες oc, δηλαδή την ud3p ;). Από εκεί και πέρα pano, πίστευε ότι θες, εγώ κοιτάω να μην έχει ζόρια με το νέο σύστημα ο soad1981 και να πάρει ότι καλύτερο και αξιόπιστο γίνεται στα χρήματα που δίνει.

Δημοσ.

μην τσακωνεστε παιδες . φιλε μου εχω γραψει και στο πρωτο ποστ δεν θα κανω καθολου OC . αλλα επειδη βρηκα οντως πληροφοριες για throttle στους 83ΧΧ θα παω στην ud3p . δεν ειναι κατι τα 16 ευρω παραπανω αν ειναι να γλυτωσω τετοιες καταστασεις . λοιπον κατεληξα στην συνθεση επιτελους

http://gyazo.com/01fb061a4e0862a81b35603021ba3ac0

βαζω δοσεις και αγιος ο θεος....

Δημοσ.

Με γιες

ευχαριστω σακη

Μνήμη βάλε καλύτερα την hyper x fury, ο memory controller των fx εκμεταλλεύεται τα 1866mhz. Έπειτα αν θελήσεις 16gb βάζεις άλλη μία ίδια και είσαι κομπλέ.

http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fr-8-8gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-red-series-p-PER.550887

τωρα τα παραγγειλα φιλε μου . ηθελα να δωσω πιο πολυ βαση στο latency . να σαι καλα παντως . ελπιζω να ανταπεξελθει σε αυτα που θελω

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι και οι mushkin. Οι διαφορές θα ήταν απειροελάχιστες προς τα επάνω, τις πρότεινα και με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή τους. Καλορίζικο το μηχάνημα, όχι απλά θα ανταπεξέλθει σε αυτά που θες, θα σε καλύψει και με το παραπάνω ;).

• Like 1
Δημοσ.

αμφιταλαντευομουν πολυ αναμεσα στην gtx960 και την r9 280 . διαβασα benchmarks κλπ και πηγα και με την λογικη(και με τα σχολια σας) οτι καλυτερα 384bit και 3gb vram . ευχαριστω πολυ ολους

• Like 1
Δημοσ.

αμφιταλαντευομουν πολυ αναμεσα στην gtx960 και την r9 280 . διαβασα benchmarks κλπ και πηγα και με την λογικη(και με τα σχολια σας) οτι καλυτερα 384bit και 3gb vram . ευχαριστω πολυ ολους

καλα τα 384bit δεν λενε και πολλα.Η μνημη ομως λεει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...