WannaCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Site: Mod: Site: CPU: Site: HDD: Site: RAM: Site: GPU: Υπάρχει κουτί, Dvd player και τροφοδοτικό (το οποιο δεν θυμάμαι πρέπει να το δω) Ο υπολογιστής στήνεται για οικιακή χρήση (youtube, facebook, skype άντε και κανένα poker start) Έκανα το στήσιμο με βάση τα "δικά μου" θέλω. Απλά θα ήθελα κάποια αντιπρόταση (και αν γίνετε να κατεβει το κόστος) Ο χρηστης είναι ηλικιωμένος οποτε δεν νομίζω να θέλει τίποτα τρελό.
EllhnasEll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα έλεγα καλύτερα g3258 και 8gb RAM
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχήν βγάλε την κάρτα γραφικών, η ενσωματωμένη αν δεν είναι καλύτερη, είναι ισάξια. Voila, γλιτώνεις 50+ ευρώ Θα έβαζα τον WD blue 1TB με μόνο +10 ευρώ (διπλάσιο μέγεθος, 4 φορές η cache, αλλά αν τον καλύπτουν τα 500 δεν έχει νόημα )
karamaniotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα αφού δεν έχει τρελές απαιτήσεις ας βάλεις ASROCK 970 PRO3 R2.0 RETAIL + AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Με τον fx όμως θέλει και gpu, οπότε... Δεν γλιτώνει κάτι Οπως είναι, απλά βγάλε την gpu, mate!
WannaCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ok. Σε μητρική να μείνω εκεί η μπορώ να παίξω σε κάτι άλλο ?
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πιστεύω τα 8 ευρώ παραπάνω σου δίνουν αρκετές επιλογές για αν ποτέ αναβάθμισης, αλλά σίγουρα αξιοπιστίας λόγω της ψύχτρας στα vrm http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-b85m-d3h-retail-p-PER.526993
Physiciant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις έναν μικρό ssd επάνω εφόσον αποθηκευτικό χώρο δε χρειάζεται;
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε και 1600Mhz μνήμες αφού της υποστηρίζει. (Για αυτά που αναφέρεις και με έναν celeron δεν θα δεις διαφορά)
WannaCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις έναν μικρό ssd επάνω εφόσον αποθηκευτικό χώρο δε χρειάζεται; Εάν ήταν για δικια μου χρήση θα τον έβαζα. Αλλα λόγο του ότι μπορεί να κατεβει κάποια ταινία, κάποιο βιντεάκι η να θέλει να κάνει το οτιδήποτε δεν μπορώ να τον περιορίσω στα 120 gb Βάλε και 1600Mhz μνήμες αφού της υποστηρίζει. (Για αυτά που αναφέρεις και με έναν celeron δεν θα δεις διαφορά) Θα έλεγες ότι ο CELERON G1850 θα κάνει την δουλειά του παραπάνω cpu χωρίς να έχει τα κολληματάκια του, πχ να ανοίξουμε ένα chrome + skype και να παραμένει ok ? γιατί εάν ναι, γλιτώνει 50 euro (με τα γραφικά όμως μετά τι παίζει?)
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ναι,αν είναι μόνο για τέτοια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα,δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Και τα γραφικά του celeron είναι αρκετά δυνατά,για chrome/skype/ταινίες FullHD κτλ ,δεν χρειάζεται τίποτα εξτρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα