dimpa16 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω και κατι,πριν κανω καμια βλακεια. Τα γυαλια που ερχονται στο πακετο,εχουν μια μεμβρανη με ενα μπλε κοματακι στον ενα φακο και ενα κοκκινο στον αλλο. Αυτη τη μεβρανη την βγαζω ή οχι ? Δεν μου αρεσει να βλεπω με αυτα τα εμποδια μπροστα στα ματια μου.Μηπως ειναι προστατευτικα για τους φακους και δεν πρεπει να αφαιρεθουν? Πακακατω δινω ενα link που στο 0:30 φαινονται αυτα τα μπλε και κοκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 φυσικα και την βγαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 φυσικα και την βγαζεις σωραίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sferatos2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 σοβαρα ρωτησες τωρα η μας εκανες πλακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 σοβαρα ρωτησες τωρα η μας εκανες πλακα? Δεν απαντώ, χωρίς το δικηγόρο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sferatos2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχα! σωστοςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα