tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Επαναδιατυπωνω τις επιφυλαξεις μου καθοτι οσο η κριση μεγαλωνει εμφανιζονται νεα μπουμπουκια που ζητανε προκαταβολικα λεφτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημέρα.Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής σε αγγελίες που βάζω ζήτησης.Λέω ψάχνω αυτό και μέχρι τόσα χρήματα.Μου απαντάνε άτομα με εγγραφή την ίδια ημέρα η την προηγούμενη με 0 πόστ(πότε να προλάβουνε άλλωστε με εγγραφή την ίδια ημέρα) ως εξής:Φίλε το έχω αν θες στείλε μου τα λεφτά με κατάθεση να στο στείλω.Λογικά αρχίζω να το ψάχνω και διαπιστώνω τα εξής. 1)Αυτό που έχουν και το πουλάνε σε μένα,δεν το έχουν βάλει αγγελία να το πουλήσουν άρα να απευθυνθούν σε περισσότερο κόσμο. 2)Όταν επικοινωνώ μαζί τους-γιατί πάντα απαντάω-λέω γιατί να μου το στείλεις?πως ξέρεις από που είμαι και δεν είμαστε κάπου κοντά να βρεθούμε να το δω να το τσεκάρω να πιούμε και ένα καφέ και αν είναι να το πάρω?Η δώσε μου πληροφορίες σε τι κατάσταση είναι από που και πότε το αγόρασες έχει εγγύηση,καμιά φωτογραφία να το δω κτλ...Τις απαντήσεις δεν τις γράφω δεν υπάρχει λόγος. Μου έχει συμβεί 3 φορές με 3 διαφορετικά user name με εγγραφή ίδιας ημέρας και με 0 πόστ.Εννοείται ότι δεν προχώρησα σε καμία συναλλαγή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ξεκαθαρα ειναι λαμογιο που θελει να σου φαει τα λεφτα. Προχθες παλι ζητησα απο καποιον μηδενικο χρηστη που θελει πληρωμη με πεηπαλ να μου στειλει τα αντικειμενα και μετα να του κανω καταθεση αλλα μου δηλωσε οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ρε φιλε αυτός ειναι ο γνωστός τύπος που εφτασαν μεχρι και στα δικαστήρια και δεν έγινε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ρε φιλε αυτός ειναι ο γνωστός τύπος που εφτασαν μεχρι και στα δικαστήρια και δεν έγινε τίποτα; Μαλλον παιζει το συστημα 6 μηνες μεσα 6 εξω...... Ειναι κι αυτος τροπος ζωης..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις