Alx.Krd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πρόσφατα πήρα έναν μεταχειρισμένο εξωτερικό δίσκο 1TB Seagate, και θέλω να κάνω ένα check για τυχόν bad sectros και γενικότερα να δω την υγεία του δίσκου. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα της προκοπής για αυτή την δουλειά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Alx.Krd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 HDSentinel Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτά είναι τα αποτελέσματα... Επομένος είναι μια χαρά απ οτι βλέπω, σωστά? http://postimg.org/image/8ugsela2h/ (Πρέπει να κάνω κάποιου άλλου είδους test?)
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες να είσαι 100% σίγουρος για τα αποτελέσματα κάνε του ένα reinitialize (surface test) αλλά αυτό θα κάνει ώρες... Βέβαια στο τέλος θα σου δείξει αμα είναι όντως ο δίσκος οκ. 2
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις τιποτα ο δίσκος ειναι σε άψογη κατάσταση 1
Alx.Krd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω πριν, ο δίσκος είναι 1TB, για την ακρίβεια 931GB μου γράφει (My computer). Από αυτά τα 51GB είναι δεσμευμένα χωρίς να περιέχει κάτι άλλο μέσα ο δίσκος (άδειος), μόνο ένας μικρός φάκελος της Seagate για Resgister κτλπ... Να κάνω format το δίσκο μήπως καταφέρω και αδειάσω αυτά τα 51GB ή είναι λάθος κάποια τέτοια κίνηση?
άδικος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να κάνεις διαμόρφωση άφοβα ή να τα διαγράψεις μόνος σου. 1
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά τα προγράμματα που εχουν οι δίσκοι μεσα ειναι άχρηστα ρίξε ενα format σε ntfs 1
Alx.Krd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μόλις το έκανα... Εξοικονόμησα άλλα 50GB περίπου! Ευχαριστώ για την βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα