Προς το περιεχόμενο

gaming mouse logitech g600 mmo 50€ plaisio.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επομενη τιμη σκρουτζ 75€. Ειναι απο newsletter του πλαισιο, δεν ξερω μεχρι ππτε ισχυει γοατι το ειδα στα πεταχτα και δεν γνωριζω απο ποντικια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα , είναι εξαιρετικό mouse για Wow , Guild wars κτλ ειδικα για advanced users πχ για binding healer/tank macros , λιγο το middle mouse click button του μου φαινεται οτι θα χαλασει γρηγορα κατα τα αλλα αξιζει.

Δημοσ.

razer naga 2014.κατε εμε μιας και ειχακαι τα 2 , το razer ειναι καλυτερο σε αισθηση και σε greep. Σεποιοτητα το logitech ειναι ποιο μπροστα me multicolor για να ξερεις σε ποιο mode εισαι επιλεγμενος.

Αξιζει για την τιμη παρολα αυτα, απλα εμενα δεν βολεψε και εβγαλε ενα προβληματακι που ομως με τα 3 χρονια εγγυση καλυφθηκε αμεσως.

Δημοσ.

Το ποντικι ειναι οτι το καλυτερο για Mmo.Το ειχα 1.5χρονο και εν μερη το αλλαξα για ψιλο αστειο λογο(το καλλωδιο ειχε μαζευτει σε ενα σημειο απο την αρχη τιποτα το ιδιαιτερο αλλα η εταιρια εκρινε οτι επρεπε να μου το αλλαξουν) Το δοκιμασα στο Rift και στο Wow σαν Healer και βολευει παρα πολυ.Επισης ειναι τα γνωστα Logitech αρα Plug and play χωρις να χρειαζεται να μπλεκεις με software κλπ οπως σε αλλες εταιριες.

Το Software της Logitech παρολα αυτα ειναι απο τα καλυτερα της αγορας και κυριως το χρησιμοποιει οποιος θελει για να φτιαξει profile στο ποντικι.να ρυθμισει τον φωτισμο ή ακομα και λειτουργιες των κουμπιων εκτως gaming. Παρολα αυτα λειτουργει κανονικα και χωρις αυτο.

Για την εγγυηση νομιζω τα λογια ειναι περιττα.Εχει την μεγαλυτερη εγγυηση της αγορας(3χρονια)και το καλυτερο service μαζι με την Corsair σε περιφερειακα της αγορας.Εμενα σκεφτειτε οτι για το ασημαντο προβλημα που ειχα,μου απαντησανε αμεσα και η αλλαγη εγινε την ιδια μερα.

Ενα ισως αρνητικο που σκεφτομαι ειναι οτι αν εχεις μικρα χερια μαλλον δεν θα σε βολεψει,και οτι τα πλαινα κουμπια οντως ειναι σχεδον αποκλειστικα για Mmo,καθως μονο εκει τα αξιοποιεις πληρως(ισως και σε καποια Rpg τυπου Dragon Age,Witcher Κλπ)αλλα παρολα αυτα μπορει να χρησιμοποιηθει ανετα και σε αλλα παιχνιδια.

Οσο για το Naga παραπανω οπως εχω ξαναπει το μονο θετικο που εχει ειναι οτι ειναι καλυτερο μονο απο το προηγουμενο μοντελο,και τα μηχανικα πλαινα κουμπια. Παρολα αυτα εχει ολα τα αρνητικα που εχουν τα ποντικια της Razer οπως Double click σε αρκετα ατομα,razer synapse με οτι αυτο συνεπαγεται(σε αρκετους τους εχει παρουσιασει προβληματα),οχι τοσο καλη κατασκευη,λιγοτερη εγγυηση και ακριβοτερο απο το G600.

Δημοσ.

εγώ πήρα το g600 μου από Αγγλία γιατί το naga τα φτύσει. Επειδή έχω μεγάλα χέρια με βόλεψε περισσότερο από το ραζερ που ουσιαστικά έφτανα μόνο την πρώτη σειρά κουμπιά.

Και το πήρα και 40€ αντί για 75 που έχει το ναγκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...