MonstrousChaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια, σε λιγο καιρο θα παραλαβω μαια 280χ .η οθονη μου ειναι η benq rl 2455hm 1080p και δν ξερω ποιο βυσμα να τισ συνδςσω πανω τησ.το καλυτερο ειναι το hdmi?η το dvi?το dual link προφανως??επισης ποιες ρυθμισεις να βαλω στο catalyst για καλυτερη εικονα απεικονισης και ευκρινειας,και ποιες ρυθμισεις στην οθνη?για τους ιδιους λογους?ta hdmi εχουν διαφορα στην ποιοτητα και αρα και στην απεικονιση? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σασ υγ:απο το e-shop που μπορω να βρω πανακι με μικροινες για να καθαριζω την οθονη μου?
arispattas7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το καλύτερο είναι σίγουρα το HDMI λόγο ψηφιακής μετάδοσης και χρωμάτων!!! Για τις ρυθμίσεις δεν νομίζω να μπορώ να βοηθήσω γιατί πρέπει να γίνουν από εσένα (ανάλογα με το τι σου αρέσει). Όσο αναφορά το πανάκι, έχω πάρει και εγώ από E-shop και θα τα βρεις εδώ: http://www.e-shop.gr/katharistika-grafeiou-l?table=ANA&category=%CA%C1%C8%C1%D1%C9%D3%D4%C9%CA%C1
MonstrousChaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το καλύτερο είναι σίγουρα το HDMI λόγο ψηφιακής μετάδοσης και χρωμάτων!!! Για τις ρυθμίσεις δεν νομίζω να μπορώ να βοηθήσω γιατί πρέπει να γίνουν από εσένα (ανάλογα με το τι σου αρέσει). Όσο αναφορά το πανάκι, έχω πάρει και εγώ από E-shop και θα τα βρεις εδώ: http://www.e-shop.gr/katharistika-grafeiou-l?table=ANA&category=%CA%C1%C8%C1%D1%C9%D3%D4%C9%CA%C1 φιλε μου αμα δεις εχω κανει ενα αντιστοιχο topic και στο υποθεμα καρτες γραφικων και αν δεις εκει ο χρηστης fulgore μου ειπε οτι το dvi ειναι καλυτερο εκτος και αν εχω οθονη με ενσωματωμενα ηχεια για να μεταφερθει και ηχος....η οθονη μου εχει αλλα δν τα χρησιμοποιω,αρα γιατι ο ενας λεει dvi ενω ο αλλος hdmi ?
CMD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 To hdmi και το DVI είναι ψηφιακά και υποστηρίζουν τις ίδιες αναλύσεις. ίσως το HDMI είναι λίγο ποιο εύχρηστο λόγο βύσματος και ήχου.
MonstrousChaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 To hdmi και το DVI είναι ψηφιακά και υποστηρίζουν τις ίδιες αναλύσεις. ίσως το HDMI είναι λίγο ποιο εύχρηστο λόγο βύσματος και ήχου. προσωπικα δν με ενδιαφερει ο ηχος αλλα η γρηγοραδα,τα χρωματα και να μην κουνιεται και βγαινει απο την οθονη καθως ειναι σπαστικο ωρες ωρες...
BigMen 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Με το dvi δεν θα εχεις κανένα θέμα με το αν κουνιεται η οθόνη γτ βιδωνει.. μπορείς να διαλέξεις οποίο απο τα δυο θες.. Δεν θα δεις διάφορα.. ΑΛΛΑ!! Μερικές καρτες αναγνωρίζουν τις οθόνες ως τηλεοραση αμα έχει συνδεθεί με hdmi και δεν θα σου απεικονίζει σωστα χρωματα και ανάλυση.. Αμα πας σε HDMI ψάξε το.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα