kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δηλαδη το S4 με το sd800 τι έχει ακριβως να ζηλέψει απο το G2? Ίσα ίσα που έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω όπως αποσπόμενη μπαταρία και SD card, πράγματα που πολλοί παραβλέπουν όταν προτείνουν το g2. To οτι η οθόνη είναι μέρα με τη νύχτα δεν το σχολιάζω.Εδώ μιλάμε για το κύριο μοντέλο με τον sd600(νομίζω), αυτό το μοντέλο δεν το έχω δουλέψει αλλά ακόμα και έτσι το g2 είναι ανώτερο, καθώς υπάρχει το TouchWiz που είναι <βαρύ > Το g2 βγαίνει ταχύτερο και απο μοντέλα με sd801 όπως το s5,g3...Το g2 όχι μόνο είναι καλύτερο από το s4 αλλά πολύ το προτιμουν και από το s5 Το ίδιο και γω(Η μόνη περίπτωση που θα επερνα s5 θα ήταν να του επερναγα άλλη rom απο την πρώτη στιγμή που θα υο έπιανα στα χέρια μου... χάνοντας όμως την εγγύηση)
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα για πολλοστή φορά.
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα για πολλοστή φορά. μάλλον είσαι και συ fanboy... Αν δεν έχουν περάσει οι συσκευές από τα χέρια σου δεν ξες... Εμενα περνάνε σχεδόν καθημερινά από τα χέρια μου αυτές οι συσκευές που αναφέρομαι και ξέρω τι λέω
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν περνάν καθημερινά και γράφεις όσα γράφεις τότε ή παραπληροφορεις σκόπιμα ή δε ξέρεις τι βλέπεις
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν περνάν καθημερινά και γράφεις όσα γράφεις τότε ή παραπληροφορεις σκόπιμα ή δε ξέρεις τι βλέπεις Και για πες μας που έκανα λάθος;
nikos1965 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 γιατι τυχαίνει να έχουν και αλλοι την ευκαιρία να εχουν πολλες συσκευές στα χερια τους και να μπορουν να κανουν συγκρίσεις ...κωστας 8080 μαλλον αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτιτα ...το s4 9506 φυσικά και είναι ισάξιο και σε μερικά σημεία καλύτερο απο το lg g2 μην γραφουμε οτι θελουμε γατι τα διαβαζει και ο κοσμος...
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 γιατι τυχαίνει να έχουν και αλλοι την ευκαιρία να εχουν πολλες συσκευές στα χερια τους και να μπορουν να κανουν συγκρίσεις ...κωστας 8080 μαλλον αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτιτα ...το s4 9506 φυσικά και είναι ισάξιο και σε μερικά σημεία καλύτερο απο το lg g2 μην γραφουμε οτι θελουμε γατι τα διαβαζει και ο κοσμος... Φίλε όταν μιλάμε για s4 μιλάμε για το international μοντέλο με τον snapdragon 600... Μην μου λες τώρα για αυτό...αν δεν ξέρετε να διαβάζετε ελληνικά , να σας μαθω εγώ (αυτό σπουδαζω κι ολας ) Εξ αρχής είπα ότι δεν το γνωρίζω καθόλου το s4 με τον sd800 γιατί δεν το έχω δουλέψει... Το μόνο που ειπα είναι ότι < Μάλλον > και το τονίζω Μάλλον γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να διαβαζουν, πως το g2 θα είναι ταχύτερο διότι το TouchWiz κάνει πραγματικα βαριά τα κινητά... Και ανέφερα και Το s5 καθώς είχα το g2 υπέρφορτωμένο με εφαρμογές και ο κολλητός μου είχε s5 το οποίο ήταν άδειο (το πολύ να είχε κανα Facebook, viber, skype, ) και το g2 ήταν 1 - 1.5 δευτερόλεπτα μπροστά στην ταχύτητα σε ότι και να έκανες ΥΓ. Πρώτα μαθαίνουμε να διαβάζουμε και μετα κραζουμε Εδώ γράφει οτι το g2 είναι καλύτερο του S5..Όταν μιλάμε για ένα κινητό βάζουμε όλους τους παράγοντες μέσα... Και κυριότερο τον παραγοντα τιμή... Και όσον αφορά τα +100 ευρώ του s5, για την ελληνική αγορά μάλλον είναι καλύτερο το g2 Δηλαδη το S4 με το sd800 τι έχει ακριβως να ζηλέψει απο το G2? Ίσα ίσα που έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω όπως αποσπόμενη μπαταρία και SD card, πράγματα που πολλοί παραβλέπουν όταν προτείνουν το g2. To οτι η οθόνη είναι μέρα με τη νύχτα δεν το σχολιάζω. φίλε ότι χρειάζεται ο καθένας Νομίζω πως για τον μέσο χρήστη ενα lg g2 32gb είναι υπεραρκετο και από θεμα χώρου (24gb ελευθερα) και απο θέμα μπαταρίας καθως νομιζω πως και η μπαταρια του είναι υπεραρκετη 1
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Να προτείνει κάποιος s4 εν έτη 2015 απλά tragic Το θέμα έκλεισε πιστεύω Και επειδή εδώ ο καθένας γράφει Οτι του κατέβει... Στόχος είναι να βοηθήσουμε αυτόν που έχει το δίλημμα. Φίλε Εσύ που είχες την αρχική απορία ή lg g2 32gb ή lg g3 αυτές είναι οι επιλογές σου(τώρα τι καλό έχει το ενα και τι το άλλο το έχουμε συζητήσει παντού νομίζω)
Abudi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά αγοράστηκε λόγω μιας προσφοράς το LG G3. Ευχαριστώ πάντως. 2
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να προτείνει κάποιος s4 εν έτη 2015 απλά tragic Το θέμα έκλεισε πιστεύω Και επειδή εδώ ο καθένας γράφει Οτι του κατέβει... Στόχος είναι να βοηθήσουμε αυτόν που έχει το δίλημμα. Φίλε Εσύ που είχες την αρχική απορία ή lg g2 32gb ή lg g3 αυτές είναι οι επιλογές σου(τώρα τι καλό έχει το ενα και τι το άλλο το έχουμε συζητήσει παντού νομίζω) Αυτο ειναι γεγονος. Οσο καλο και να ηταν το S4 οταν πρωτοβγηκε τωρα για τα 275+ευρω που το βλεπω στο Skroutz απλα δεν αξιζει οταν με λιγα παραπανω πας σε Lg g3 ή και σε Z2(ασχετως που τωρα τελευταια επειδη το εχουν μονο τα μισα καταστηματα εχει ανεβει τοσο η τιμη του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα