Προς το περιεχόμενο

LG G2 (32GB) vs Samsung Galaxy S4 vs *else*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το 930 που είναι (πολύ) καλύτερο και απο τα δύο.

Θα κινηθεί μόνο σε android οπότε αν και καλή συσκευή , αποκλείεται.

Το G3 16gb με 2gb ram.

Υγ. Επειδή μιλάμε για smartphones δεν μπορώ να καταλάβω που ξεπήδησε πάλι το 930. Το έχουμε χιλιοαναλυσει, μια καλή κάμερα και τπτ παραπάνω.

Υπάρχει λίγο θέμα με το μέγεθος στο G3 και θα προτιμούσε να κινηθεί στο form-factor των G2 και S4 (ίσως και κάποιο μικρότερο)

Δημοσ.

Και γιατί αυτό παρακαλώ;

Γιατί έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής, είναι πιο γρήγορο και θα παίρνει και αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Αυτό με την ποιότητα κατασκευής πραγματικά δεν το κατάλαβα ποτέ. Σαν μηχανικός ποιότητα για μένα αφορά το πόσο καλά κάνει την δουλειά του, και πόσο ανθεκτικό είναι. Ψυχρά ομιλούντος το πολυκαρβουνικό πλαστικό είναι πιο ανθεκτικό σαν υλικό από το αλουμίνιο, αφού συνδυάζει  και ελαστικότητα και αντοχή. Όσο για την αίσθηση το χέρι, δεν είναι γκόμενα να κοιτάς την καθάρια της επιδερμίδα που και αυτό αισθητικό θέμα είναι όχι πρακτικό. Εργαλείο αγοράζουμε, οπότε η 1η και βασική ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας: Κάνει την δουλειά που το θέλουμε; αν ναι πόσο καλά; η 3η, υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την τιμή να την κάνει εξίσου καλά;

Το άλλο σπαστικό που βλέπω είναι ο μύθος περί αλαγκάριστων WP. Αν δεν έχουν εφαρμογές να τρέξουν πως θα ζοριστούν; Αν δεν έχουν multitasking πως θα εκμεταλλευτούν τους πολλούς πυρήνες; γιατί αν δεν το ξέρετε, οι πολλαπλοί πυρήνες δεν λειτουργούν προσθετικά αλλά παράλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής, είναι πιο γρήγορο και θα παίρνει και αναβαθμίσεις.

Θα παιρνει αναβαθμισεις εχεις δικιο.Ελα μου ομως οτι το G2 ακομα και στο Lollipop να μεινει δεν χρειαζεται αλλες αναβαθμισεις σε σχεση με τα Windows phone,καθως εχει απειρες εφαρμογες ουτως ή αλλως.

Οσο για το πιο γρηγορο αυτο προκυπτει απο που ακριβως??

• Like 1
Δημοσ.

GianniSM, πρόσθεσε και το παραμύθι των αναβαθμίσεων που προσφέρουν δυνατότητες που υπάρχουν εδω και χρόνια στο android από εποχές Gingerbread. Δηλαδή ένας wp χρήστης κατάφερε τον Αύγουστο του 2014 να μπορεί να διαχωρίζει τον ηχο κλήσης από τον ήχο των εφαρμογών (!) και τον Δεκέμβριο να μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τα δεδομένα κινητής από μια ελλειπή status bar 4 θέσεων (!) και τολμά να μιλά για updates! Απίστευτο!

Δημοσ.

Ετσι ειναι οι κολλημενοι με τα WP. Σε αλλο παρομοιο θεμα με αυτο που ρωτουσε ενδιαφερομενος για το 930 ή κατι αλλο,επειδη ειχα για λιγο το 930 και εκανα και εγω την μεταβαση σε Android και το εγραψα ακριβως αυτο πεσανε να με φανε με σχολια του τυπου ''δεν εχεις ιδεα απο WP κλπ''. Το αστειο της υποθεσης οτι ο ενδιαφερομενος τελικα θα παει σε LG G3 :D Εδω και το σχετικο topic http://www.insomnia.gr/topic/570630-nokia-lumia-930-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/ 

Προσωπικα θα ελεγα μακρυα απο Samsung για Galaxy κατω απο το S6 λογω Touchwiz. Παντως και το 930 ειναι αξιολογη συσκευη απο πλευρας Specs για τα χρηματα του ειναι η αληθεια αλλα δυστηχως το μειωνει οντως το λειτουργικο του και οι εφαρμογες (για αυτον που θελει παραπανω απο τις κανονικες εφαρμογες).

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το wp central το 930 φοράει amoled β διαλογής και ένα έμπειρο μάτι το καταλαβαίνει κι ας σώζουν την κατάσταση τα φίλτρα της Nokia.

Δημοσ.

Το s4 δεν είναι καν ανταγωνιστικο

Το s4 είναι σκπουπιδι, άθλιο, κολλάει συνέχεια, σε ενα φίλο μου κολλάει ακόμα και στις ρυθμίσεις, και τηλέφωνο πας να πάρεις και κολλάει, ακόμα και το moto g το θεωρώ καλύτερο

Δημοσ.

Το s4 δεν είναι καν ανταγωνιστικο

Το s4 είναι σκπουπιδι, άθλιο, κολλάει συνέχεια, σε ενα φίλο μου κολλάει ακόμα και στις ρυθμίσεις, και τηλέφωνο πας να πάρεις και κολλάει, ακόμα και το moto g το θεωρώ καλύτερο

Μόνο του κολλητού μου είναι εντάξει; Ωστόσο συμφωνώ οτι το S4 αποτελεί εντελώς ασύμφορη αγορά.

Δημοσ.

πέρασα απο G2 σε NOTE 4... Το g2 32gb που τα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω (αν δεν μου έσπαγε δεν θα το άλλαζα με τίποτα)

Μόνο του κολλητού μου είναι εντάξει; Ωστόσο συμφωνώ οτι το S4 αποτελεί εντελώς ασύμφορη αγορά.

Εμενα το έχουν 4 φίλοι μου και οι 3 έχουν πρόβλημα

Στους τρεις κολλάει απιστευτα και σε έναν απο αυτούς η κάμερα μερικές φορές είναι θολή, Στους δύο τους είχε καεί η μητρική (αλλα ευτυχώς εντός εγγύησης) στον άλλο ήθελα να μπω στις ρυθμίσεις του wifi να του βαλω ένα κωδικο και φορτωνε 10 δευτερόλεπτα, το ίδιο και μερικές φορές οταν πας να πάρεις τηλέφωνο

θες κι άλλα;

Δημοσ.

πέρασα απο G2 σε NOTE 4... Το g2 32gb που τα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω (αν δεν μου έσπαγε δεν θα το άλλαζα με τίποτα)

Εμενα το έχουν 4 φίλοι μου και οι 3 έχουν πρόβλημα

Στους τρεις κολλάει απιστευτα και σε έναν απο αυτούς η κάμερα μερικές φορές είναι θολή, Στους δύο τους είχε καεί η μητρική (αλλα ευτυχώς εντός εγγύησης) στον άλλο ήθελα να μπω στις ρυθμίσεις του wifi να του βαλω ένα κωδικο και φορτωνε 10 δευτερόλεπτα, το ίδιο και μερικές φορές οταν πας να πάρεις τηλέφωνο

θες κι άλλα;

3 τηλ στα πόσα εκατομμύρια είπαμε; τι στατιστική αξία έχουν τα 3 τηλ είπαμε;

Δημοσ.

3 τηλ στα πόσα εκατομμύρια είπαμε; τι στατιστική αξία έχουν τα 3 τηλ είπαμε;

Γιάννη νομίζω πως το συζητήσαμε αυτό αλλού...

Θεωρείς πάντως οτι συγκρίνεται το s4 με το g2;

Το g2 Είναι ανταγωνιστικο του s5 που και παλι g2 θα επερνα λογω των +100 ευρώ καθώς δεν έχουν ουσιαστικες διάφορες με το s5

Δημοσ.

Το g2 Είναι ανταγωνιστικο του s5 που και παλι g2 θα επερνα λογω των +100 ευρώ καθώς δεν έχουν ουσιαστικες διάφορες με το s5

2 διαφορετικά ζητήματα. Το ένα αφορά το πόσο καλά δουλεύει μια συσκευή, το άλλο αφορά το πόσο αξιόπιστο είναι. Για μένα το G2 είναι σαφώς καλύτερη συσκευή και μπορώ να αναφέρω 1000 λόγους για αυτό και το , το προτείνω συνέχεια. Αλλά ενώ το S4 δεν μου αρέσει σαν υλοποίηση, δεν μπορώ να πω πως σαν hardware είναι προβληματικό. Δεν έχω αρκετά στοιχεία για να το κρίνω αυτό.Αν πχ το 3% χαλάει τότε είναι ζήτημα. Αν είναι κάτω από την μονάδα όχι, είναι πλήρως αξιόπιστο. Η στραβή θα τύχει σίγουρα σε ότι πάρεις, το θέμα είναι η συχνότητα

Δημοσ.

Δηλαδη το S4 με το sd800 τι έχει ακριβως να ζηλέψει απο το G2? Ίσα ίσα που έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω όπως αποσπόμενη μπαταρία και SD card, πράγματα που πολλοί παραβλέπουν όταν προτείνουν το g2. To οτι η οθόνη είναι μέρα με τη νύχτα δεν το σχολιάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...