Abudi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι γι'αυτά τα δύο κινητά, τα οποία έχουν πολλές ομοιότητες αλλά και αρκετές διαφορές (link)Ξεκινώντας από το οικονομικό, να πω οτι γενικά και τα δύο κινητά βρίσκονται στην αγορά λίγο κάτω από τα 300 ευρώ (σκρουτζομάγαζα)Λόγοι να προτιμήσω το S4: - Super AMOLED (την οποία έχω κατευχαριστηθεί στο Lumia που έχω) - Gorilla Glass 3 (αντί για 2 στο LG αν και δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά) - SD-card - Αποσπώμενη μπαταρία Λόγοι να προτιμήσω το LG: - 5.2" (αντί 5 του S4, αν και το θεωρώ αμελητέο) - Όχι Touchwiz - Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (την οποία έχω διαβάσει πως διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά) - Radio-FM (??) [στην αντιπαραβολή των specs στο link, το Samsung φαίνεται να μην έχει;] Επιπλέον, τί μπορείτε να μου πείτε για την κάμερα; Θεωρώ πως η κάμερα του Lumia 925 που έχω είναι πραγματικά πολύ καλή, με πολλές ρυθμίσεις κ.ο.κ. Πώς τα πάνε τα εν λόγω κινητά; Επίσης, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή άξια προσοχής σε αυτά τα χρήματα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Οντως δεν εχει ραδιοφωνο το S4,για μενα αν δεν σ νοιαζει μπαταρια και τα 11 περιπου GB που εχειδιαθεσιμα το g2,τοτε πας καρφι για αυτο!Οσο για τις καμερες το G2 νικαει νμζ αλλα με μικρες διαφορες!
Abudi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Οντως δεν εχει ραδιοφωνο το S4,για μενα αν δεν σ νοιαζει μπαταρια και τα 11 περιπου GB που εχειδιαθεσιμα το g2,τοτε πας καρφι για αυτο!Οσο για τις καμερες το G2 νικαει νμζ αλλα με μικρες διαφορες! Προσωπικά το ραδιόφωνο είναι θέμα για μένα σε σημαντικό βαθμό. Επίσης, μιλάω για το 32άρι G2, οπότε νομίζω έχει καμιά 25αριά διαθέσιμα; Αν δεν κάνω λάθος.
GianniSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 G2. Δεν νομίζω να χρειαστείς παραπάνω από 32G. 3
greekpet69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 το G2 εχει ραδιοφωνο,με αρκετα καλυτερη μπαταρια απο το s4 και καλυτερη φωτογραφικη.. ισως οχι τοσο οσο το Nokia επειδη ημουν και κατοχος nokia 920 αλλα αναμεσα στα δυο που εβαλες αρκετα καλυτερη του G2.
Abudi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και το Galaxy Alpha που παίζει κάπως πιο ψηλά σε τιμές μεν, πώς το βλέπετε; 1
leo06 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και το Galaxy Alpha που παίζει κάπως πιο ψηλά σε τιμές μεν, πώς το βλέπετε; αν δεν σε ενοχλεί η τραγική μπαταρία του αλφα είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά,μικρό μέγεθος και βάρος,λεπτό,καλή κάμερα αλουμινένια κατασκευή αν και το πίσω καπάκι είναι πλαστικό είναι πολύ καλής ποιότητας,απο ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο απο τα άλλα δυο,η μπαταρία όπως είπα είναι χάλια αλλά έχει βγάλει και 2500mah η samsung με την οποία πρέπει να αλλάξεις και το καπάκι κάνοντας λίγο ποιο παχύ
GianniSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 To Alpha δεν μου αρέσει καθόλου.Το θεωρώ πολύ ακριβό σε σχέση με ότι προσφέρει
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ο λόγος που αναφέρω το Alpha είναι επειδή το είδα σε ένα κατάστημα από κοντά και έχω να πω τα εξής:+ Μου άρεσαν τρομερά οι διαστάσεις του. Το θεώρησα πολύ πιο βολικό από το G2 που έπιανα στο άλλο χέρι + Για κάποιο λόγο με υπνώτισαν τα χρώματα στην οθόνη. Σαν να "ζωντάνευαν" ένα πράγμα (βέβαια ίσως έπρεπε να δώσω βάση στην 720p ανάλυση και το pixelιασμα που ίσως τη συνοδεύει) - Η μπαταρία είναι λίγο προβληματάκι αλλά νομίζω οτι μπορεί να λυθεί αν μου φανεί ανεπαρκής μιας και αποσπώμενη. - Μη επεκτάσιμη μνήμη (αλλά και το G2 την ίδια μοίρα ακολουθεί) - Επίσης έλλειψη Radio-FM Θέλω γενικά να το βάλω στην εξίσωση σαν "ευσεβή πόθο". Τα άλλα δύο είναι σαφώς οι λογικές επιλογές P.S. Δεν είναι και τόσο άσχημο το Touchwiz τελικά (αν εξαιρέσεις το bloatware). Το είχα παρεξηγήσει
StigmaX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σαφώς ανώτερο το alpha. Η μπαταρία μπορεί να δείχνει μικρή, έχει όμως αρκετά καλή διαχείριση, η μέρα βγαίνει άνετα. Η οθόνη είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις σε τηλέφωνο. Πιξελιασμα δεν θα δεις. Ίσα ίσα που τα 720p είναι πλεονέκτημα για εξοικονόμηση ενέργειας μιας και η GPU δουλεύει σε χαλαρό ρυθμό. Τέλος η ρομ της σαμσουνγκ βελτιώνεται αισθητά με την άφιξη του lollipop. Παίζει άνετα δίπλα στη στοκ σε smoothness. Αν τα λεφτά είναι λίγα, πας για g2 πάντως. Καλό χρυσό το άλφα, αλλά και ένα κατοσταρικο πάνω δεν είναι λίγα.
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σαφώς ανώτερο το alpha. Η μπαταρία μπορεί να δείχνει μικρή, έχει όμως αρκετά καλή διαχείριση, η μέρα βγαίνει άνετα. Η οθόνη είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις σε τηλέφωνο. Πιξελιασμα δεν θα δεις. Ίσα ίσα που τα 720p είναι πλεονέκτημα για εξοικονόμηση ενέργειας μιας και η GPU δουλεύει σε χαλαρό ρυθμό. Τέλος η ρομ της σαμσουνγκ βελτιώνεται αισθητά με την άφιξη του lollipop. Παίζει άνετα δίπλα στη στοκ σε smoothness. Αν τα λεφτά είναι λίγα, πας για g2 πάντως. Καλό χρυσό το άλφα, αλλά και ένα κατοσταρικο πάνω δεν είναι λίγα. Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ φίλε. Να δω τώρα και με το lollipop τί θα γίνει γενικά από αναβαθμίσεις και να τα ζυγίσω αν αξίζει το 50άρικο (280-330) παραπάνω. Για την κάμερα του Alpha, δε διαβάζω τα καλύτερα. Ποιά είναι η γνώμη σου;
Abudi Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και έχει περάσει και ένα τρίμηνο και αν και εγώ κατέληξα τελικά σε μια τέταρτη επιλογή, ψάχνω για έναν φίλο. Αν παίξει μεταξύ G2 32GB και S4, τότε θα πάει στο G2. Μεταξύ του G2 16GB και του S4 θα προτιμήσει το S4. Τι επιλογές υπάρχουν όμως σε παρόμοια λεφτά πέρα από αυτά τα δύο;
dialer1453 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μα το 930 που είναι (πολύ) καλύτερο και απο τα δύο.
StigmaX Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μα το 930 που είναι (πολύ) καλύτερο και απο τα δύο. Και γιατί αυτό παρακαλώ;
DoYouNote Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και έχει περάσει και ένα τρίμηνο και αν και εγώ κατέληξα τελικά σε μια τέταρτη επιλογή, ψάχνω για έναν φίλο. Αν παίξει μεταξύ G2 32GB και S4, τότε θα πάει στο G2. Μεταξύ του G2 16GB και του S4 θα προτιμήσει το S4. Τι επιλογές υπάρχουν όμως σε παρόμοια λεφτά πέρα από αυτά τα δύο; Το G3 16gb με 2gb ram. Υγ. Επειδή μιλάμε για smartphones δεν μπορώ να καταλάβω που ξεπήδησε πάλι το 930. Το έχουμε χιλιοαναλυσει, μια καλή κάμερα και τπτ παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα