Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 12:49 ΠΜ, Philips1 είπε

Εδω και ενα μηνα προσπαθω να δω απο κοντα ενα κινητο τηλ. και καθε φορα που παω σε ενα καταστημα εχω την ιδια απαντηση."Αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμο". Μεχρι που αποφασησα να ρωτησω εναν υπευθηνο που μου απαντησε¨"Δεν μας επητρεπει η εταιρια να τα ανοιξουμε αυτα τα μοντελα τηλ." Κρινετε μονοι σας

Δηλαδή νευρίασες επειδή δεν άνοιξαν μια σφραγισμένη συσκευασία, μόνο και μόνο για να την δεις;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Δηλαδή νευρίασες επειδή δεν άνοιξαν μια σφραγισμένη συσκευασία, μόνο και μόνο για να την δεις;;;;;

Δεν νευριασα καταρχιν, δεν υπαρχει λογος, απλος, δεν θελω να αγορασω κατι χωρις να το δω, ειδικα κινητο(μεγεθος,βαρος,οθονη.....)οπως ολοι που ξερουν τι θα πει αγορα καινουργιου κινητου ανω τον 300Ε(εκτος αμα καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα η εχει ξεφυγει απο την οικονομικη πραγματικοτητα👾).Το θεμα ειναι οτι υπηρχαν ολα τα κινητα ανοιχτα εκτος αυτης της μαρκας(δεν θελω να αναφερω την μαρκα επιδη δεν μου φταινε αυτη που το κανουν εισαγωγη). Ειναι θεμα παρουσιασης και θεμα καλης αγοραστικης πολιτικης, και για αυτο το πραμα μιλαω. Το Πλαισιο εχει χαλαση σε αυτον τον τομεα>

Επεξ/σία από Philips1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ερωτηση... και εγω ειχα παρει μια turbo x τηλεοραση και μεσα σε 6-7 μηνες αρχισε να κλεινει μονη της..την εδωσα για σερβις(μου ειχαν πει οτι αλλαξαν την μητρικη) και μεσα σε 1μιση χρονο ξανα το ιδιο προβλημα. 

Τωρα θελω να ρωτησω το εξης : την τηλεοραση την ειχα αγορασει 25 Μαιου 2018 , μου καναν αλλαγη πλακετας τον Δεκ. του ιδιου ετους και τωρα αρχες Ιουνιου ξανα το ιδιο προβλημα. 

Εχουν περασει τα 2 χρονια της εγγυησης για λιγες μερες.. αν την ξανα δωσω πισω με το ιδιο προβλημα θα την δεχτουν μεσα στην εγγυηση; Μπορω να ισχυριστω ας πουμε οτι αφου μου αλλαξαν μητρικη τον δεκεβριο του ;18 , η εγγυηση παει μεχρι δεκεβριο του '20 ;

Ευχαριστω, 

P.S. καθε φορα που εφευγα απ τον σπιτι την εβγαζα απ την πριζα για σιγουρια  γιατι μερικες φορες ανοιγε μονη της !!  Επισης ηταν συνδεδεμενη σε πολυμπριζο παλι απ το Πλαισιο το οποιο ειχε κ αλλα πραματα πανω. φορτιστες κλπ. Παιζει ρολο στο προβλημα της τηλεορασης μηπως ;

Επεξ/σία από elmario88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...