maxxi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αγορά τηλεόρασης Turbo-X 40D τον Ιούνιο 2014, έκαψε κύρια πλακέτα μετά από 2 μήνες τον Αύγουστο, και με ελάχιστες ημέρες πραγματικής λειτουργίας! Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αποφασίζω να την αλλάξω με επιβάρυνση μου και την πάω στο σέρβις του Πλαισίου όπου όλο αφέλεια ζητάω να την πάρουν πίσω ως μεταχειρισμένη, με τιμή που θα καθορίσουν αυτοί, και να αγοράσω από το Πλαίσιο άλλη ακριβότερη τηλεόραση. Το Πλαίσιο απαντάει ότι δεν είναι η πολιτική της εταιρείας τους να κάνουν τέτοια ανταλλαγή ''λόγω μίας βλάβης 'που είναι απολύτως ασυνήθιστη και μη επαναλαμβανόμενη'',και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι επισκευή. Την παίρνω επισκευασμένη λοιπόν μόνο και μόνο για να επιστρέψω μετά από 4 μήνες ξανά με την ίδια βλάβη! Ξανά-μανά στο Πλαίσιο, ξανά αίτηση μου για αλλαγή με άλλη (πάντα με επιβάρυνση μου) όπου αυτήν την φορά μου απαντούν ότι πέρασε πολύς χρόνος από την αγορά (6 μήνες!) και τώρα πιά δεν μπορούν να κάνουν τέτοια ανταλλαγή! Συμπεράσματα: -Το Πλαίσιο δεν παίρνει πίσω τις Turbo-X ούτε να τους πληρώνεις! Κάτι ξέρουν αυτοί! -Χρόνος μεταξύ βλαβών 4 μήνες για Turbo-X θεωρείται από το Πλαίσιο μεγάλος! -Το Πλαίσιο δεν θα με ξαναδεί ούτε για αγορά χαρτιού για printer!
nexus5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αγωρασα ι7 4770κ ρ9 280χ ζ87-g45 ssd256 τα παραγκιλα... και πυγα πριν 6-7-8μερες να ζητησω της εγγυησης που εχασα και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει το τηλεφωνο που εδωσα...τσαμπα κοντα ενα χιλιαρικο... μακρια γενικα ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟ TURBO-XΜΑΚΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!! μακρια παδια για το καλο της τσεπις μας! ακομα και οι πωλητες δεν ξερουνε τη πουλανε,καθομουνα και γελαγα με οτι δεινανε που εγω δεν ειμαι τοσο καλος ηξερα περρισοτερα απο αυτους γενικα μακρια εσκασα τοσα λευτα...και μου λενε δεν υπαρχω στο συστημα με δουλευουνε?πως με πειρανε τηλ για να μου πουνε οτι ηρθανε τα πραματα μου τοτε?ημαρτων
micahel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 και το καλύτερο είναι, ότι η αντιπροσωπία είναι αυτό το σκ@το μαγαζο, οπότε που να την στείλεις...... :devil: :devil:γνώμη μου σταμάτα αυτήν την τακτική με την αλλαγή με άλλη, γιατί και το πλαίσιο ένα δίκιο το έχει, πάει ο άλλος παίρνει ένα κινητό και για τον χψ λόγο το γυρνάει μετά από 1-2-10 μήνες και παίρνει άλλο, ε τι να σου κάνουν και αυτοί,πήγαινε την σαν χαλασμένη για επισκευή και αν σου πούνε μα μου, κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή, με αυτόν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις και να πάρεις μέχρι και λεφτά πίσω, αν τα πάρεις πάρε μια LG που έχουν από τα καλύτερα support και άσε τους γύφτους.
Redshift Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 μα τηλεοραση τουρμποξ? γιατι δεν πεταξες απ ευθειας τα λεφτα σου στον υπονομο? 2
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που αγοράζουν μερικοί χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς πρώτα... Με ξεπερνάει. OP δεν το λέω προσωπικά σε σένα, αλλά αν γράψεις turbo x στο google θα σου βγάλει χιλιάδες αποτελέσματα (και λόγους) για να ΜΗΝ αγοράσεις. 1
arc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αγορά τηλεόρασης Turbo-X 40D τον Ιούνιο 2014, έκαψε κύρια πλακέτα μετά από 2 μήνες τον Αύγουστο, και με ελάχιστες ημέρες πραγματικής λειτουργίας! Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αποφασίζω να την αλλάξω με επιβάρυνση μου και την πάω στο σέρβις του Πλαισίου όπου όλο αφέλεια ζητάω να την πάρουν πίσω ως μεταχειρισμένη, με τιμή που θα καθορίσουν αυτοί, και να αγοράσω από το Πλαίσιο άλλη ακριβότερη τηλεόραση. Το Πλαίσιο απαντάει ότι δεν είναι η πολιτική της εταιρείας τους να κάνουν τέτοια ανταλλαγή ''λόγω μίας βλάβης 'που είναι απολύτως ασυνήθιστη και μη επαναλαμβανόμενη'',και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι επισκευή. Την παίρνω επισκευασμένη λοιπόν μόνο και μόνο για να επιστρέψω μετά από 4 μήνες ξανά με την ίδια βλάβη! Ξανά-μανά στο Πλαίσιο, ξανά αίτηση μου για αλλαγή με άλλη (πάντα με επιβάρυνση μου) όπου αυτήν την φορά μου απαντούν ότι πέρασε πολύς χρόνος από την αγορά (6 μήνες!) και τώρα πιά δεν μπορούν να κάνουν τέτοια ανταλλαγή! Συμπεράσματα: -Το Πλαίσιο δεν παίρνει πίσω τις Turbo-X ούτε να τους πληρώνεις! Κάτι ξέρουν αυτοί! -Χρόνος μεταξύ βλαβών 4 μήνες για Turbo-X θεωρείται από το Πλαίσιο μεγάλος! -Το Πλαίσιο δεν θα με ξαναδεί ούτε για αγορά χαρτιού για printer! Πέρα από οτι εγραψαν οι προλαλήσαντες (και συμφωνώ), για να σου κάψει 2 φορές πλακέτα σε τόσο συντομο διάστημα, πρέπει να εχεις προβλήμα με την τάση σπίτι σου (γενικά). Αγόρασε σύντομα ένα μικρό ups (να σηκώνει την τηλεόραση) γιατί οποιαδήποτε μάρκα και να πάρεις, αργά ή γρήγορα θα σου καει πάλι πλακέτα ή τροφοδοτικό. 1
3DJIN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εχει καταντησει κουραστικο να διαβαζουμε συνεχεια threads απο διαφορους που την πατησαν με αγορες απο πλαισιο και eshop.Μια ερευνα πριν αγορασετε δεν βλαπτει.
maxxi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εχεις 1 ποστ,υπαρχουν 20.000 θεματα που λενε μην αγορασεις turbo-x!!! οταν θες να δωσεις καπου τα λεφτα σου κανε ερευνα αγορας,εσυ πηγες σαν προβατο και ειπες να αγορασεις think think think χωρις να σκεφτεις πραγματικα! Τεσπα οπως και να χει συλληπητηρια και την επομενη φορα ενημερωσου!Google is ur best friend,το πληρωνεις που το πληρωνεις,χρησημοποιησε το κιολας. ΥΓ:σορρυ για τον τροπο μου αλλα πραγματικα δεν φταιω εγω... Με βάση τον συλλογισμό σου -και κάποιων άλλων- λοιπόν, άν κάποιος έχει κακή εμπειρία με κάποιο μαγαζί πρέπει να μήν το κοινοποιήσει επειδή είχαν και πολλοί άλλοι στο παρελθόν και με τον φόβο να χαρακτηριστεί ''πρόβατο΄΄. Και τότε το κάθε πλαίσιο θα σταματήσει να έχει πλέον κακές κριτικές, αντιθέτως θα έχει και υψηλή βαθμολογία! Δύσκολο να το καταλάβεις μάλλον έ?
3DJIN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εννοει οτι δε μπορουμε να εχουμε 20000+1 θεματα για το ιδιο ζητημα,αλλα να γραφετε τις εμπειριες σας στα ηδη υπαρχοντα και ετσι να ενημερωνονται οι καταναλωτες.
rfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Περα του οτι συμφωνω για τη τηλεοραση οτι ειναι σκουπιδι, το οτι σου εκαψε 2 φορες πλακετα, πρεπει να σε προβληματισει σε οποια τηλεοραση και να καταληξεις στο μελλον. Δες τα ηλεκτρολογικα σου πρωτα και παρε ups. 1
maxxi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Περα του οτι συμφωνω για τη τηλεοραση οτι ειναι σκουπιδι, το οτι σου εκαψε 2 φορες πλακετα, πρεπει να σε προβληματισει σε οποια τηλεοραση και να καταληξεις στο μελλον. Δες τα ηλεκτρολογικα σου πρωτα και παρε ups. Στο σπίτι εκτός από τα κλασικά (ψυγείο κλπ) υπάρχουν 2 ακόμα τηλεοράσεις, dvd player,ενισχυτής, ηχεία, router, όλα στο ίδιο δίκτυο επί χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...
rfc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 vestel, οπως οι telefunken και αλλες πολλες..... τουρκικες
taksidiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 turbo x ουτε mouse δεν παιρνω,οχι να δωσω και λεφτα για τηλεοραση. 1
Philips1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το Πλαισιο χανει δυστηχως την φημη του σε πολλα. Εδω και ενα μηνα προσπαθω να δω απο κοντα ενα κινητο τηλ. και καθε φορα που παω σε ενα καταστημα εχω την ιδια απαντηση."Αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμο". Μεχρι που αποφασησα να ρωτησω εναν υπευθηνο που μου απαντησε¨"Δεν μας επητρεπει η εταιρια να τα ανοιξουμε αυτα τα μοντελα τηλ." Κρινετε μονοι σας. Σημερα αποφασησα να κανω αγορα online ενα ρουτερ και αφου εχω ολοκληρωση την παρραγγελια μου μετα απο 15 λεπτα μου ερχεται μηνυμα να εποικινονισω μαζι τους. Το μηνυμα ηταν¨"Αυτο το προιον ειναι κατοπιν παραγγελιας και θα χρειαστειτε να το πληρωσετε για να προχορησουμε στην παρραγγελια του" Οπως ειπα και πιο πανω κρινετε μονοι σας . Παντος εχουν αλαξει τα πραγματα με το γνωστο Πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα