vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας...ενας φιλος πηρε ενα TP-LINK WN722N...οταν το βαζει στον υπολογιστη δουλευει κανινικα...αγορασε καλωδιο επεκταση 5 μετρων q-tech high quality...οταν το συνδεει στον υπολογιστη μαζι με το καλωδιο δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης το TP-LINK...το βαζει σαν αγνωστη συσκευη...μηπως ξερετε γιατι?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας...ενας φιλος πηρε ενα TP-LINK WN722N...οταν το βαζει στον υπολογιστη δουλευει κανινικα...αγορασε καλωδιο επεκταση 5 μετρων q-tech high quality...οταν το συνδεει στον υπολογιστη μαζι με το καλωδιο δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης το TP-LINK...το βαζει σαν αγνωστη συσκευη...μηπως ξερετε γιατι? απλη απαντηση.η usb βγαζει συγκεκριμενο ρευμα σε ma.μια επεκταση δυστυχως εχει απωλειες οποτε το stick δεν τροφοδοτειται σωστα μ ρευμα οποτε και δεν παιζει.η παιρνει καλυτερη επεκταση,η δεν βαζει επεκταση ή βαζει ανταπτορα σαν αυτους που βαζουν στους δισκους που παιρνει ρευμα απο 2 usb ταυτοχρονα 1
vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εσυ τι προτεινεις φιλε?και κατι ακομα...οταν βαζει πανω στο καλωδιο αλλο στικακι δουλευει...γιατι??
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εσυ τι προτεινεις φιλε?και κατι ακομα...οταν βαζει πανω στο καλωδιο αλλο στικακι δουλευει...γιατι?? το καθε stick εχει διαφορα Requirements σε τροφοδοσια.το ενα μπορεει να ειναι πχ 300 ma το αλλο να ειναι 250ma για αυτο και διαφορετικη συμπεριφορα.μπορει πχ με τριμετρη να εισαι καλυτερα.αλλιως μποορεις αν εχεις Free usb να δοκιμασεις και το δυο usb σε ενα οπως με τα καλωδια των σκληρων.εκει λογικα παιρνεις 1000ma οποτε λογικα παντα δεν θα εχεις θεμα
vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το καθε stick εχει διαφορα Requirements σε τροφοδοσια.το ενα μπορεει να ειναι πχ 300 ma το αλλο να ειναι 250ma για αυτο και διαφορετικη συμπεριφορα.μπορει πχ με τριμετρη να εισαι καλυτερα.αλλιως μποορεις αν εχεις Free usb να δοκιμασεις και το δυο usb σε ενα οπως με τα καλωδια των σκληρων.εκει λογικα παιρνεις 1000ma οποτε λογικα παντα δεν θα εχεις θεμα συγνωμη που σε ταλαιπωρω φιλε...τωρα μου ειπε πως το καλωδιο ειναι 10 μετρα...οποτε λες οτι ειναι θεμα ρευματος οχι προβλημα εγκαταστασης??
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 συγνωμη που σε ταλαιπωρω φιλε...τωρα μου ειπε πως το καλωδιο ειναι 10 μετρα...οποτε λες οτι ειναι θεμα ρευματος οχι προβλημα εγκαταστασης?? ετσι εξηγουνται ολα.με παραξενευσε λιγακι που μου ειπες οτι στα 5 μετρα δεν παιζει γιατι συνηθως παιζουν εκτος αν ειναι σκληρος.στα 10 μετρα πας μονο με κατι active προεκτασεις που ειναι πιο ακριβες. κατι σαν αυτο με ενα τυχαιο search http://www.monoprice.com/Product?c_id=103&cp_id=10303&cs_id=1030312&p_id=6149&seq=1&format=2 και εδω http://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb_firewire.html?from=autocomplete&keyphrase=active+usb+10m δεν εχω δοκιμασει τετοια καλωδια αλλα λενε οτι παιζουν.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή είναι θέμα καλωδίου? αυτο δεν λεμε απ το πρωτο post/10 μετρα εχουν μεγαλη απωλεια.μεχρι 5 ισως παιξει κανονικα.στα 10 πας σε active
vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 .να του πω να ζητησει active καλωδιο απο το καταστημα??
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αν θελει υποχρεωτικα 10 μετρα ας δοκιμασει με active.δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα λογικα θα λειτουργει.σε 10 μετρα συσκευη που θελει τροφοδοσια απο την Usb δεν παιζει.αλλο αν ειχε δικια της τροφοδοσια αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα επαιζε σε τοση αποσταση.τ εχω δει πχ με Netmod να μην παιζει .αλλα για συσκευη που θελει και ρευμα απο Usb το ξεχναει με απλο καλωδιο.
vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...επιμενω γιατι ηδη εχει δωσει 20 ευρω να παρει αυτο το καλωδιο...θελει μακρυ καλωδιο επειδη το ρουτερ στο σπιτι ειναι μακρυα και δεν εχει καθολου σημα...υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο και οχι θεμα απωλειας ρευματος??υπαρχει καποιος αλλος τροπος σιγουρος να δουλεψει αυτη η συσκευη σε τοσο μεγαλη αποσταση?
arc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ...θελει μακρυ καλωδιο επειδη το ρουτερ στο σπιτι ειναι μακρυα και δεν εχει καθολου σημα... Αν στο σπίτι του, το ασύρματο router του ειναι μακριά από τον υπολογιστή και θέλει να πιάνει σήμα, οι βέλτιστες επιλογές από θέμα απόδοσης-κόστους ειναι να τραβήξει καλώδιο ethernet από το router μεχρι το δωμάτιο που θέλει να αγοράσει ένα ζευγάρι powerlines ώστε μεσω δικτύου δεη να φέρει internet μεχρι το δωμάτιο του υπολογιστή να αγοράσει ένα wifi repeater και να το βάλει περιπου στη μέση. Εγώ προτείνω σφόδρα τις δυο πρώτες λύσεις
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...επιμενω γιατι ηδη εχει δωσει 20 ευρω να παρει αυτο το καλωδιο...θελει μακρυ καλωδιο επειδη το ρουτερ στο σπιτι ειναι μακρυα και δεν εχει καθολου σημα...υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο και οχι θεμα απωλειας ρευματος??υπαρχει καποιος αλλος τροπος σιγουρος να δουλεψει αυτη η συσκευη σε τοσο μεγαλη αποσταση? μονος σου ειπες οτι χωρις το καλωδιο παιζει μια χαρα. α.ας φερει το router πιο κοντα. β.powerlines. γ.μεγαλo utp που παιζει μεχρι 100 μετρα.αν εδωσε 20 ευρω για απλη επεκταση Usb τοτε μαλλον καποιος του τα πηρε χοντρα. εκτος αν εχει ενωσει 2-3 επεκτασεις μαζι που οκ η τιμη αλλα παλι δεν θα παιξει και θα ειναι ακομα χειροτερα. δ.το wifi repeater θα εχει απωλειες.
vkalfa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 θα το προτεινω φιλε..εμενα μου φαινονται καλες επιλογες...οσο για το παραπανω που ρωτησα υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να δουλεψει?ναι σιγουρα του τα πηραν χοντρα φιλε...για ενα καλωδιο 10 μετρων..
CMD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 είναι 10 μέτρα χωρίς booster; Καλά ποιος του έδωσε τέτοιο καλώδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα