johninio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα εχω τα g430 logitech headshet τα οποια τα εχω συνδεδεμενα στο pc με καρφι και οχι με usb λογω των προβληματων με τα drivers που εχει η logitech και τα σχετικα.Θα ηθελα να ρωτησω εχω ενεργοποιημενο το dolby home theater της μητρικης μου(gigabyte 990 xa ud3). (καλως η κακως).Θελω να παρω τα μεγιστα απο τα ακουστικα για αυτο και σας ρωταω.Ετσι επιλεγω μουσικη η παχνιδι η ταινια αναλογα.Εσεις τι προτεινετε;Να πειραξω τον ισοσταθμιστη γραφικων η οχι ;; Επιπλεον αν εχετε λυση για το usb και την χαμηλη ενατση παρακλω να μου προτεινετε 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μισο μεγαλε. Κακως τα λειτουργεις με καρφακι.Αν εχει προβλημα η Usb καρτα ηχου τους επικοινωνεις αμεσα με την εταιρια για αλλαγη η πιστωτικο.Αν ειναι να λειτουργεις τα ακουστικα με καρφακι τοτε να παρεις πιστωτικο να πας στα φθηνοτερα G230 να σου μεινουν και χρηματα στην ακρη. Εγω λεω να μιλησεις με την εταιρια για την Usb καρτα ηχου γιατι και αλλοι εχουν αυτο το θεμα απο οσο ξερω.Και εγω τα ειχα παραγγειλει τα ακουστικα αυτα αλλα ακυρωσα την παραγγελια για αυτο που γραφεις παραπανω. 3
Haris San Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Eπισης με το usb εχει καλυτερο ηχο εκτος αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου για το καρφι... 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και η On board της μητρικης ειναι μια χαρα για καρφακι.Γιαυτο και ολος ο κοσμος κραζει αυτες τις χαζομαρες που πουλανε ταχα μου 7.1...Βεβαια η Logitech κανει την μαγκια και τα εχει τα ακουστικα μεσω Spliter αλλα αν ειναι να τα λειτουργεις με καρφακι τοτε τσαμπα τα 20-25ευρω παραπανω που πληρωνει καποιος.
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το USB των 430 στην ουσία κάρτα ήχου δεν είναι;Τελοσπάντων το θέμα είναι ότι μπορείς να πετύχεις το ψευτο Dolby εφφέ από τη κάρτα του υπολογιστή σου ακόμα και onboard , δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις επιπλέον για τη σκατούλα της Logitech. Με τα πιο φθηνά 230 κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου αφού πρόκειται ουσιαστικά για τα ίδια ακουστικά.Μόνο σε κάνα laptop με onboard του κωλου θα είχαν νόημα τα 430 εγώ πάντως με onboard σαν του ts (λογικά η gigabyte κάτι αντίστοιχο θα έχει και στους 2 μας) έχω αυτό το ψευτο-dolby έτσι κι αλλιώς γιατί έχω 5.1 ηχεία και τα έχω σετάρει αναλόγως, οπότε με τα ίδια settings βάζοντας τα ακουστικά ή headset έχω πάλι ψευτό 5.1 όποιο headset και αν είναι αυτό από λοιπές ρυθμίσεις πάντως (ταινίες, μουσική..) δεν έχω πειράξει κάτι, τα έχω όλα στο default μια χαρά μου φαίνεται
johninio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Να ρωτήσω και κάτι άλλο με την usb κάρτα θα ακούγονται πιο δυνατά;Ρωτώ γιατί δν με έχουν εντυπωσιάσει ως προς την ένταση αλλά βέβαια είναι πολύ ποιοτικα Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 καλά γενικά δε σε ξεκουφαίνουν, έχουν όση ένταση πρέπει δε νομίζω το usb να βοηθήσει
johninio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 επειδη τα ακουστικα αγοραστηκαν μεταχειρισμενα αλλα εχω αποδειξη εγγυηση και τα σχετικα και μαλλον θα τα επιστερψω στο καταστημα ( ολα οκ επικοινωνησα) μπορειτε να προτεινετε κανα ακουστικο μεχρι 70ε απο digideli ομως γιατι απο εκει αγοραστηκαν
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 επειδη τα ακουστικα αγοραστηκαν μεταχειρισμενα αλλα εχω αποδειξη εγγυηση και τα σχετικα και μαλλον θα τα επιστερψω στο καταστημα ( ολα οκ επικοινωνησα) μπορειτε να προτεινετε κανα ακουστικο μεχρι 70ε απο digideli ομως γιατι απο εκει αγοραστηκαν Ισως ειναι καλυτερα να μεινεις σε αυτα ή να σου δωσουν αλλα τα ιδια γιατι δεν βλεπω να φερνει ακουστικα το Digideli εκτως απο κατι Sony.
johninio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 παιδια εβαλα τα ακουστικα σε λαπτοπ και ολα μια χαρα με το usb . Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα