obi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Lumia 820-920 > Νοέμβριος 2012 Lumia 520-720 > Απρίλιος 2013 και τότε έλεγαν κάποιοι ότι η MS δε θα τηρήσει την υπόσχεση υποστήριξης των WP 8 δυο χρόνια μετά και Φλεβάρης 2015 σήμερα η επίσημη υποστήριξη κρατάει γερά
Avada Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα πλέον που βρίσκεις περσινή ναυαρχίδα κάτω από 300 ευρώ, ναι συμφωνώ, άσε που και αυτό με τον καιρό θα αρχίσει τα δικά του... Πήρα Lumia 925 στα 150€ δεν νόμιζω να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα... 2
georgepppo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κάποτε σου λέγανε ότι άμα δεν βάλεις τα καινούργια Παράθυρα δεν θα δουλεύει το καινούργιο DirectX ότι hardware και αν έχεις. Τώρα η Αγία Μ$ σου παρέχει δωρεάν αναβαθμίσεις ξαφνικά(ότι κάνουν δηλαδή τα συστήματα ανοιχτού κώδικα από τότε που δημιουργήθηκαν) και είναι και γαμώ τις εταιρίες και οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν, είναι haters και να καούν στην πυρά. μα στα παράθυρα δεν έχει ανταγωνιστή στο gaming ενώ στο android που είναι πολύ πίσω προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το χτυπήσει,το android απο την άλλη να καεί αυτό στην πυρά που έχει αναπαυθεί γιατί όταν πρωτοβγήκε για να χτυπήσει το ios δίνανε νέα feauters και αναβαθμίσεις με το τσουβάλι.......
Sot777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αν δεν τρεχουν τα 10 στο λουμια 620 εφυγα για αντροιντ... Σοβαρολογείς; Για μέτρα λιγάκι πόσες ενημερώσεις έχει πάρει το τηλ σου και με τι ταχύτητα τρέχει ακομα, και για συγκρινε το με ένα αντίστοιχο android της ίδιας χρονιάς και τιμής! Άντε γιατί πολυ αχάριστοι είστε μερικοί!
Redshift Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 vanilla android 4.4.2, με 8πυρηνο 33000 antutu, 2gb ram και προσεγμενο να μην φορτωνει μλκες, με αυτοματο κλεισιμο και ανοιγμα καθε μερα το βραδυ ,ρυθμισμενο σωστα κ τα lagακια του τα τρωει αν δεν ασχοληθω, σε κανα χρονο η ιδιοκτητρια θα με ρωταει τι κινητο να αγορασει i rest my case υγ super tweaked καθαρο jelly bean με 2πυρηνο krait 1,5gh 19000 antutu ,1gb ram και για να κανει end call καθυστερουσε κανα 2 δευτερα αυτα ειδα κ εφυγα για windows phone κ ησυχασε το κεφαλι μου 6
LongTom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εντυπωσιακό εάν το καταφέρουν. Το Xperia Sola μου με 512 δεν σηκώνει όχι (μοντέρνο) OS,αλλά ούτε το κουτσουρεμένο android 4.0.4 και κολλάει ακόμη και στο swiping στην αρχική οθόνη... Vanilla android 5.0 στο Nexus4, 2 giga,με ελάχιστες εφαρμογές και συχνές επανεκκινήσεις πάλι βγάζει κολλήματα που και που. Δεν ξέρω,αλλά μετά την πολύ ευχάριστη εμπειρία μου στα πλήρη win 8.1 σε 1giga σε tablet μου πιστεύω ότι είναι και αυτό δυνατό που ισχυρίζονται. Επόμενο κινητό μάλλον σε Lumia γιατί η google δεν μας τα λέει καλά τελευταία.
Skavenger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αν δεν τρεχουν τα 10 στο λουμια 620 εφυγα για αντροιντ... μαζί σου φίλε! 1
keysmith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω τι λέτε αλλα και για lollipop android 5.0 έχουν ανακοινωθεί νέες συσκευές που θα το "υποστηρίζουν" με 512mb ram. Τώρα έτσι πως έγινε το android με το bloatware αν θα τρέχει με 512 ή θα "τρέχει" είναι ένα θέμα.. (με πιθανότερο το δεύτερο) Πάντως ηθικά αν ρωτάτε εμένα, ΝΑΙ θα έπρεπε όλα τα λειτουργικά κινητών να πετάνε με 512ram. Μην ξεχνάμε κάποτε είχαμε κανονικά desktops (επαγγελματικής χρήσης) και λειτουργούσαν με χαμηλότερα specs από τα σημερινά κινητά και δεν κάναν και λίγα. Με 256 mb ram είχα Windows XP το 2003 που ΠΕΤΑΓΕ και με office να εργάζεται (να βγάζει μελέτες), photoshop να κάνει δουλειά, Για τους παλιούς προγραμματιστές είναι βλασφημία εδώ που έφτασε η κατάσταση με την κατασπατάληση της RAM και CPU. Ως νεαρός προγραμματιστής το πρώτο παιχνιδάκι που έφτιαξα έτρεχε σε 640kb σε DOS το 1991, και το πρώτο σε windows 95 με 8mb σε 486Dx. Σίγουρα όλα έχουν αλλάξει (web, os, όλα) αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι τα σημερινά development tools και OS και γενικά λογισμικό είναι ολίγον "σπάταλα" να το πω. Μπορούσαν και καλύτερα αλλα τι να πεις. Σημεία των καιρών. Ένα ρητό άλλωστε λέει ο προγραμματιστής είναι σαν τα αέρια. Καταλαμβάνει όση RAM του δώσεις (κατά το καταλαμβάνει όσο χώρο του δώσεις). Οπότε μπράβο στην MS που αντιστέκεται στον "ανταγωνισμό" των specs και συνεχίζει να υποστηρίζει τις "παλαιές" συσκευές της. Ελπίζω ασφαλώς η εφαρμογή να μην απογοητεύσει. 11
Redshift Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 η ms απλα βρισκει χωρο στην low end αγορα με φτηνες λειτουργικες συσκευες κ προσπαθει να παρει μεριδιο κρατωντας το λειτουργικο της ελαφρυ πασα θυσια αν ξεφυγει κ αυτη θα βρουμε αλλου πορτοκαλιες
dali13gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αν δεν τρεχουν τα 10 στο λουμια 620 εφυγα για αντροιντ... Πήγαινε, πήγαινε, τις έχεις στο τσεπάκι τις αναβαθμίσεις εκεί 10
keysmith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε, πήγαινε, τις έχεις στο τσεπάκι τις αναβαθμίσεις εκεί καλά και η "αναβάθμιση" δεν είναι αυτοσκοπός.. Ειδικά σε android (που είναι από παλαιόθεν πλήρες δλδ δεν του λείπει τπτ) δεν νομίζω ότι απαιτείται ενώ συχνά κάνει τα πράγματα χειρότερα (πχ η 4.4 δεν επιτρέπει μεταφορά apps στην SD ενώ η 4.3 και πριν επιτρέπουν). Κακώς ο κόσμος τρελαίνεται με τις "αναβαθμίσεις". Κάποιες για το υλικό του ή άσχετα με αυτό μπορεί τελικά να είναι "υποβαθμίσεις". Συχνά (πρέπει να) ισχύει το if it works don't fix it. 1
georgepppo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλά και η "αναβάθμιση" δεν είναι αυτοσκοπός.. Ειδικά σε android (που είναι από παλαιόθεν πλήρες δλδ δεν του λείπει τπτ) δεν νομίζω ότι απαιτείται ενώ συχνά κάνει τα πράγματα χειρότερα (πχ η 4.4 δεν επιτρέπει μεταφορά apps στην SD ενώ η 4.3 και πριν επιτρέπουν). Κακώς ο κόσμος τρελαίνεται με τις "αναβαθμίσεις". Κάποιες για το υλικό του ή άσχετα με αυτό μπορεί τελικά να είναι "υποβαθμίσεις". Συχνά (πρέπει να) ισχύει το if it works don't fix it. wtf ? δεν το ήξερα αυτό για το 4.4 που δεν υποστηρίζει μεταφορά στην sd,και μετά μερικοί αούγκανοι εδώ βρίζουν τις συσκευές που δεν έχουν kitkat........ εμένα το nexus s "πέταγε" με την 2.3.7 και με την icecream 4 άρχισε η λάσπη να το τρώει με τα lag.
dstilio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγω προσωπικα έχω ένα 512 ΜΒ RAM (sony xperia sole) που δυστυχως εκανα αναβαθμιση. Και αφου την έκανα ανακάλυψα οτι σερνεται λογω μνημης. Το εκπληκτικο είναι ότι η πρωταρχικη λειτουργία του τηλεφωνου (η εφαρμογή για τηλεφωνημα που ανοιγει τη λιστα με τις επαφες, τις αναπαντητες, κτλ) είναι μακράν η πιο αργή!!!! 2-3 δευτερόλεπτα τουλάχιστον! Αν εχει τυχει και εχω ανοιξει browser πιο πριν...την έβαψα... Οπότε αν όντως η MS φτιαξει οντως κατι ελαφρυ και σβελτο...θα το τιμησω.
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλά και η "αναβάθμιση" δεν είναι αυτοσκοπός.. Ειδικά σε android (που είναι από παλαιόθεν πλήρες δλδ δεν του λείπει τπτ) δεν νομίζω ότι απαιτείται ενώ συχνά κάνει τα πράγματα χειρότερα (πχ η 4.4 δεν επιτρέπει μεταφορά apps στην SD ενώ η 4.3 και πριν επιτρέπουν). Κακώς ο κόσμος τρελαίνεται με τις "αναβαθμίσεις". Κάποιες για το υλικό του ή άσχετα με αυτό μπορεί τελικά να είναι "υποβαθμίσεις". Συχνά (πρέπει να) ισχύει το if it works don't fix it. Απο την 4.0 καταργηθηκε αυτη η δυνατοτητα και αν δε κανω λαθος μονο τα samsung την κρατησαν μεχρι την 4.2 ή 4.3! Και αν δε κανω λαθος παλι,καπου στην πορεια καποιες εταιριες το επαναφεραν στα δικα τους κινητα,νομιζω η htc,αλλα τωρα τι γινεται με τα 5αρια,δε ξερω,γιατι εχω κοψει λιγο την επαφη με το os!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα