Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ναβαθμιση ειναι. Απο τα 8 στα 8.1 πηγαν. Απλα νοιαζονται περισσοτρο για τις high end συσκευες. Τα 10 πρεπει να τα δωσουν. Για τοσο λιγη ραμ μπορει και να μην εδιναν την αναβαθμιση. Α ρε microsoft. Βοηθησε και λιγο.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε τα windows 7 started ειναι ιδια με τα windows 7 home premium,ουτε τα w7 home premium ιδια με τα w7 professional, και ουτε τα professional ειναι ιδια με τα w7 ultimate!

Ποιο ειναι το ποιντ σου?

Θα τρεχουν ή δε θα τρεχουν windows 10,με το κοινο store που ΑΥΤΟ ειναι ολη η ιστορια και η αξια της αναβαθμησης?

το point μου είναι ότι θα είναι διαφορετικά (και λογικό) και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα βγουνε για όλες τις συσκευές με 512μβ.

Εγώ θέλω να βγούνε. Ακόμα και διαφορετικά να είναι, είναι ευπρόσδεκτα καθώς αν λειτουργούν σωστά κάτι νέο θα δώσουν.

Η λογική των win 10 ως ενιαίο λειτουργικό σε κινητά και desktops είναι πολύ φιλόδοξο. Το όλο εγχείρημα μου μοιάζει ακατόρθωτο. "Ιδιο" λειτουργικό σε κινητά και desktop λέει η MS αλλα μπορεί να το κάνει και να είναι όντως ίδιο;. Προσωπικά θα ήθελα να το δω. Πιστεύω όμως απλά δεν θα είναι το ίδιο. Οι εφαρμογές για desktop δεν νομίζω να τρέχουν σε κινητά. Το αντίθετο βέβαια είναι πιθανό, αλλα όχι πολύ χρήσιμο (τι να την κάνει μια εφαρμογή για mobile ένα desktop? Άντε κανενα παιχνιδάκι και αυτό σε παράθυρο.

Νομίζω το store θα είναι κοινό αλλά θα έχει διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες (θα λεει αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας nokia 520 καθώς πχ αφορά desktop).

Πάντως και τώρα έχει store στα windows 8.1 σε desktop αλλά δεν ξέρω πολλούς να το χρησιμοποιούν. Στα desktops δεν πέτυχε όπως στα κινητά η φιλοσοφία του όλα είναι σε ένα store. Συνεχίζει να παίζει καλύτερα η παλιά λογική του κατεβάζω από διαφορετικές μεριές. Δε λέω αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ισως. Μένει να το δούμε.

• Like 1
Δημοσ.

το point μου είναι ότι θα είναι διαφορετικά (και λογικό) και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα βγουνε για όλες τις συσκευές με 512μβ.

Εγώ θέλω να βγούνε. Ακόμα και διαφορετικά να είναι, είναι ευπρόσδεκτα καθώς αν λειτουργούν σωστά κάτι νέο θα δώσουν.

Η λογική των win 10 ως ενιαίο λειτουργικό σε κινητά και desktops είναι πολύ φιλόδοξο. Το όλο εγχείρημα μου μοιάζει ακατόρθωτο. "Ιδιο" λειτουργικό σε κινητά και desktop λέει η MS αλλα μπορεί να το κάνει και να είναι όντως ίδιο;. Προσωπικά θα ήθελα να το δω. Πιστεύω όμως απλά δεν θα είναι το ίδιο. Οι εφαρμογές για desktop δεν νομίζω να τρέχουν σε κινητά. Το αντίθετο βέβαια είναι πιθανό, αλλα όχι πολύ χρήσιμο (τι να την κάνει μια εφαρμογή για mobile ένα desktop? Άντε κανενα παιχνιδάκι και αυτό σε παράθυρο.

Νομίζω το store θα είναι κοινό αλλά θα έχει διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες (θα λεει αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας nokia 520 καθώς πχ αφορά desktop).

Πάντως και τώρα έχει store στα windows 8.1 σε desktop αλλά δεν ξέρω πολλούς να το χρησιμοποιούν. Στα desktops δεν πέτυχε όπως στα κινητά η φιλοσοφία του όλα είναι σε ένα store. Συνεχίζει να παίζει καλύτερα η παλιά λογική του κατεβάζω από διαφορετικές μεριές. Δε λέω αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ισως. Μένει να το δούμε.

1.Ειμαστε πολυ μακρια να γινει πληρης ενοποιηση οπως το φανταζομαστε.Και μαλλον δε βλεπω να την δουμε καποτε!

2.Ακομη δεν εχουν βαλει την δυνατοτητα να κατεβαζεις desktop προγραμματα απο το store που ειναι στα pc,ποσο μαλλον να δουμε τετοιες εφαρμογες για τα wp!

3.Ηδη στο store των wp υπαρχουν εφαρμογες που δεν ειναι προσβασιμες απο συσκευες με 512MB ram,οποταν αυτο που λες με τις διαθεσιμες εφαρμογες για συσκευες οπως το 520,δεν θα ειναι κατι καινουριο που θα μας ερθει με τα 10αρια ή θα εμποδισουν αυτες τις συσκευες στο να παρουν τα 10αρια.

4.Το 75% των χρηστων του store, το πιο πιθανον να ειναι desktop χρηστες και οχι απο τα tablets! :P

Ιδιως στα παιχνιδια πεφτει πολλη μουρμουρα οταν δεν υποστηριζει keyboard ή gamepad.

Δημοσ.

Σοβαρολογείς; Για μέτρα λιγάκι πόσες ενημερώσεις έχει πάρει το τηλ σου και με τι ταχύτητα τρέχει ακομα, και για συγκρινε το με ένα αντίστοιχο android της ίδιας χρονιάς και τιμής! Άντε γιατί πολυ αχάριστοι είστε μερικοί!

φίλε είμαι κατοχος lumia 520, και να σου πω την αλήθεια 2 πράγματα να ανοίξεις(π.χ μια εφαρμογή και το browser)κολλάει απίστευτα άλλα οκ για τα λευτα του δεν περίμενα κάτι παραπάνω.     

Δημοσ.

Πάντως μιας που το πε ενας φιλος πιο πανω δεν καταλαβα ποτε τι διαφορες ειχαν τα windows professional ultimate home edition μεταξυ τους. και τα 3 τα ειχα και στα xp και στα 7 δεν καταλαβα τι κομμενο ειχαν τα home edition.

Δημοσ.

Πάντως μιας που το πε ενας φιλος πιο πανω δεν καταλαβα ποτε τι διαφορες ειχαν τα windows professional ultimate home edition μεταξυ τους. και τα 3 τα ειχα και στα xp και στα 7 δεν καταλαβα τι κομμενο ειχαν τα home edition.

Πολλά. Σχετίζονται με την δικτύωση (ποια μπαίνουν σε domain κλτ) με ασφάλεια και σχετικές δυνατότητες αλλά και άλλα χαρακτηριστικά.

Δεν κατάλαβες τις διαφορές γιατί τα δούλευες σε σπίτι και δεν σε απασχόλησαν δίκτυα, πολλαπλοί χρήστες και δικαιώματα πρόσβασης.

Δες εδώ τον πίνακα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλιστα. στα windows phone όμως είναι άλλη η φιλοσοφια...

Η φιλοσοφία των WP είναι να τρέχουν για απλά πράγματα με 512 ΜΒ RAM και με παραπάνω για πιο προχωρημένα. Η εμπειρία χρήσης δεν είναι ίδια στα 512 και στα 2048 ΜΒ. Απλά σε όλες, σχεδόν, τις περιπτώσεις δουλεύουν σωστά. Για παράδειγμα δοκίμασε να ανοίξεις τη σελίδα των review στο phonearena σε οποιοδήποτε μοντέλο με 512 MB RAM. Προσωπικά δεν τα κατάφερα ούτε με το 620, ούτε με το 635 χωρίς να crashάρει ο browser και να με πετάξει στην επιφάνεια των tiles. Με το 930 όλα μια χαρά.

Το λειτουργικό είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα, αλλά δεν έχει την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα μοντέλα κι αυτό γίνεται γιατί το κάθε μοντέλο απευθύνεται σε διαφορετικό καταναλωτικό κοινό. Σε κάθε περίπτωση έχει πολύ πιο αξιοπρεπή συμπεριφορά, απ' ότι ένα android στα ίδια χρήματα.

Επιπλέον θεωρώ ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται και για να καλύπτονται κάποια κενά ασφαλείας, άρα είναι σημαντικό, ειδικά σε ανοικτού κώδικα λογισμικά όπως το android, να παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις και όχι να διαβάζω απόψεις του τύπου : "δε με νοιάζει αν δεν παίρνω αναβαθμίσεις στο android κινητό μου, αφού έτσι κι αλλιώς κάνει περισσότερα απ' ότι τα Windows Phone". Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος να πάρει κάποιος WP. Τέλος, κακά τα ψέμματα, όποιος χρήστης δεν έχει ιδέα από τεχνολογία ΔΕΝ έπρεπε να αγοράζει android, γαιτί εγκαθιστά ότι να' ναι και σε λίγο καιρό το κινητό του σέρνεται κανονικότατα, εκτός κι αν έχει SOC τελευταίας τεχνολογίας, που αυξάνει τα όρια μέχρι να αρχίσουν τα κολλήματα. Σε αυτό, βέβαια, φταίει και η google με τον "χλιαρό" έλεγχο των εφαρμογών στο store της και την ανεξέλεγκτη χρήση των "δικαιωμάτων" των εφαρμογών, που αφήνει να μπαίνουν στο store της. Είναι εντελώς "noob unfriendly"... H apple είναι στο άλλο ακρο και πουλάει σαν τρελή ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτό το λόγο και οι Microsoft και Blackberry είναι κάπου ανάμεσα.

Στην έκδοση WP8.1, μάλιστα,  σου επιτρέπει να καθορίσεις και ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο, στέλνεις/λαμβάνεις αρχεία με bluetooth, έχεις file manager, εναλλακτικούς browsers, πολύ καλούς (δωρεάν) media players (ccplayer, moliplayer κτλ), ακόμα σου επιτρέπει και να τα "ξεκλειδώσεις" και να εγκαταστήσεις πειρατικές εφαρμογές κ.α. 

Δημοσ.

Μολις δοκιμασα την σελιδα phonearena και δεν κρασαρε ο ie. Αυτο στο lumia 630,512mb.

Μπες στο reviews του phonearena και προσπάθησε να πλοηγηθείς. Δηλαδή να κάνεις scroll προς τα κάτω.

Για παράδειγμα δοκίμασε να ανοίξεις τη σελίδα των review στο phonearena σε οποιοδήποτε μοντέλο με 512 MB RAM

Αυτό έγραψα, όχι απλά να μπεις στο phonearena. Παρόλα αυτά το πρόβλημα με τις μεγάλες σελίδες είναι γνωστό στις εκδόσεις των 512. Τόσο στο 620, όσο και στο 635 που έχω κρασάρει και με πετάει. Το 930, που έχω τώρα, δεν έχει αυτό το πρόβλημα.

edit : Μόλις το έκανα με το 635 και το 930. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνω το πρόβλημα στο 635. Μόλις γυρίσει και η γυναίκα μου θα το δοκιμάσω, ακόμα μια φορά, στο 620. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα κρασσαρει και θα πετάξει έξω, όπως και τις προηγούμενες 5-6 φορές που το έχω δοκιμάσει. Θα ήθελα και τη δική σου εμπειρία με το 630.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως εκλεισε στο reviews

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :-)

Επιβεβαιώνω ότι στο 930 ΔΕΝ έχει αυτό το πρόβλημα και πιθανολογώ ότι ούτε στα μοντέλα των 1GB RAM υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Μου το έχει κάνει σε αρκετές σελίδες, που τώρα δεν θυμάμαι να σου γράψω. Όλες είχαν ένα κοινό : ήταν μεγάλες με αρκετό υλικό, που ανανεώνονταν σε πραγματικό χρόνο. Λίγες φορές μου το έχει κάνει όταν είχα πολλές εφαρμογές ανοικτές και άνοιγα σελίδες internet.

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 1
Δημοσ.

Επέλεξα την mobile έκδοση της σελίδας και δεν κρασαρε ο ie. Ας το έχουν υπόψιν όσοι βρεθούν σε ανάλογη περίπτωση, μπορεί να βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...