mariostheone Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφέ χρόνια ολόκληρα μέχρι τώρα είμαι φανατικός οπαδός της Microsoft. αλλα επειδή ταυτόχρονα εχω περασει πολλες ωρες με το android της αδερφης μου μπορω να πω ότι το android είναι αιωνες μπροστα. 512 ραμ και τρεχει το τελευταιο update (lollipop νομιζω) μια χαρα. πολλες δυνατότητες και παρα πολλες ( σημαντικο για μενα) ελληνικες εφαρμογες) Το' χουμε που το' χουμε ξεφτυλίσει στην τελευταία σελίδα με τα off-topic, πες τουλάχιστον ποιο μοντέλο είναι αυτό, να βοηθήσεις τον φίλο με το 620 που θέλει να μεταβεί σε ένα οικονομικό android.
DmC10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αν δεν τρεχουν τα 10 στο λουμια 620 εφυγα για αντροιντ... Ε ναι δεν υπάρχει άλλη επιλογή... Πραγματικα πιστευα πως η ειρωνια σε αυτα τα σχολια ηταν τεραστια...μεχρι που διαβασα κ τα επόμενα, κ αρχιζω να πιστευω πως το εννοείτε...
KwstasXt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφέ χρόνια ολόκληρα μέχρι τώρα είμαι φανατικός οπαδός της Microsoft. αλλα επειδή ταυτόχρονα εχω περασει πολλες ωρες με το android της αδερφης μου μπορω να πω ότι το android είναι αιωνες μπροστα. 512 ραμ και τρεχει το τελευταιο update (lollipop νομιζω) μια χαρα. πολλες δυνατότητες και παρα πολλες ( σημαντικο για μενα) ελληνικες εφαρμογες) Για ποιο κινητο λες;
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφέ χρόνια ολόκληρα μέχρι τώρα είμαι φανατικός οπαδός της Microsoft. αλλα επειδή ταυτόχρονα εχω περασει πολλες ωρες με το android της αδερφης μου μπορω να πω ότι το android είναι αιωνες μπροστα. 512 ραμ και τρεχει το τελευταιο update (lollipop νομιζω) μια χαρα. πολλες δυνατότητες και παρα πολλες ( σημαντικο για μενα) ελληνικες εφαρμογες)Οταν προκειται για την δουλεια μας,τα οπαδιλικια πανε στην παντα! Θα διαλεξεις αυτο που θα σου κανει την δουλεια,οπως θες εσυ να γινει!Αν θα σε βολεψει το android,θα πας στο android,αν θα σε βολεψουν τα windows,πας στα windows κ.ο.κ.!Τελος!
koutsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το ακούσαμε κι αυτό!android με 512 ram πήρε lollipop και τρέχει και σφαίρα.οτι να ναι γράφουν μερικοί!αν δεν ξέρετε μην μιλάτε ρε παιδιά και παραπληροφορείτε 1
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2319888 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014126 http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-note-2/223952-moving-apps-sd-card-note2.html Και γενικα υπαρχουν πολλα θεματα εκεινο τον καιρο και ιδιως απο συσκευες που ειχαν αναβαθμηστει απο GB σε ics! Επισης ποιο tablet εχεις με pure android και sd card? ένα κινέζικο βασικά (MLS blast 8'' 3g) έχει ίδιο ui με nexus. Τα "απλά" κινέζικα σκέτο android έχουν (pure, vanilla, stock ή όπως το λένε). Μια χαρά με 1gb ram, πετάει (τα 650mb ελεύθερα και ας έχει βάλει η mls μερικά services). Ακόμα και τώρα που έχω βάλει αρκετά (τρέχουν από πίσω) τα 550-500mb ελεύθερα είναι.. Το 4.Χ μπορεί να τρέξει σε 512 αρκεί να είναι "καθαρό" android. Καλύτερα βέβαια με 1gb ΥΓ. Σε όλες τις συσκευές με android 4.2-3 που έχω δει υπάρχει του κουμπί μεταφορά στην SD (εφόσον υπάρχει sd) απλά σε κάποιες πχ μία Samsung που θυμάμαι ήταν.. απενεργοποιημένο για όλες τις εφαρμογές, άρα το είχε κόψει η samsung). Στην 4.4 αφαιρέθηκε εγγενώς από το ίδιο το android η δυνατότητα από όλες τις συσκευές πλην αυτές που τις "πείραζες" εσύ. Ελπίζω να ξανα-αλλάξει καθώς υπάρχει μεγάλη αντίδραση στο θέμα όπως και σε παλαιότερες συσκευές android που πήγαν να "αφαιρέσουν" με το έτσι θέλω την SD γενικά (κάτι Sony Xperia) και μετά το επανέφεραν άρον άρον.. Όλα αυτά γίνονται για να πουλάνε με το ζόρι (ακριβότερες) συσκευές με περισσότερη internal μνήμη και γιατί όχι και storage. είναι τυχαίο που πανάκριβες συσκευές highend δεν έχουν SD ενώ έχουν οι συσκευές των 70€?? Προσωπικά μόνο για αυτό το λόγο (μη εγκατασταση apps σε sd) λέω μακρυά από andorid 4.4 αν έχεται τη δυνατότητα να έχετε μικρότερη έκδοση. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από keysmith
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εχω περασει πολλες ωρες με το android της αδερφης μου μπορω να πω ότι το android είναι αιωνες μπροστα. 512 ραμ και τρεχει το τελευταιο update (lollipop νομιζω) μια χαρα. Εσυ δεν ειπες παραπάνω οτι το πρωτο σου smartphone ειναι το 620? Ε παρε και ενα android στα (120€ οσο και το 620) κρατα το 6 μηνες και εδω ειμαστε να μας πεις τις εμπειριες σου. 1
Redshift Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τελικα πολυς κοσμος εδω μεσα γραφει για πραγματα που δεν εχει ιδια εμπειρια με τετοια σιγουρια που παιρνει κοσμο στο λαιμο του τα windows phone 8.1 μπορουν να μεταφερουν σχεδον ολες τις εφαρμογες κ τα δεδομενα τους στην sd κ μαλιστα χωρις πατεντες αλλα με δυνατοτητα που προσφερει το ιδιο το λειτουργικο (storage sense), οι μονες εφαρμογες που δεν μεταφερονται ειναι οσες το απαγορευει ο δημιουργος τους κ καποιες λιγες προεγκατεστημενες,μαλιστα υπαρχει δυνατοτητα ρυθμισης οι εφαρμογες να εγκαθιστανται απ ευθειας στην sd (αν φυσικα το επιτρεπει ο δημιουργος τους ξαναλεω) χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα χωρου στα android μου (ακομα κ αν το λειτουργικο δεν σου προσφερει native την δυνατοτητα) μπορεις με καμποσες εφαρμογες που υπαρχουν (πχ app2sd) να μεταφερεις εφαρμογες (ισως οχι ολες) στην sd οταν ενα κινητο εχει hardware θεματα οτι os k να εχει παιδεμα θα ειναι αλλα δεν θα φταιει το os για αυτο,να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα τελος ολες οι lumia συσκευες μπορουν να γινουν restore στην εκδοση windows με την οποια πουληθηκαν (το εκανα προσφατα σε lumia 730 dual sim) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από Redshift 4
efkairiakos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως ένα 435 με διπλή σιμ θα το πάρω στη μάνα μου για να μπορεί να έχει σκάιπ να βλέπει την εγγόνα της!
keysmith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως για να συγκεντρωθούμε στο θέμα νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ενώ θα υπάρξει έκδοση win 10 για τα κινητά με 512 ram δεν λέει κανένας ότι θα είναι τα "ίδια" windows 10 με αυτά που θα τρέχουν στα κινητά με 1gb. Το αντίθετο. Οι επικεφαλείς λένε το προσπαθούν αλλα τα χαρακτηριστικά σε συσκευές με 512ram θα διαφέρουν (!). joebelfiore @joebelfioreFollow Hey all: we ARE working on Win10 for 512MB, including 520. Our ambition is to make #Win10 available for these devices but features may vary 11:32 PM - 8 Feb 2015 Ούτε το αν σίγουρα θα πάρουν και ποια θα πάρουν win10 ξεκαθάρισε (ambition) ούτε αν θα είναι ίδια (features may vary).
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως για να συγκεντρωθούμε στο θέμα νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ενώ θα υπάρξει έκδοση win 10 για τα κινητά με 512 ram δεν λέει κανένας ότι θα είναι τα "ίδια" windows 10 με αυτά που θα τρέχουν στα κινητά με 1gb. Το αντίθετο. Οι επικεφαλείς λένε το προσπαθούν αλλα τα χαρακτηριστικά σε συσκευές με 512ram θα διαφέρουν (!). Ούτε το αν σίγουρα θα πάρουν και ποια θα πάρουν win10 ξεκαθάρισε (ambition) ούτε αν θα είναι ίδια (features may vary). Ουτε τα windows 7 started ειναι ιδια με τα windows 7 home premium,ουτε τα w7 home premium ιδια με τα w7 professional, και ουτε τα professional ειναι ιδια με τα w7 ultimate! Ποιο ειναι το ποιντ σου? Θα τρεχουν ή δε θα τρεχουν windows 10,με το κοινο store που ΑΥΤΟ ειναι ολη η ιστορια και η αξια της αναβαθμησης? 1
bestoftherest7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν και μερικοί για να ειρωνευτούν και να το παίξουν ότι είναι καλύτεροι και από τον Ζουγκερμπεργκ. Ον τοπικ τωρα τα χαρακτηριστικα που θα κοπουν στο windows 10 είναι δυσκολο να προβλέψουμε. ποια χαρακτηριστικα τρωνε πολύ μνημη; πιστευω η καμερα , τα μεγαλα live tiles ,το wifi , την τσιμπανε τη μνημη. ενδεχομένως στα 512 ραμ η καμερα να μην εχει τοσες πολλες δυνατότητες. κουβεντα κανουμε μην ειρωνευτουν οι "ειδικοι" παλι παρακαλω
Redshift Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 σιγα μην δεν εχουν καμερα τα windows 10 για 512ram λογικα θα δωσουν ολα τα βασικα χαρακτηριστικα που μπορουν να χωρεσουν σε 512 ωστε το λειτουργικο να μπορει να τρεξει τις υπολοιπες εφαρμογες ικανοποιητικα, αυτο εχει κανει η ms μεχρι τωρα πλην της περιπτωσης των 7,5 που δεν αναβαθμισαν σε 8 (οχι λογω περιορισμων hardware) κ το πληρωσαν με απωλεια πελατων το σημαντικο ειναι οτι θα δωσουν τον νεο πυρηνα που σημαινει οτι θα μπορεις να τρεχεις ολες τις νεες εφαρμογες στην τελικη τι να κανουν δλδ? να μην σου δωσουν τπτ η να κρατησουν το os πισω? κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να υποστηριξουν ολα τα κινητα τους ,οχι γιατι ειναι καλοι αλλα για να μην χασουν κοσμο 1
bestoftherest7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως πιστευω να βελτιωσουν και τη διαρκεια της μπαταριας. μπορει τα windows phone 8.1 να είναι πολύ καλυτερα από τα windows phone 8 αλλα η μπαταρια τρώγεται πιο ευκολα στα 8.1 . βεβαια με το τελευαταιο update (αν θυμαμαι καλα denim λεγεται) βελτιωθηκε η μπαταρια αλλα όχι στα επίπεδα του 8.
Razor333 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν πειραζει ας πληγωθουν αυτοι με τα 512mb, ελεος, 2015 εχουμε, φτιαξτε κατι ανταγωνιστικο, δωστε και μια καρα κομμενη εκδοση στις συσκευες με 512mb, με καποια πραγματα τα οποια δεν τρωνε επιδοσεις αλλα πρεπει να υπαρχουν, ας πουμε τι επιδοσεις θα φαει μια σωστη notification bar, με περισσοτερα on/off switches ή αν μαζεψουν το χαος των ρυθμισεων σε κατηγοριες, ακομα και αν δωσουν επιτελους και επιλογη για εικονιδια και οχι μονο grid, παλι δεν βλεπω οι συσκευες με 512mb να μην τρεχουν, μπορει να μην τρεχουν καποια animations, μπορει να μην τρεχουν interactive tiles, αλλα το να μαζεψουν το χαος και να τα κανουν πιο λειτουργικα, π.x. στατικη ip στο wifi? Και ενα σωρο αλλα, δεν κοστιζουν σε ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα