Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα ειδηση η m$ στηριζει και τις πιο παλιες και αδυναμες συσκευες λογικα να υπαρχουν τεχνικοι περιορισμοι. Τωρα οσοι κραζουν ας πανε στο android που ολες οι low end πηραν lollipop :P

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρολογείς; Για μέτρα λιγάκι πόσες ενημερώσεις έχει πάρει το τηλ σου και με τι ταχύτητα τρέχει ακομα, και για συγκρινε το με ένα αντίστοιχο android της ίδιας χρονιάς και τιμής! Άντε γιατί πολυ αχάριστοι είστε μερικοί!

δεν είμαι αχαριστος φιλε λεφτα δεν εχω. εγω σε σχεση με σενα που αλλαζεις καθε χρονο κινητο το 620 (το οποιο μου εχει βγαλει πολλα προβλήματα το λειτουργικο συμφωνα με τη νοκια καθως το χω στειλει να μου το φτιαξουν) είναι το πρωτο μου σμαρτφον και το προηγουμενο κινητο μου χαλασε μετα από 4 χρονια (sony ericsson elm). αμα δεν τα σηκωνει τα 10 και ταυτόχρονα δεν μπορω να επιστρεψω στα 8.1 θα κοιτάξω android με δοσεις.

Δημοσ.

δεν είμαι αχαριστος φιλε λεφτα δεν εχω. εγω σε σχεση με σενα που αλλαζεις καθε χρονο κινητο το 620 (το οποιο μου εχει βγαλει πολλα προβλήματα το λειτουργικο συμφωνα με τη νοκια καθως το χω στειλει να μου το φτιαξουν) είναι το πρωτο μου σμαρτφον και το προηγουμενο κινητο μου χαλασε μετα από 4 χρονια (sony ericsson elm). αμα δεν τα σηκωνει τα 10 και ταυτόχρονα δεν μπορω να επιστρεψω στα 8.1 θα κοιτάξω android με δοσεις.

Στη θεση σου θα πηγενα σε android!

Πρεπει να εισαι πολυ κολλημενος,για να εχεις πολλα και σοβαρα προβληματα με ενα προιον και να επιμενεις σ'αυτο!

Στη τελικη,το πηρες για να κανεις τη δουλεια σου.Αν δε μπορεις να την κανεις,ειναι σαν να μη το εχεις καθολου!

• Like 1
Δημοσ.

Απο την 4.0 καταργηθηκε αυτη η δυνατοτητα και αν δε κανω λαθος μονο τα samsung την κρατησαν μεχρι την 4.2 ή 4.3!

Και αν δε κανω λαθος παλι,καπου στην πορεια καποιες εταιριες το επαναφεραν στα δικα τους κινητα,νομιζω η htc,αλλα τωρα τι γινεται με τα 5αρια,δε ξερω,γιατι εχω κοψει λιγο την επαφη με το os!

Δεν ξερω αν στα tablet ειναι διαφορετικα τα πραγματα αλλα ενα που εχω με jelly bean (ετσι το πηρα οχι αναβαθμιση) νομιζω υπαρχει η δυνατοτητα.

Πριν το ανακαλυψω ομως ειχα κατεβασει app που κανει ακριβως αυτο (νομιζω app2sd το λεγανε) οποτε παλι μικρο το κακο και να το κοψανε

Δημοσ.

Πρεπει να εισαι πολυ κολλημενος,για να εχεις πολλα και σοβαρα προβληματα με ενα προιον και να επιμενεις σ'αυτο!

Στη τελικη,το πηρες για να κανεις τη δουλεια σου.Αν δε μπορεις να την κανεις,ειναι σαν να μη το εχεις καθολου!

Θα συμφωνήσω κι εγώ να μεταβείς σε android, αν θες πάρε ένα στα ίδια λεφτά να δεις τι έχανες τόσο καιρό.

Ok, troll mode -off.

Επειδη μάλλον σε ελαττωματική συσκευή έπεσες, ελπίζω τώρα να σου εχουν επιδιορθώσει το όποιο θέμα είχες. Επίσης, αυτά που ήξερες για τα κινητά με τα κουμπάκια να τα ξεχάσεις, δεν ισχύουν με τα smartphones (βλεπε διάρκεια μπαταρίας, ευκολία κλήσεων και συγγραφής μηνυμάτων κ.α.). Σίγουρα έχεις πολλά πλεονεκτήματα με την μεγάλη οθόνη αφής.

Πάντως μη βιαστείς να αναβαθμίσεις σε 10. Συνήθως δεν υπάρχει (εύκολος) τρόπος να γυρίσεις πίσω. Διάβασε πρώτα κανένα review να δεις πως θα τρέχει στη συσκευη σου όταν με το καλό βγει.

Τα 8.1 βετιώθηκαν αρκετά σε βασικές λειτουργίες. Από τη στιγμη που πήρανε notification center και την επιλογή να έχεις διαφορετική ένταση για τον ήχο κλησης και διαφορετική για τα παιχνίδια/μουσική πλέον θα έπρεπε να αισθάνεσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος! ΑΧΑΡΙΣΤΕ (όπως επίσης γράψανε πιο πάνω)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν στα tablet ειναι διαφορετικα τα πραγματα αλλα ενα που εχω με jelly bean (ετσι το πηρα οχι αναβαθμιση) νομιζω υπαρχει η δυνατοτητα.

Πριν το ανακαλυψω ομως ειχα κατεβασει app που κανει ακριβως αυτο (νομιζω app2sd το λεγανε) οποτε παλι μικρο το κακο και να το κοψανε

Εγινε ολοκληρο θεμα τοτε που μας ηρθε το ics,οτι αφερεθηκε αυτη η δυνατοτητα(τουλαχιστον ετσι υποστηριζαν τοτε οι εταιριες) και η μονη,ΤΟΤΕ που το διατηρισε ηταν η samsung.Ποιο μετα καποιες εταιριες το ξανα περασαν σαν δυνατοτητα απο μονες τους στο δικο τους UI,οπως ειχε κανει απο την αρχη η samsung,ενω στην 2.3.7 ηταν default στο android!
Δημοσ.

Απο την 4.0 καταργηθηκε αυτη η δυνατοτητα και αν δε κανω λαθος μονο τα samsung την κρατησαν μεχρι την 4.2 ή 4.3!

Και αν δε κανω λαθος παλι,καπου στην πορεια καποιες εταιριες το επαναφεραν στα δικα τους κινητα,νομιζω η htc,αλλα τωρα τι γινεται με τα 5αρια,δε ξερω,γιατι εχω κοψει λιγο την επαφη με το os!

όχι ακριβώς. Στο tablet μου με pure android 4.2 παίζει κανονικά (μεταφέρω εφαρμογές στην SD και το ανάποδο εφόσον το επιτρέπει η εφαρμογή) και σε φίλο μου με lg l9 ii μπορούσε να μεταφέρει σε sd μέχρι που έκανε αναβάθμιση σε 4.4 και έχασε την δυνατότητα. Σπουδαία "αναβάθμιση". Κανείς δεν ξέρει τι κέρδισε πηγαίνοντας από android 4.2 σε 4.4. ξέρουν όμως τι έχασαν.. 

Ενώ πριν την 4.4 μπορούσες γενικά να μεταφέρεις apps στην sd, έχω δει σε samsung με 4.2 ή 4.3 ή 4.1 (δε θυμάμαι) να μην αφήνει μεταφορά εφαρμογών σε sd όπως και να μην έχει otg ενώ κανονικά έπρεπε να έχει.. Η samsung δλδ το "έκοψε" ως δυνατότητα σε κάποια δικά της κινητά σε εκδόσεις κάτω της 4.4. Σε 4.4 και πάνω το έκοψε η ίδια η google ως δυνατοτητα αλλά με κάποιες "χακιές" και με root τελικά μπορεί να γίνει αλλά όχι μαμίσια. 

Στα win 8 υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών σε SD? Νομίζω όχι.. 

Όπως και να έχει αν δεν πεισθώ για μία "αναβάθμιση" προσωπικά δεν την κάνω. Δεν αρκεί να σου λένε ότι είναι "αναβάθμιση" μια πιο καινούρια έκδοση του λειτουργικού σου, πρέπει να είναι στα αλήθεια για να την επιλέξει κάποιος.

Στην περίπτωση των win 10, σε άλλα sites διαβάζω ότι θα είναι κάπως διαφορετική (πιο απλή) η έκδοση για συσκευές με 512ram το οποίο έχει νόημα και είναι συμβιβαστική λύση από το καθόλου αναβάθμιση. Ακόμα και έτσι πρέπει να περιμένεις να δεις πως θα πάει. Κρίμα για να κερδίσεις "νέα εικονίδια" και κάτι ακόμα ψιλό να χάσεις σε εμπειρία χρήσης "ανάβαθμίζοντας" σε κάτι που τελικά δεν προορίζονταν για το υλικό σου.

Δημοσ.

Πλέον στην 8.1 μπορείς να το κάνεις, μέσα από το Storage Sense. Μόλις το δοκίμασα από περιέργεια και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά και με το νόμο στα WP8.1 .

Εδώ και τα updates ακόμα του λειτουργικού υπάρχει η δυνατότητα να κατεβαίνουν προσωρινά στην SD όταν δεν επαρκεί ο εσωτερικός χώρος.

Κι οι offline Here χάρτες το ίδιο μπορούν και εγκαθίστανται στην SD.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, τo 920 υποστηρίζεται κανονικά. Και θα συνεχίσει.

Και αυτό και το 820 που ήταν τα πρώτα WP 8 που παρουσιάστηκαν το Σεπτέμβριο του 2012.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον στην 8.1 μπορείς να το κάνεις, μέσα από το Storage Sense. Μόλις το δοκίμασα από περιέργεια και μόνο.

κοίτα να δείς.. Το έκοψε η google για να το δώσει η Microsoft.. τσ τσ τσ.. 

• Like 1
Δημοσ.

κοίτα να δείς.. Το έκοψε η google για να το δώσει η Microsoft.. τσ τσ τσ.. 

Ο ανταγωνισμός κάνει καλό.

Η έλλειψη ανταγωνισμού κάνει κακό.

Έτσι δεν λένε;

• Like 1
Δημοσ.

όχι ακριβώς. Στο tablet μου με pure android 4.2 παίζει κανονικά (μεταφέρω εφαρμογές στην SD και το ανάποδο εφόσον το επιτρέπει η εφαρμογή) και σε φίλο μου με lg l9 ii μπορούσε να μεταφέρει σε sd μέχρι που έκανε αναβάθμιση σε 4.4 και έχασε την δυνατότητα. Σπουδαία "αναβάθμιση". Κανείς δεν ξέρει τι κέρδισε πηγαίνοντας από android 4.2 σε 4.4. ξέρουν όμως τι έχασαν.. 

Ενώ πριν την 4.4 μπορούσες γενικά να μεταφέρεις apps στην sd, έχω δει σε samsung με 4.2 ή 4.3 ή 4.1 (δε θυμάμαι) να μην αφήνει μεταφορά εφαρμογών σε sd όπως και να μην έχει otg ενώ κανονικά έπρεπε να έχει.. Η samsung δλδ το "έκοψε" ως δυνατότητα σε κάποια δικά της κινητά σε εκδόσεις κάτω της 4.4. Σε 4.4 και πάνω το έκοψε η ίδια η google ως δυνατοτητα αλλά με κάποιες "χακιές" και με root τελικά μπορεί να γίνει αλλά όχι μαμίσια. 

Όπως και να έχει αν δεν πεισθώ για μία "αναβάθμιση" προσωπικά δεν την κάνω. Δεν αρκεί να σου λένε ότι είναι "αναβάθμιση" μια πιο καινούρια έκδοση του λειτουργικού σου, πρέπει να είναι στα αλήθεια για να την επιλέξει κάποιος.

Στην περίπτωση των win 10, σε άλλα sites διαβάζω ότι θα είναι κάπως διαφορετική (πιο απλή) η έκδοση για συσκευές με 512ram το οποίο έχει νόημα και είναι συμβιβαστική λύση από το καθόλου αναβάθμιση. Ακόμα και έτσι πρέπει να περιμένεις να δεις πως θα πάει. Κρίμα για να κερδίσεις "νέα εικονίδια" και κάτι ακόμα ψιλό να χάσεις σε εμπειρία χρήσης "ανάβαθμίζοντας" σε κάτι που τελικά δεν προορίζονταν για το υλικό σου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2319888

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014126

http://forums.androidcentral.com/t-galaxy-note-2/223952-moving-apps-sd-card-note2.html

Και γενικα υπαρχουν πολλα θεματα εκεινο τον καιρο και ιδιως απο συσκευες που ειχαν αναβαθμηστει απο GB σε ics!

Επισης ποιο tablet εχεις με pure android και sd card?

Δημοσ.

Αδερφέ χρόνια ολόκληρα μέχρι τώρα είμαι φανατικός οπαδός της Microsoft. αλλα επειδή ταυτόχρονα εχω περασει πολλες ωρες με το android της αδερφης μου μπορω να πω ότι το android είναι αιωνες μπροστα. 512 ραμ και τρεχει το τελευταιο update (lollipop νομιζω) μια χαρα. πολλες δυνατότητες και παρα πολλες ( σημαντικο για μενα) ελληνικες εφαρμογες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...