milos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/3576175/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-Wi-Fi-16GB.html?from=account_notifications -50% κάτω απ την επόμενη τιμη . 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ειναι η φυσιολογική του τιμή και δεν θα πέσει λογικά πιο κάτω. Αξιόλογο ταμπλετ για 125 ευρώ. Για το κατάστημα δεν είμαι και τόσο σίγουρος. 1
MiJ16 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το παρήγγειλα αλλά πάνω στην βιασύνη μου δεν πρόσεξα οτι είναι διπύρηνο. Έψαχνα για επώνυμο 8ιντσο και σε γενικές γραμμές πληροί τα κριτήρια μου εκτός απ' τον επεξεργαστή που είναι διπύρηνος. Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει εντυπώσεις;
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το παρήγγειλα αλλά πάνω στην βιασύνη μου δεν πρόσεξα οτι είναι διπύρηνο. Έψαχνα για επώνυμο 8ιντσο και σε γενικές γραμμές πληροί τα κριτήρια μου εκτός απ' τον επεξεργαστή που είναι διπύρηνος. Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει εντυπώσεις; είναι διπύρηνο αλλά οσο το έχω χρησιμοποιήσει ειναι αρκετά γρήγορο και με πολύ καλή οθόνη.
someone- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ε δε το λες και προσφορα, τοσο ειχε και τον οκτωβριο που το χα παρει για δωρο. πλεον "ξεπεραστηκε" για αυτο το εχουν και μονο 4 καταστηματα και ξεστοκαρουν. 2
MiJ16 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε ανταγωνιστή σε αυτά τα χρήματα; Φαντάζομαι μόνο κινέζο ανταγωνιστή (στα 150 περίπου), βέβαια με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά που ίσως όμως λόγω καλύτερης υλοποίησης από την samsung να μην υπάρχει και τόσο έντονη διαφορά σε normal χρήση.
MiJ16 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Σε ποιο καταστημα ηταν αυτο? phonegallery.gr
MiJ16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει καποιος που το θέλει στα 129 (λόγω+8 για αντικαταβολή & μεταφορικά). Μου ήρθε mail ότι η παραγγελία εστάλη αλλά αποφάσισα ότι θα το πάρω μόνο αν μου κάνουν άτοκες δόσεις. Συνεπώς, αν κάποιος το Θέλει να μου στείλει άμεσα εδώ για να μην ακυρώσω την παραγγελία.
th3rul3r Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 η τιμη του συγκεκριμενου ταμπλετ ηταν μονιμα 120-125ε απλα αποσυρθηκε και οι τιμες που βλεπετε ειναι εικονικες απο τα μαγαζια που τους εχει μεινει απο ιουρασικη περιοδο
Zandim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εγω απορω πως ξαφνικα βρεθηκε στοκ στην παλια τιμη. Το εψαχνα αυτο το ταμπλετ αλλα καπου στον οκτρωβριο σταματησε να υπαρχει και αρχιεσε να ανεβαινει η τιμη του αποτομα. Μηπως τους ηρθαν τιποτα επιστροφες στο καταστημα ή επισκευασμενα απο εγγυηση?
MiJ16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Η εξήγηση βρίσκεται στο ότι έριξαν άκυρα εν τέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα