broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Ένας ξάδερφος αγόρασε το HP PROBOOK 470 G1 πριν λίγες μέρες (με free dos), και περάσαμε τα win 7 64-bit. http://www.e-shop.gr/hp-probook-470-g1-173-hd-intel-core-i5-4200m-8gb-750gb-amd-radeon-hd8750m-2gb-linux-bag-p-PER.901264 Ωστόσο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τους drivers και συγκεκριμένα με την κάρτα γραφικών. Σαν να μην τους διαβάζει. Τους έχω περάσει αρκετές φορές (με καθαρή αφαίρεση και επανεγκατάσταση) αλλά συνεχίζει το σύστημα, όταν πάω στη διαχείριση συσκευών, να μου βγάζει πρόβλημα στην κάρτα. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει ενημέρωση του προγράμματος. Μπορεί κανείς να μου πει τι συμβαίνει? Είχα ακούσει για προβλήματα συμβατότητας με τους HP, αλλά τέτοια δυσκολία δεν είχα ξανασυναντήσει.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα update των windows βρισκουν τιποτα; Το hp support assistant στους βγαζεις διαθεσιμους μεσω των ενημερωσεων των οδηγων; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2015 από xristoforos89 1
pikaros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις δοκιμάσει και απο το site της hp και απο της AMD ? Sent from my iPhone using Insomnia
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τα update των windows βρισκουν τιποτα; Το hp support assistant στους βγαζεις διαθεσιμους μεσω των ενημερωσεων των οδηγων; Το hp support assistant τώρα το πέρασα. Δεν το ήξερα καν. Από update των windows δεν υπάρχει κάτι. Έχεις δοκιμάσει και απο το site της hp και απο της AMD ? Sent from my iPhone using Insomnia Ναι και από τα 2 και τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 στη διαχείριση φαίνονται και οι 2 κάρτες; ο catalyst έχει περαστεί; μπες στην hp και βάλε τον driver που δίνει εκείνη για Intel+amd κάρτα η αν είναι ένας ενιαίος. Απο κει και πέρα αν τα παραπάνω είναι οκ,δες απ τον catalyst,μπορείς να ορίσεις ποια exe τρέχουν σε υψηλα γραφικά η σε εξοικονόμιση ενέργειας(amd και Intel gpu αντίστοιχα) έτσι δουλεύει το σύστημα γενικότερα με τις κάρτες στα λάπτοπ,για εναν παράξενο λόγο είναι πάντα δεύτερες στο σύστημα και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. 1
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τσέκαρε και το bios αν χρειάζεται update.
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 στη διαχείριση φαίνονται και οι 2 κάρτες; ο catalyst έχει περαστεί; μπες στην hp και βάλε τον driver που δίνει εκείνη για Intel+amd κάρτα η αν είναι ένας ενιαίος. Απο κει και πέρα αν τα παραπάνω είναι οκ,δες απ τον catalyst,μπορείς να ορίσεις ποια exe τρέχουν σε υψηλα γραφικά η σε εξοικονόμιση ενέργειας(amd και Intel gpu αντίστοιχα) έτσι δουλεύει το σύστημα γενικότερα με τις κάρτες στα λάπτοπ,για εναν παράξενο λόγο είναι πάντα δεύτερες στο σύστημα και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Ναι φαίνονται και οι 2. Ο catalyst επίσης έχει περαστεί. Απλά την amd μου τη βγάζει με σήμανση προβλήματος. Τώρα έχω βάλει και το hp support assistant. Τσέκαρε και το bios αν χρειάζεται update. Το έχω κάνει.
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Έκανε τα δικά του το hp support assistant και πλέον μου τις βγάζει και τις 2 οκ. Απλά σαν προεπιλεγμένη έχει την intel και όχι την AMD. Τώρα πως επιλέγουμε να έχει την AMD?
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Βρήκα κάποια ρύθμιση στο catalyst που λέει τι προτεραιότητα θα τρέχει κάθε εφαρμογή. Αυτό λογικά είναι? Δηλαδή αν έχω μια εφαρμογή σε "υψηλή προτεραιότητα" και μία άλλη σε "χαμηλή", την πρώτη θα την τρέχει με την AMD και τη δεύτερη με την INTEL?
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Βρήκα κάποια ρύθμιση στο catalyst που λέει τι προτεραιότητα θα τρέχει κάθε εφαρμογή. Αυτό λογικά είναι? Δηλαδή αν έχω μια εφαρμογή σε "υψηλή προτεραιότητα" και μία άλλη σε "χαμηλή", την πρώτη θα την τρέχει με την AMD και τη δεύτερη με την INTEL? Κάτι τετοιο. Το λαπτοπ σου εχει αυτοματη εναλλαγη των γραφικων. Το support assistant τις ενεργοποιησε και τις 2 και πλεον οποτε το χρειαζεται το συστημα θα την ενεργοποιει την amd απο μονο του. Δεν χρειαζεται να τρεχει παντα με την amd γιατι θα σου τρωει την μπαταρια, θα ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια, συνεπως θα ανοιγει ο ανεμιστηρας πιο ευκολα. 1
broxopios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παλικάρια. Όπως πάντα δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα