Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν κανω κατι παρανομο ειπα δεν ειμαι επιδειξιας 

γενικα βλεπω τελευταια να κοπτωνται πολυ για το οτι τους παρακολουθουν οτι φακελωνονται και δεν μπορω να καταλαβω τι κανουνε,ποσο παρανομος μπορει να ειναι ενας καθημερινος χρηστης.

δηλαδη άμα δεν θέλω να ξέρει κάποιος αυτό που λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ είμαι παράλογος? 

γιατί να ξέρει ο καθένας τι προτιμήσεις σε τσόντες έχω,τι κάνω καθημερινά ? 

δεν κάνω κάτι παράνομο αλλά δεν θέλω κανένας να ξέρει κάτι που μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον μου κάποια στιγμή,απο τις πληροφορίες που δίνει το fb μέχρι το φακέλωμα των εταιριών.

προσωπικά δεν νοιώθω ασφαλής με αυτά τα φακελώματα γιατί δεν σταματάνε κανέναν εγκληματία,αν είναι να με κλέψουν θα το κάνουν,άν είναι να μπουν στο σπίτι μου θα το κάνουν.......δεν θα τους σταματήσει το φακέλωμα.

γιατί να μην θέλω να έχει ΚΑΝΕΝΑΣ φωτογραφία μου εκτός απο την αστυνομία ? εεε?

και όχι όταν μιλάω με την γκομενα μου δεν θέλω κανένας να βλέπει τι λέω ακόμα και αν είναι η αστυνομία και ο θεός ο ίδιος.

• Like 5
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπας κι'είσαι και'συ κάνας απ'αυτούς τους τεχνοφοβικούς πως τους λεν που δεν θέλουν την προουδο; Τι θες να ζουμε σε καμια σπηλιά :-D

δηλαδη άμα δεν θέλω να ξέρει κάποιος αυτό που λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ είμαι παράλογος? 

γιατί να ξέρει ο καθένας τι προτιμήσεις σε τσόντες έχω,τι κάνω καθημερινά ? 

δεν κάνω κάτι παράνομο αλλά δεν θέλω κανένας να ξέρει κάτι που μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον μου κάποια στιγμή,απο τις πληροφορίες που δίνει το fb μέχρι το φακέλωμα των εταιριών.

προσωπικά δεν νοιώθω ασφαλής με αυτά τα φακελώματα γιατί δεν σταματάνε κανέναν εγκληματία,αν είναι να με κλέψουν θα το κάνουν,άν είναι να μπουν στο σπίτι μου θα το κάνουν.......δεν θα τους σταματήσει το φακέλωμα.

γιατί να μην θέλω να έχει ΚΑΝΕΝΑΣ φωτογραφία μου εκτός απο την αστυνομία ? εεε?

και όχι όταν μιλάω με την γκομενα μου δεν θέλω κανένας να βλέπει τι λέω ακόμα και αν είναι η αστυνομία και ο θεός ο ίδιος.

Δημοσ.

Μπας κι'είσαι και'συ κάνας απ'αυτούς τους τεχνοφοβικούς πως τους λεν που δεν θέλουν την προουδο; Τι θες να ζουμε σε καμια σπηλιά :-D

Ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρxει; Προσωπικα γουσταρω πολυ την εξελιξη της τεχνολογιας οταν μπορω να την ελεγχω. Οπου παντως μπορει να υπαρξει κερδος δεν θα μεινει ανεκμεταλευτο, ειται αυτο συνεπαγεται το καλο ειτε το κακο του καταναλωτη. Μια φορα παντως εγω πιστευω οτι χαμενοι θα βγουμε απο αυτη την ιστορια αν δεν μπει καποιο μετρο.

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα γράψει και παλιότερα όταν είχε γίνει λόγος για τις κάμερες που έχουν οι νέες τηλεοράσεις "προσέξτε τα μικρόφωνα". Βέβαια μια απλή λύση είναι να αποσυνδέσετε την ριμάδα από το ίντερνετ. Τότε θα μου πείτε ποιος ο λόγος για smart TV, χμμμμ.

Δημοσ.

δεν κανω κατι παρανομο ειπα δεν ειμαι επιδειξιας 

γενικα βλεπω τελευταια να κοπτωνται πολυ για το οτι τους παρακολουθουν οτι φακελωνονται και δεν μπορω να καταλαβω τι κανουνε,ποσο παρανομος μπορει να ειναι ενας καθημερινος χρηστης.

Δηλαδή επειδή δεν "κάνεις κάτι παράνομο" είναι ΟΚ να σε φακελώνουν;

F*ck logic.

Δημοσ.

δεν πειραζει... τωρα τουλαχιστον θα ακουει καποιος την γιαγια μου που μιλαει μονη της στην TV

Ρε μπας και μιλάει με τη δικιά μου;

• Like 1
Δημοσ.

Η Samsung πλέον αντιγράφει και την Google..... δώστε διαφημίσεις στο λαό.

Samsung Smart TVs forcing ads into video streaming apps

“Every movie I play 20-30 minutes in it plays the pepsi ad, no audio but crisp clear ad. It has happened on 6 movies today,” a user reported on Reddit, where a number of others were struggling with the same problem.

Δημοσ.

Και ειμουν ετοιμος να  αγορασω μια Smart Tv της Samsung καλα ειμαι και με την LCD της SONY που εχω εδω και 12 χρονια 1080p ειναι λιγο τα χρωματακια της ξεθοριαζουν αλλα απο το να με ακουν και αλλοι οταν μιλαω με την γυναικα μου οχι δεν θα παρω - εδω καλα καλα δεν εχω κινητο τηλεφωνο γιατι απλα δεν μου χρειαζετε ω ναι καλα ακουσατε - εχω βαλει την sim σε ενα gsm fct το οποιο καταλιγει στο τηλεφωνικο κεντρο του σπιτιου μου οποιος θελει ας παρει που εχουν να με παρουν στον αριθμο αυτο πανω απο 6 μηνες αρα ανυπαρκτο και σαν νουμερο χαχαχαχαχα

οσο ποιο λιγα πραγματα εχουμε "smart" τοσο ποιο ηρεμη ζωη εχουμε και δεν ανχονομαστε

τωρα ξαφνικα επειδη πχ τελειωνουν οι μπαταριες στα smart προιοντα πχ κινητα βλεπω να κυκλοφορουν κατι χαζομαρες που λεγονται powerbanks γιατι αυτο για να γλυτοσετε να μην σβησει το κινητο που εχετε δωσει στον πιτσιρικα διπλα σας για να μην σας απασχολει οταν μιλατε με τους φιλους σας αντι κατσετε να ασχοληθειτε μαζι του. Γονεις σου λεει μετα . και μετα αναροτιομαστε για την νεα γενια γιατι οταν θελει να χαμογελασει πχ σε καποιον το κανει μεσω SMS ε ρε μαδερι που χρειαζετε σε μερικου μερικους....ουφ τα πα και ξεθημανα

• Like 3
Δημοσ.

δεν είμαι τεχνοφοβικός αλλά φακελωφοβικός :P κάνω χρήση της τεχνολογίας αλλά αυτή όλη δημοσιοποίηση στοιχείων του κόσμου μέσα απο το fb και άλλα μέσα είναι ξεφτήλα και η επαναφορά του χωριάτικου κουτσομπολιού σε νέα μέσα......και είμαι εχθρός των κουτσομπόληδων.

Δημοσ.

Με απλά λόγια λέει ότι όντως, καταγράφονται τα πάντα που ακούει η τηλεόραση και όχι μόνο οι εντολές. Πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το πει για να παρέμβει κάποια αρμόδια αρχή και να διεξάγει έρευνα;

Δημοσ.

Με απλά λόγια λέει ότι όντως, καταγράφονται τα πάντα που ακούει η τηλεόραση και όχι μόνο οι εντολές. Πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το πει για να παρέμβει κάποια αρμόδια αρχή και να διεξάγει έρευνα;

Σε ποια χωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...