21century Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το θέμα είναι αν έχει ουσιαστικά οφέλη...
mants118 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 και θα καταργήσει αυτό το κατάσχημο κουμπί;;; θα ελλατώσει τα ήδη πάρα πολύ μικρά bezels;;; ε όχι!!!!
kirileman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στην οθονη ειναι ο αισθητηρα στο s5!Στο κουμπί είναι. Η οθόνη δεν έχει τίποτα, ένα gesture κάνεις.
erevos_csd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το κουμπί του mate 7 μήπως θυμίζει λίγο Touch ID? Δηλαδή πως ήθελες να είναι για να μην μοιάζει; Πολυγωνικό; Να θυμήσω στους συμφορουμίτες ότι κάτι παρόμοιο φημολογούνταν για το Note 4, απλώς η τεχνολογία δεν ήταν έτοιμη.
lytostechnology Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στο κουμπι ειναι του S5 standar
efkairiakos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάποια στιγμή θα φύγουνε όλα τα πλήκτρα έτσι και αλλιώς... Εμένα με προβληματίζει το θέμα με τις ασύρματες γλώσσες-πρωτόκολλα όσον αφορά την εξέλιξη, βασικά ανυπομονώ Όλοι οι υπόλοιποι αισθητήρες βρίσκονται ήδη στις high-end συσκευές όλων των μεγαλοκατασκευαστών, το μόνο που μένει τώρα είναι οι αυτοματισμοί εντός και εκτός (σπιτιού-γραφείου-αυτοκινήτου) και κατα πόσο μετροποιήσιμοι θα διατίθενται απο τις εταιρίες...και φυσικά η ασύρματη φόρτιση μη ζημιογόνα για την υγεία μας... Αυτά φίλοι μου τα πλήκτρα φτιάχτηκαν για να εξελιχθούν στο "τίποτα" ή σε φωνητικές λειτουργίες...τα καλώδια φτιάχτηκαν για να καταργηθούν περνώντας στις ασύρματες επικοινωνίες... όλα έρχονται και φεύγουν εξελιγμένα φυσικά... 1
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ναι στο κουμπί είναι του s5,ένα απλο gesture ειναι στην οθόνη.Και τοσο καιρο σκεφτόμουν ποσο μεγάλη μαλάκια να τραβάς στο χέρι στην οθόνη και μετά στο κουμπί!
Θεοτοκάτος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εγω πιστευω οτι το ντελίριο που εχει δημιουργήσει η apple ειναι θεμα διαφημισης!
D.Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι να εξαλείψουν εντελώς το home button για να μικρύνουν κι άλλο τα bezels. Η λειτουργία του θα μπορούσε να αντικατασταθεί πχ με ένα hard tap στην οθόνη εφόσον ενσωματώσουν το Force Touch από το Apple Watch. 1
AnimusRenati Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εγω πιστευω οτι το ντελίριο που εχει δημιουργήσει η apple ειναι θεμα διαφημισης! Εδώ μπορείς να δείς πως δεν είναι απλά για διαφήμιση: http://www.patentlyapple.com/ στάλθηκε από WINDOWS PHONE (για να μην παρεξηγηθώ πως fan-boy-ίζω)
katsaganis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα.πηρα το samsung grand neo duos και ενω μπαινω στο insomnia απο το internet explorer δεν με αφηνη να μπω στην πληρες εκδοση.και το μενου δεν δουλευει, δηλαδη μηνυματα κτλ. Ξερει κανεις τι να κανω? Δοκιμασα και απο το play store τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα