Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και θα καταργήσει αυτό το κατάσχημο κουμπί;;; θα ελλατώσει τα ήδη πάρα πολύ μικρά bezels;;;  ε όχι!!!! :P

Δημοσ.

Το κουμπί του mate 7 μήπως θυμίζει λίγο Touch ID?

Δηλαδή πως ήθελες να είναι για να μην μοιάζει; Πολυγωνικό;

Να θυμήσω στους συμφορουμίτες ότι κάτι παρόμοιο φημολογούνταν για το Note 4, απλώς η τεχνολογία δεν ήταν έτοιμη.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα φύγουνε όλα τα πλήκτρα έτσι και αλλιώς...

Εμένα με προβληματίζει το θέμα με τις ασύρματες γλώσσες-πρωτόκολλα όσον αφορά την εξέλιξη, βασικά ανυπομονώ :)

Όλοι οι υπόλοιποι αισθητήρες βρίσκονται ήδη στις high-end συσκευές όλων των μεγαλοκατασκευαστών, το μόνο που μένει τώρα είναι οι αυτοματισμοί εντός και εκτός (σπιτιού-γραφείου-αυτοκινήτου) και κατα πόσο μετροποιήσιμοι θα διατίθενται απο τις εταιρίες...και φυσικά η ασύρματη φόρτιση μη ζημιογόνα για την υγεία μας...

Αυτά φίλοι μου :)

τα πλήκτρα φτιάχτηκαν για να εξελιχθούν στο "τίποτα" ή σε φωνητικές λειτουργίες...τα καλώδια φτιάχτηκαν για να καταργηθούν περνώντας στις ασύρματες επικοινωνίες...

όλα έρχονται και φεύγουν εξελιγμένα φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι στο κουμπί είναι του s5,ένα απλο gesture ειναι στην οθόνη.Και τοσο καιρο σκεφτόμουν ποσο μεγάλη μαλάκια να τραβάς στο χέρι στην οθόνη και μετά στο κουμπί!

Δημοσ.

Μακάρι να εξαλείψουν εντελώς το home button για να μικρύνουν κι άλλο τα bezels. 

Η λειτουργία του θα μπορούσε να αντικατασταθεί πχ με ένα hard tap στην οθόνη εφόσον ενσωματώσουν το Force Touch από το Apple Watch.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω πιστευω οτι το ντελίριο που εχει δημιουργήσει η apple ειναι θεμα διαφημισης!

Εδώ μπορείς να δείς πως δεν είναι απλά για διαφήμιση:

http://www.patentlyapple.com/

στάλθηκε από WINDOWS PHONE (για να μην παρεξηγηθώ πως fan-boy-ίζω)

Δημοσ.

Καλησπερα.πηρα το samsung grand neo duos και ενω μπαινω στο insomnia απο το internet explorer δεν με αφηνη να μπω στην πληρες εκδοση.και το μενου δεν δουλευει, δηλαδη μηνυματα κτλ. Ξερει κανεις τι να κανω? Δοκιμασα και απο το play store τα ιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...