voltmod Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Η Apple έχει δεχτεί επανειλημμένως κριτική για την εμμονή της στα μεγάλα περιθώρια γύρω από την οθόνη των μοντέλων iPhone (bezels).Εξαιτίας μάλιστα του κεντρικού πλήκτρου, που λειτουργεί πια και ως αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια βελτίωσης αν κρίνουμε από την επιμονή της εταιρείας στην συμμετρία. Αν κάποτε η Apple αποφασίσει να εξαλείψει το "Home Button", για να μειώσει και παράλληλα τα περιθώρια γύρω από την οθόνη, ειδικά στα τμήματα, πάνω και κάτω από αυτή, θα μπορούσε να σκεφτεί αρκετές λύσεις για τον αισθητήρα. Θα μπορούσε να αλλάξει το σχήμα του αισθητήρα Touch ID για παράδειγμα, ώστε να είναι μικρότερος σε μέγεθος (π.χ να έχει παραλληλόγραμμο σχήμα) ή να τον μετακινήσει στην "πλάτη" του iPhone (π.χ εκεί που βρίσκεται το λογότυπο της εταιρείας). Η εταιρεία πάντως προσανατολίζεται σε μία πιο... "ακραία" λύση, να μεταφέρει την λειτουργία Touch ID στην οθόνη. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει μία ευρεσιτεχνία που δημοσιεύτηκε από την Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ και η οποία έχει την ονομασία "Fingerprint Sensor in an Electronic Device". Με την συγκεκριμένη τεχνολογία, ο χρήστης θα μπορούσε να τοποθετεί το δάχτυλο του οπουδήποτε πάνω στην οθόνη για να ξεκλειδώσει την συσκευή ή για να προχωρήσει σε μία αγορά (για παράδειγμα από το iTunes) ενώ για το πρώτο, δηλαδή για το ξεκλείδωμα θα μπορούσε να χρησιμοποιεί περισσότερα από ένα δάχτυλα (π.χ θα μπορούσε να ακουμπάει όλο το χέρι του στην οθόνη). Site: SlashGear
qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν κάποτε η Apple αποφασίσει να εξαλείψει το "Home Button" .... 2
podarilos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Συντομα βλεπω την apple μονοπολιο. Απο που αγοραζω μετοχες? 1
EmptyPromises Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγω συντομα βλεπω την apple να....απο τον φοβο της..ολα αυτα ειναι για να καληψει το κοστος αλλα και τον ανταγωνισμο στην ουσια δινει κατι νεο αλλα παραλληλα και αχρηστο... 1
Cell_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγω συντομα βλεπω την apple να....απο τον φοβο της..ολα αυτα ειναι για να καληψει το κοστος αλλα και τον ανταγωνισμο στην ουσια δινει κατι νεο αλλα παραλληλα και αχρηστο... Μια χαρά κάνει η Apple, βάζει όλο και περισσότερα πράγματα που μόνο καλό θα σου κάνουν. Στην τελική οι Apple συσκευές πάντα την ίδια τιμή θα έχουν οπότε why not more? Αυτό που με τρελαίνει είναι πως κάνει ένα σορό "ψαγμένα" πράγματα και δεν καλυτερεύει το ποιο βασικό, την μπαταρία. 3
EmptyPromises Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά κάνει η Apple, βάζει όλο και περισσότερα πράγματα που μόνο καλό θα σου κάνουν. Στην τελική οι Apple συσκευές πάντα την ίδια τιμή θα έχουν οπότε why not more? πλυση εγκεφαλου μονο ναι... 1
Cell_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 πλυση εγκεφαλου μονο ναι... Κάπου σε έχασα
EmptyPromises Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κάπου σε έχασα dorothy its not cansas here!!!! :P:P 1
elenit24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω πόσο νέο είναι αυτό στον κόσμο των smartphones..αν πούμε οτι πρώτη η lg έβαλε κουμπιά στην πλάτη,η samsung με το s5 να αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη.Και τελικά η huawei με το mate 7 κουμπι στην πλάτη με αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος..
Cell_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω πόσο νέο είναι αυτό στον κόσμο των smartphones..αν πούμε οτι πρώτη η lg έβαλε κουμπιά στην πλάτη,η samsung με το s5 να αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη.Και τελικά η huawei με το mate 7 κουμπι στην πλάτη με αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος.. Το κουμπί του mate 7 μήπως θυμίζει λίγο Touch ID? Καθόλου καινούριο, τώρα για το s5 ναι αλλά όλοι μας ξέρουμε πόσες προσπάθειες θέλει για να αναγνωρίσει δαχτυλικό. No hatin'.
elenit24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 νομίζω το θέμα μας είναι στο που θα βάλει το κουμπί με το touch id έτσι ώστε να μην έχει μεγάλα bezels και όχι ποιος έβγαλε πρώτος το touch id. αφού έκανα αναφορά και στην lg.
Cell_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 που θα βάλει το κουμπί με το touch id έτσι ώστε να μην έχει μεγάλα bezels Αυτήν την απορία την έχω και εγώ, άντε να δούμε...
jimthb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω πόσο νέο είναι αυτό στον κόσμο των smartphones..αν πούμε οτι πρώτη η lg έβαλε κουμπιά στην πλάτη,η samsung με το s5 να αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη.Και τελικά η huawei με το mate 7 κουμπι στην πλάτη με αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος.. Το s5 στο κουμπί δεν τον εχει το αισθητήρα; Ποια οθόνη;
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το s5 στο κουμπί δεν τον εχει το αισθητήρα; Ποια οθόνη;Στην οθονη ειναι ο αισθητηρα στο s5!
AnimusRenati Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στην οθονη ειναι ο αισθητηρα στο s5! Οχι??? http://www.pocket-lint.com/news/127605-how-does-the-samsung-galaxy-s5-fingerprint-scanner-work Ο αισθητήρας είναι στο κουμπί, χρησιμοποιεί μέρος της οθόνης σαν την επιφάνεια του, άρα δεν είναι στην οθόνη ο αισθητήρας, όπως θέλει να κάνει η apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα