Προς το περιεχόμενο

Sony Playstation Plus Prepaid Card 90 Days / 10 ευρώ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 10/2/2015 στις 4:18 ΜΜ, abc-bomba είπε

Κάποιος που αγόρασε μπορεί να μου πει σε τι θήκη ήταν (PS4 ή PS3);

SqGlLZL.jpgή a2RqpZi.jpg

Έχω κάτι ps4 promo χωρίς θήκες γιαυτό ρωτάω.

PS4 look ειναι οι θηκες, τουλαχιστον απο τα PUBLIC που τις πηρα εγω.

Ευχαριστω TS.

Στις 9/2/2015 στις 8:18 ΜΜ, Zus είπε

Έχω PS3. Αξίζει η αγορά της?

Εννοειται!!! ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ καθως καθε μηνα σχεδον δινει παιχνιδαρες, οχι οπως την πατησαμε με τα ΧΒΟΧ ΟΝΕ-360 για τα οποια η MS καθε μηνα μας δινει την μια φολα μετα την αλλη ιδιως στο ΟΝΕ......

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το μεσημέρι έριξα την παραγγελία και σήμερα το πρωί παρέλαβα (δωρεάν)! Μπράβο στα public και κυρίως μπράβο στον TS :)

Το θέμα είναι ότι πήρα μόνο μία και δεν ξέρω αν θα με καλύψει... :P

Δημοσ.

Σας έχω και άλλη ""πονηριά"" .... , μας έχει καταστρέψει το ρημάδι το τόπικ αυτό!!! :P

Λοιπόν, στο Public έχει αυτή εδώ την προσφορά -->http://www.public.gr/prosfora-public/που σου δίνει 5 ευρώ (είτε στον λογαριασμό σου, είτε σαν επιταγή αν πας κατάστημα) με αγορές από 20 ευρώ! Με λίγα λόγια αν πάρεις 2 κάρτες με 20 ευρώ (θα πάρεις 5 ευρώ) ..... και μετά πάρεις άλλες 2 κάρτες, θα τις πάρεις 15 ευρώ!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ με 4 κάρτες συνολικά, ΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ .... με 35 ευρώ!!! :P :p :P  (από 50 που κάνει κανονικά)

Έλεος ρε .... κλειδώστε το τόπικ αυτό! Χαχαχαχα...

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 11/2/2015 στις 1:46 ΜΜ, hasiotis_john είπε

Σας έχω και άλλη ""πονηριά"" .... , μας έχει καταστρέψει το ρημάδι το τόπικ αυτό!!! :P

Λοιπόν, στο Public έχει αυτή εδώ την προσφορά -->http://www.public.gr/prosfora-public/που σου δίνει 5 ευρώ (είτε στον λογαριασμό σου, είτε σαν επιταγή αν πας κατάστημα) με αγορές από 20 ευρώ! Με λίγα λόγια αν πάρεις 2 κάρτες με 20 ευρώ (θα πάρεις 5 ευρώ) ..... και μετά πάρεις άλλες 2 κάρτες, θα τις πάρεις 15 ευρώ!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ με 4 κάρτες συνολικά, ΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ .... με 35 ευρώ!!! :P :P :P  (από 50 που κάνει κανονικά)

Έλεος ρε .... κλειδώστε το τόπικ αυτό! Χαχαχαχα...

Η δωροεπιταγη ειναι για εξαργυρωση απο 2 Μαρτιου εως 31 Μαρτιου. 

Αμφιβαλλω αν θα ισχυει η προσφορα των 10 ευρω της τριμηνης εως τοτε.

Δημοσ.

Δεν το πρόσεξα ..., ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ..., χθες μου είπαν στα Public πως η προσφορά με την 10ευρη κάρτα είναι μέχρι τέλους του μήνα! Ξεχάστε την "πονηριά"! Άκυρη... :P

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν ειναι απαραιτητο να κανεις online παραγγελια (public) ; Θα περασω απο public αυριο και σκεφτομαι να την παρω απευθειας αν την εχουν στα 10€...αλλιως μπορω να την παραγγειλω και να βαλω παραλαβη απο καταστημα ;

Δημοσ.
  Στις 11/2/2015 στις 11:47 ΜΜ, Chris93 είπε

Ξερει κανεις αν ειναι απαραιτητο να κανεις online παραγγελια (public) ; Θα περασω απο public αυριο και σκεφτομαι να την παρω απευθειας αν την εχουν στα 10€...αλλιως μπορω να την παραγγειλω και να βαλω παραλαβη απο καταστημα ;

Φαντάζομαι ότι αφού δεν αναφέρει τιμή web στο site για να ξεκαθαρίσει ότι είναι μόνο για online παραγγελίες θα ισχύει και στο κατάστημα. Ειδάλλως παραγγέλνεις και βάζεις παραλαβή από κατάστημα.

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει online ένα πακέτο με παραλαβή από κατάστημα. Ζήτησα ένα ακόμη κατά την παραλαβή και πλήρωσα και για τα δύο, 20€.

Δημοσ.
  Στις 10/2/2015 στις 4:18 ΜΜ, abc-bomba είπε

Κάποιος που αγόρασε μπορεί να μου πει σε τι θήκη ήταν (PS4 ή PS3);

SqGlLZL.jpgή a2RqpZi.jpg

Έχω κάτι ps4 promo χωρίς θήκες γιαυτό ρωτάω.

εγω που παρηγγειλα 2 απο public σε μπλε μου ηρθαν...

και γιατι δεν θελεις να στην φερουν σπιτι δωρεαν μεταφορικα εχουν ετσι κι αλλιως.. εγω παρηγγειλα τριτη και μου ηρθαν πεμπτη

Δημοσ.
  Στις 12/2/2015 στις 5:27 ΜΜ, petoglou είπε

εγω που παρηγγειλα 2 απο public σε μπλε μου ηρθαν...

και γιατι δεν θελεις να στην φερουν σπιτι δωρεαν μεταφορικα εχουν ετσι κι αλλιως.. εγω παρηγγειλα τριτη και μου ηρθαν πεμπτη

E μωρε αφου περναω που περναω,μην κουραζω την εταιρεια :Ρ

Δημοσ.
  Στις 11/2/2015 στις 2:10 ΜΜ, hasiotis_john είπε

Δεν το πρόσεξα ..., ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ..., χθες μου είπαν στα Public πως η προσφορά με την 10ευρη κάρτα είναι μέχρι τέλους του μήνα! Ξεχάστε την "πονηριά"! Άκυρη... :P

Στις 12/2/2015 στις 11:11 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Ξερουμε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα?

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 9/2/2015 στις 4:14 ΜΜ, hasiotis_john είπε

...

Εδώ όλα τα καταστήματα που έχουν την προσφορά ---> http://www.skroutz.gr/s/4668063/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-90-Days.html

..., μόνο το Public το στέλνει δωρεάν, χωρίς καθόλου έξοδα αποστολής!

.

Χωρις να με ενδιαφερει το προιον, να πω ότι "τα καταστήματα που το εχουν στην τιμη της προσφορας" (εκτος από ένα που το αναφέρεις) δεν φαινονται στο ποστ και στο τοπικ γενικα. Στο λινκ μπορει να φαινονται τα καταστήματα την ωρα που ανοίγεις το θεμα, αλλα μετα την "αποχωρηση τους" όχι. Δεν θα υπαρχουν λοιπον μετα από "χ" χρονο (ακομα και μετα από λιγα λεπτα) τα "ιστορικα" στοιχεια για αυτην την προσφορα.

Όπως λοιπον εχουμε πει αρκετες φορες, χρειαζεται τουλάχιστον ο σύνδεσμος του προιοντος/καταστηματος. Ο σύνδεσμος του σκρουτζ είναι μονο για οποιον θελει να δει τιμες στους υπολοιπους/συγκριση, όχι για να δειξει πού υπαρχει η προσφορα. Το μονο που πετυχαινει ετσι ένα #1 είναι να δινει referrals/λεφτα στο σκρουτζ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...