hasiotis_john Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι τρελή προσφορά, αλλά πόσο κάτω να το βάλουν με αρχική τιμή 15 ευρώ! (ΑΝ και έχει φτάσει και 7.5 σε παλιά έκπτωση) Αν πάρει κάποιος 4 ( με 40 ευρώ) θα είναι σα να παίρνει την αντίστοιχη κάρτα ενός χρόνου που κάνει 50 ευρώ! Εδώ όλα τα καταστήματα που έχουν την προσφορά ---> http://www.skroutz.gr/s/4668063/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-90-Days.html ..., μόνο το Public το στέλνει δωρεάν, χωρίς καθόλου έξοδα αποστολής! Κάτι μου λέει πως σύντομα θα βάλουν προσφορά την κάρτα του ενός χρόνου με 29.90 ευρώ που έπαιξε και πέρσι, οπότε θα κάνω λίγο υπομονή! 12
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι πότε μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε; Αν έχεις ήδη ενεργό το PS Plus και βάλεις την κάρτα, γίνεται επέκταση στο χρόνο σου;
hasiotis_john Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι πότε μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε; Αν έχεις ήδη ενεργό το PS Plus και βάλεις την κάρτα, γίνεται επέκταση στο χρόνο σου; Όποτε θες την ενεργοποιείς! (Είχα πάρει πέρσι μια ενός χρόνου και έλεγε στην κάρτα μέσα ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου/ 2015) Πήρα πρόσφατα και μια τρίμηνη και πάνω ΔΕΝ λέει τίποτα για λήξη! Οπότε έτσι θα είναι και αυτή! ΑΛΛΑ στην χειρότερη, άντε να λέει μέχρι το τέλος του 16 που φαντάζομαι θα την έχεις βάλει ως τότε! Για το άλλο που λες .... ναι γίνεται επέκταση! 1
spook Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι μου λέει πως σύντομα θα βάλουν προσφορά την κάρτα του ενός χρόνου με 29.90 ευρώ που έπαιξε και πέρσι, οπότε θα κάνω λίγο υπομονή! Αυτό περιμένω και εγώ...
petoglou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 κι εγω ειχα παρει με 30 ευρω την ενος ετους και επειδη σε ενα μηνα ληγει χτυπησα 2 δεκαρες απο public..Παντως μην ειστε σιγουροι οτι θα βγει παλι η ενος ετους σε προσφορα 30 ευρω...Η τριμηνη βγαινει συχνα.. 1
hasiotis_john Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Φυσικά και αξίζει αδερφέ! Στο PS3 δίνουν συνέχεια παιχνιδάρες! Τώρα για παράδειγμα έχει το Thief και το Yakoyza 4 που είναι διαμαντάκια! Πέρα από αυτό σκέψου ότι κάθε μήνα θα παίρνεις δωρεάν παιχνίδια, θα έχεις εκπτώσεις από το store, θα έχεις Οn line προνόμια και άλλα καλούδια! Πάρε 2 δεκάρες κάρτες για δοκιμή και αν δεν σου αρέσει (που δε νομίζω), μην βγεις ένα βράδυ έξω για να κάνεις απόσβεση!
hackertom Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πιστεύω η επιλογή 3 μήνες είναι καλύτερη από αυτήν του χρόνου. . Γιατί κανείς χρήση οπότε θέλεις και τμηματικά. . Εγώ πήρα 4 να υπάρχουν. Ευχαριστώ TS! 2
abc-bomba Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιος που αγόρασε μπορεί να μου πει σε τι θήκη ήταν (PS4 ή PS3); ή Έχω κάτι ps4 promo χωρίς θήκες γιαυτό ρωτάω.
gregdel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχω PS3. Αξίζει η αγορά της? Γενικά τελευταία δεν εχω ξετρελλαθεί με την ποιότητα... Εδώ υπάρχει αντίστοιχο τόπικ. http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα