teodoulke Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτη φορα γραφω εδω παιδια και δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ. Λοιπον πριν μισο χρονο εκανε διακοπη ρευματος και ο υπολογιστης εσβησε. Προσπαθησα να τον ανοιξω και δεν ανοιγε. Ο υπολογιστης φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη. Το εδωσα σε καποιον ''γνωστο-αγνωστο'' μου και μου ειπε πως ειναι χαλασμενη η καρτα γκιμασαραφικων. Τον ειπα πως λογω οικονομικων δεν μπορω να αγορασω αλλη και θα χρησιμοποιησω την καρτα που εχει πανω στην μητρικη για καποιο διαστημα. Εφερα το pc σπιτι το συνδεσα στην καρτα της μητρικης και παλι τα ιδια δν κανει τπτ! Το δοκιμασα και παλι τπτ απολυτως! Ηθονη ανοιγει κανονικα και βγαζει No signal οταν ανοιγω την οθονη. Ενας φιλος με λεει να βγαλω την ραμ να πατησω alt η cntrl + κατι ακομα δεν θυμαμαι και θα ακουσω 5-8 μπιπ. και οντως το εκανα τα ακουσα ξανασυνδεσα την ραμ αλλα τιποτα παλι. Παρατησα το pc και ασχοληθηκα παλι πριν κανα 2μηνο χωρις να βρω καποια λυση. Λεω αυτον τον ''γνωστο-αγνωστο'' μου να με παραγγηλει καινουργια καρτα γραφικων (διοτι νομιζα πως ειναι αυτο το προβλημα) , δινω την δικια μου καρτα σαν δειγμα (και καλα) και περιμενω 2 μηνες για να μου την φερει την οποια δν μου εφερε ποτε . Αρχισε να λεει δικαιολογιες πως την παραγγειλε και πως την εχασε στο σπιτι και κατι τετοια και παω παιρνω την παλια μου καρτα πισω και μου λεει πως τελικα ειναι μια χαρα η καρτα μου (λολ τι να πω..) μετα απο τοσο καιρο το ξαναδοκιμασα τον υπολογιστη (ο χρονος ειναι γιατρεια λενε αλλα μονο για τους ανθρωπους λολ) μηπως και εστρωσε μονος του. Διαβασα καποιες συμβουλες εδω τυπου βγαλε την ραμ,dvd , σκληρο κτλ και θα ακουσετε ενα μπιπ αλλα εγω δν ακουω τπτ οταν τα βγαζω. Οταν ειναι ολα συνδεμενα το pc φαινεται να δουλευει κανονικα ακουγονται μπιπ αναβει το πρασσινο λαμπακι οταν παταω σταρτ και το Κοκκινο που δειχνει δραστηριοτητα στον υπολογιστη αλλα αναβει μονο για κανα 10-15 δευτερολεπτα και μετα αναβει μονο το πρασσινο λαμπακι. Αν ηταν χαλασμενη η μητρικη θα δουλευε το ανεμηστιρακι του επεξεραστει , το ανεμηστιρακι της καρτας και θα ακουγεται ο υπολογιστης σαν να δουλευει κανονικα? Δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες παιδια και ειναι η πρωτη φορα μου σε φορουμ οποτε για λαθη και τα λοιπα συγχωρεστε με . Στοιχεια υποογιστη motherboard:G31T-M7 ram 4gb καρτα γραφικων: gforce 9400gt series 2gb inter core duo 1,6 (νομιζω) οθονη asus το Pc τπ πηρα απο το Plaisio πριν 6-7 χρονια περιπου. Ααα και θελω να τονισω πως ειχα προβλημα στην οθονη στο βυσμα, το κονουσα συνεχως για νακανει καλη επαφη αλλα και τρ που το κουναω παλι αναβει η οθονη.
KiriosD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ορίστε ένας ωραίος τοίχος μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για γκραφίτι βγάλε μία φώτο που το συνδέεις και το καλώδιο μπορεί να φταίει το καλώδιο μπορεί να φταίει ακόμα και η οθόνη (αυτή σίγουρα είναι ρυθμισμένη να δείχνει το κατάλληλο σήμα 1
trebelas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μην τρελένεσαι.Το ιστορικό δεν έχει και πολύ σημασία. Αρχικά θα σε συμβούλευα να βρεις κάποιον φίλο-γνωστό με αντίστοιχο pc (core2duo ή quad) το οποίο δουλεύει κανονικά και να δοκιμάσετε εκεί τα εξαρτήματα του δικού σου ενα ενα. Δες αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα που είναι η πιο απλή για σένα αρχικά και βλέπουμε.
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 1) Απόσύνδεσε το από το ρεύμα 2) αφαίρεσε τις ram 3) Πάτα το κουμπί να ανοίξει 2-3 φορές (για να κάνει αποφόρτιση) 4) βάλε μια ram (αν έχει πολλά sticks) 5) βάλε το ρεύμα 6) άνοιξε τον παίζει;
teodoulke Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ολα οκ ευχαριστω πολυ που απαντησατε! το δοκιμασα αλλου και δουλευει μια χαρα το pc! Το προβλημα ηταν στο βισμα στην οθονη (αυτο που συνδεει την καρτα γραφικων με την οθονη) ! Το καναμε! 7μηνες+ χωρις pc για μια ψιλοβλακεια λολ! Τωρα εχω αλλο προβλημα, βαζω να δω ταινια στο ιντερνετ και οταν βαζω full screen κολλαει το βιντεο και ο ηχος ειδικα ο ηχος ακουγετε σαν ρομποτικος και το βιντεο κολλαει υπερβολικα πολυ!. ενω οταν το εχω σε μικρη οθονη παιζει μια χαρα χωρις κολληματα.
seithan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο συμβαινει λογω ελειψη ισχύς του υπολογιστή. Χρειάζεσαι μάλλον ποιό δυνατή κάρτα γραφικώ. Απο την άλλη, επεξεργαστής 1.6, ότι και να του κάνεις, δύσκολα θα δείς αποτέλεσμα.
KiriosD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ε ρε φιλε, κι ούτε ένα ευχαριστώ ρε σε μένα που βρήκα άμεσα (σχεδόν) το πρόβλημα αχαριστία ρε φίλε παντού άντε αφού δουλεύει όλα καλά
teodoulke Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σας ειπα ολους ευχαριστω ρε φιλε! Τωρα πες μου τι να κανω για να μην κολλαει οταν βλεπω ταινια Πριν μεινει 8 μηνες σχεδον κλειστο το pc επαιζαν κανονικα και τρ κολανε
vagos456 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το vlc τρέχει καλύτερα τις ταινίες,σε σχέση με άλλα player.
KiriosD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 θα πρότεινα μία καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού για να στρώσει, δε προτείνω συχνά φορματ αλλά αν λες κολάει με τη ταινία δε το θεωρώ λογικό, θα τρέχουν τις παναγιάς τα μάτια από πίσω και εφόσον ήταν στο ράφι τόσο καιρό ουτε καν ξερεις αν χρειάζεσαι ή τι τρέχει
teodoulke Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μολις εκανα φορματ και κολλαει παλι! Δεν ειναι το θεμα στον Player. Online τις βλεπω τις ταινιες οπως και το youtube με κολλαει στο full screen! Εχω βγαλει τα ματια μ εδω και 2 μερες που αναστηθηκε ο υπολογιστης! Κατι διαβασα τωρα για Overlock στην καρτα γραφικων! Λετε να τον νεκρωσω μια και καλη τον υπολογιστη? δεν εχω ιδεα τι κανω λολ
SOAD1981 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 φανταζομαι εχεις εγκατεστημενο flash player κλπ ε?ποιον browser χρησιμοποιεις?
teodoulke Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το chrome! Ξες τι γινετε? τωρα το παρατηρισα, εβαλα ταινια στο vid2me και κολλουσε αλλα στο streamin δν κολλαει αλλα στο Youtube γιατι να κολλαει??
teodoulke Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το κατεβαζω μισο πλακα με κανεις ετσι???? εισαι ωραιος ! Γιατι κολλαει ομως στο chrome?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα