Προς το περιεχόμενο

Windows phone 120 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν δεν βάλεις δεύτερη σίμ θα κρατησει όσο το κανονικό.....

αν αν αν, εχει πολλα σεναρια

εγω υπεθεσα οτι ο αφου ο ts το θελει για δευτερο κινητο, να βαλει και τις 2 καρτες σε αυτο.

Δημοσ.

Μιας και βλεπω να προτεινετε 535, να ρωτησω κατι?

Προκειται ενας φιλος μου να το παρει για να αναβαθμηστει απο το x10 mini που εχει τωρα. Το βρηκε 100Ε μεταχειρισμενο. Αξιζει? Τα προβληματα που ειχε με την αφη και θα φτιαχτουν με επομενο update, φτιαχτηκανε?

Δημοσ.

Μιας και βλεπω να προτεινετε 535, να ρωτησω κατι?

Προκειται ενας φιλος μου να το παρει για να αναβαθμηστει απο το x10 mini που εχει τωρα. Το βρηκε 100Ε μεταχειρισμενο. Αξιζει? Τα προβληματα που ειχε με την αφη και θα φτιαχτουν με επομενο update, φτιαχτηκανε?

Μα 100 εχει καινουργιο στο σκρουτζ και 119€ στα φυσικα καταστηματα..γιατι να το παρει μεταχειρισμενο;

Δημοσ.

εγω πάντως θα πήγαινα στο 630,που έχει 720p βίντεο αν σε απασχολεί,λίγο μικρότερη οθόνη και δεν έχει φλάς.

τσεκαρε το και εκείνο.

Καλύτερα το 635, γιατί το 630 υστερεί σε κάποια χαρακτηριστικά και έχει και υψηλό SAR

Μα 100 εχει καινουργιο στο σκρουτζ και 119€ στα φυσικα καταστηματα..γιατι να το παρει μεταχειρισμενο;

+1 Συμφωνώ απόλυτα!! Δεν είναι λογικό να πάρεις μεταχειρισμένο αφού με τα ίδια χρήματα παίρνεις καινούριο  :-D

Δημοσ.

Κατι που δεν ανεφερα. Ο φιλος μου ειναι στην Κυπρο και, απ'οσο του ειπε ο πωλητης, στην Κυπρο εχει ~150Ε το 535. Δεν μπορω να βρω καποιο λινκ απο κυπριακο μαγαζι να το επιβεβαιωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...