Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!! Λοιπον εχω το εξης θεματακι..για καποιο λογο η μητρικη δε δεχεται 2αρα ραμ(τωρα εχω πανω 2 των 1gb ddr2 667 mhz).Να τονισω οτι και η 2αρα εχει ακριβώς τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτες των 1gb. Με τη μια απτις 2 μαλιστα ειναι και ιδια μαρκα(kingston). Εχω κανει αναβάθμιση των bios στην τελευταια εκδοση αλλα τιποτα..και οταν λεω οτι δεν την δεχεται εννοω οτι οταν την κουμπωνω πανω ο υπολογιστης συμπεριφερεται οπως οταν τον αφήσεις αρκετη ωρα ανοιχτο( δουλευουν κανονικά ολα τα ανεμιστηρακια, αλλα δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο μπιπ και παραμένει εκει). Ξερει κανεις κατι; Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Όλες οι παλαιές μητρικες 775 πρώτης γενιάς (αυτή που έχεις είναι με τσιπάκι 946GZ) έχουν τις δυσκολίες τους με τις μνήμες...

Μπορεί να έχουν οι μνήμες τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά να χρησιμοποιούν διαφορετικά τσιπάκια και να υπάρχει ασυμβατότητα.

Δοκίμασες τη καινούργια μνήμη μόνη της?

Τσέκαρε την QVL (Qualified Vendors List): τη λίστα με τις μνήμες που η ίδια η asus προτείνει για τη συγκεκριμένη μητρική.

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=p5b-mx%20wifi-ap%20manual&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fdlcdnet.asus.com%2Fpub%2FASUS%2Fmb%2Fsocket775%2FP5B-MX%2FE2918_p5b-mx.pdf&ei=GdjZVPuzEsrCPIiPgLgB&usg=AFQjCNElG4X1VX3_jKoaTBzJSJBtOG8bBg

Αν οι μνήμες είναι στη λίστα δοκίμασε τη καινούργια μνήμη σε κάποιον άλλο υπολογιστή, για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει πρόβλημα.

Καλή τύχη!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη σου απάντηση!! Ειχα αλλη μια 2αρα ολοιδια και την πούλησα σε ενα παιδι και του παιζει μια χαρα...οσο για το αν τη δοκιμασα μονη της το εκανα και αυτο και τιποτα...το θεμα ειναι οτι πριν καμποσο καιρο επαιζε..αλλα ξαφνικα μια μερα blue screen και απο τοτε αν βαλω πανω τη 2αρα ειτε μονη της ειτε με αλλη του 1gb η οθονη παραμενεο μαυρη και το πσ ακουγεται σα να δουλευει..στο QVL βλεπω οτι λεει maximum 4gb και σε καθε σλοτ 2gb memory..στην αναλυτικη λιστα ομως δεν υπαρχει ουτε μια κατηγορια με 2gb!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...