Jimmys_The_Technological Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι πάρα πολύ κοντά στο να αγοράσω ένα netbook που δεν έχει dvd drive. Είδα κάτι στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω, για να μην κάνω καμιά γκάφα. Δείτε λίγο αυτό: http://www.techstores.gr/product/49582/dvd-rw-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-samsung-se-208gbrsbd,-slim Να το πάρω για το netbook?
Str Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το χρειάζεσαι ΠΟΛΥ το drive? ενα τυπικό είναι, με σύνδεση USB... όλα (σχεδόν) ίδια είναι και δουλεύουν μια χαρά...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 κανένα netbook δεν βγαίνει με dvd-rom. αυτό που κοιτάς με usb είναι,δε νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. έξτρα τροφοδοσία δεν απαιτεί γιατί είναι slim.
d_gkal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 κανει τη δουλεια του ΑΛΛΑ εσυ γιατι το θελεις; με iso/φλασακια δε μπορεις;
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να κανεις την δουλεια σου με usb drives και εγω που πηρα προσφατα χωρις dvd drive δεν το μετανιωσα.
panos217 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το συγκεκριμενο dvd drive και δουλευει μια χαρα! Αν σου ειναι απαραιτητο παρτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα