Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ζητάω και πάλι την βοήθεια σας! Κατέβασα το driver απο το επίσημο site της acer διαλεγοντας το notebook μου και το λειτουργικό μου! Μου λέει cannot find camera η δεν ανοιγει καν! Eπίσεις μπήκα να ελένξω συσκευές αλλά δεν υπάρχει πουθενά κάμερα! Αν μπορείται να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα!!
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με ποιο πρόγραμμα την εχεις δοκιμάσει μήπως δεν κατεέβασε τον σωστό driver ? , επίσης πες μας τι windows έχεις και το μοντέλο του laptop
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον μπηκα στο site της acer και κατεβασα 3 διαφορετικα driver που ηταν καθαρα για το δικο μου μοντελο.. δεν δουλευει κανενα ομως... windows 7 σε acer aspire one D250
nickvas19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 για να καταλάβω έβαλες προσφατα windows?! στειλε το link απο που κατεβασες του drivers. εγω βλεπω οτι ειναι εφαρμογες και οχι drivers...ή κανω λαθος; Σβήσε ότι driver έβαλες.Πηγαινε πινακα ελέγχου στις συσκευες και πατα να προσθεσεις μια συσκευη.Εκει οταν ψαξει και δεν βρει πατα οτι εχεις συνδεση την συσκευη και μετα διαλεξε απο την λίστα webcam.Εαν δεν δουλέψει δοκιμασε να ξαναβάλεις καποιον driver μετα απο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα