Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τι έχει να λέει; αν ο δικός σου Pentium είναι stock σε single core έχουμε ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις (το έχω μετρήσει δε στο λέω έτσι αν θες μπορούμε να τρέξουμε και bench και σε multicore η διαφορά αρκετά υπέρ μου) , το θέμα είναι ότι έχω 4 πυρήνες με τη δύναμη του δικού σου και σε κάποιες περιπτώσεις βλέπεις ότι τα δίνουν όλα όλοι. δε μπορούμε να λέμε ότι σου χρειάζονται οι πυρήνες

Άλλο το ότι μπορεί κάποιες στιγμές να δουλεύουν όλοι οι πυρήνες στο φουλ, και άλλο να τους χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να παίξεις ένα παιχνίδι ή για να τρέξεις ένα πρόγραμμα.

Το ότι με 4 πυρήνες κάνεις ποιο πολλά από ότι με δυο πυρήνες ,όταν μιλάμε για ίδιας δύναμης πυρήνες, είναι στάνταρ,πάλι δεν θα δουλεύουν πάντα όλοι οι πυρήνες αλλά τουλάχιστον ποτέ δεν θα είσαι χειρότερα με τους παραπάνω πυρήνες.

Όταν όμως οι ποιο πολλοί πυρήνες είναι ποιο αδύναμοι τότε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου θα είσαι χειρότερα.

(και τι pentium, celeron είναι ) 

Δημοσ.

Λοιπόν TheELF, πραγματικά έκανες κατανοητό το σκεπτικό σου στο μυαλό μου και δεν σου το κρύβω. Για τα λεφτά του ο g1820 είναι πολύ ικανός αλλά δεν παύει να είναι αργός σχετικά με τον ανταγωνισμό σε βαριά πράγματα. Για απλές δουλίτσες είναι διαμάντι ;). Απλά αρκετές φορές καταντάει κουραστικό αυτό με τα νήματα, όσο αληθινό και να είναι. Αυτά από εμένα  :-). Αν ο The_Mad_Genius δεν ξεκαθαρίσει τι είδους multitasking θέλει δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε περαιτέρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...