βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα μόλις λίγη ώρα πρίν άλλαξα τον επεξεργαστή μου απο core 2 duo ε7500 σε core 2 duo e8400.όλα καλά Bootαρε κτλ. όταν έλεγξα θερμοκρασίες κτλ όλα οκ επίσης. τελευταίο άφησα για ψυχολογικο΄πυς λόγους τηγν αξιολόγηση συστήματος της microsoft (ξέρω ίσως κάποιοι γελάσετε) και εκεί ήταν που τα χρειάστικα. ο 7500 έβγαζε μέχρι πρότινος 6.5 και ο 8400 που έβαλα επάνω πρίν καμία ώρα 6 flat. πώς το εξηγήται αυτό? τα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή είναι ακριβώς τα ίδια όπως πρίν! όπως μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός οτι εκεί που έγραφε το μοντέλο του επεξεργαστή και τα 3.00ghz δίπλα ακριβώς είχε ξανά 2.39ghz όλα είναι οκ? ή συμβαίνει κάτι? η αξιολόγηση γιατί έπεσε 5 μονάδες?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 μην δινεις σημασια στην αξιολογσηση αυτη...και αυτο θα σου πουν και οι υπολοιποι... αν σε ενδιαφερει απλα στρεσαρε τον επεξεργστη σου με καποιο προγραμμα για ωρα να δεις οτι συμπεριφερεται σωστα και εισαι ετοιμος...!! οσο αφορα για τις τιμες ετσι διαβαζουν καποιες μητρικες αν μπορεις βαλε και το τελευταιο bios απο το επισημο σαιτ του κατασκευαστη της μητρικη και καλη συνεχεια..
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 γιά πές τί έχεις να μου προτείνεις δλδ? όπως γιατί δίπλα απο τα 3.00ghz Του επεξεργαστή γράφει ξανά 2.39ghz? έχω screenshoot αλλά δέν ξέρω πώς να το βάλω εδώ
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 κατεβασε και δες με το cpu-z την ταχύτητα του. και τι εννοείς ξανα 2.39? αυτος που ειχες πριν ηταν στα 2.93 και αυτος που εβαλες τωρα στα 3.0 αναγραμματισμός; μπορει να εχει κολλήσει και να σου δείχνει την ταχύτητα του προηγούμενου, cpu-z plz παντος πληροφοριακα, αυτοι οι δυο εχουν σχεδον ιδια αποδοση, αυτο που εβαλες ειναι μια τριχα καλύτερος και ταυτοχρονα ενα χρονο παλιότερος (το οτι ειναι πιο παλιος δεν εχει να λεει τιποτα, just saying)
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δες από το Bios το fsb ο παλιός τρέχει στα 1066 ενώ ο καινούργιος στα 1333 ,αν είναι ρυθμισμένο για 1066 από το bios θα τρέχει ποιο αργά από ότι πρέπει. (ίσως αυτό να είναι που σου δείχνει χαμηλότερη ταχύτητα) 1
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 οχι δέν με κατάλαβες, σου ακριβώς τί γράφει στις ιδιότητες του συστήματος επεξεργαστής intel core duo cpu e8400 @3.00Ghz 2.39Ghz
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί η μητρική σου να μην υποστηρίζει τον e8400, είτε καθόλου αλλά είτε και να θέλει bios update για να τον υποστηρίξει. Καλού κακού κάνε ένα φορμάτ, μπορεί να βοηθήσει. Αλήθεια γιατί δεν πήγες σε core 2 quad και πήγες σε core 2 duo ; Βρίσκεις άνετα και με λίγο ψάξιμο γύρω στο 50άρικο (αλλά τι λέω, αν δεν υποστηρίζει η μητρική τον e8400 θα υποστήριζε quad ; ).
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 σωστό κι αυτό αλλά ρέ γαμώτο δέν ξέρω πώς να τα κάνω αυτά. είμαι ψιλο noobas. πάντως η μητρική υποστηρίζει κανονικά fsb 1333 edit. φίλε μου τον υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ακόμη και QUAD σύμφωνα και με το επίσημο σίτε της asus λοιπόν παληκάρια μόλις στρο cpu z λέει core speed 2394.61Mhz και απο κάτω rated FSB 1064.41mHZ
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 xp εχεις; κοιτα οπως σου ειπα απο το cpu-z τι λεει και αυτο.
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 έχω 7 64bit μόλις σας απάντησα ακριβώς απο πάνω σε όλλες της ενδείξεις του cpu z λοιπόν παληκάρια μόλις στρο cpu z λέει core speed 2394.61Mhz και απο κάτω rated FSB 1064.41mHZ
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 έχω 7 64bit μόλις σας απάντησα ακριβώς απο πάνω σε όλλες της ενδείξεις του cpu z λοιπόν παληκάρια μόλις στρο cpu z λέει core speed 2394.61Mhz και απο κάτω rated FSB 1064.41mHZ Ε,αυτό που σου είπα,πρέπει να αλλάξεις το fsb μέσα από το bios. Γράψε το μοντέλο της μητρικής και εδώ να το δούμε και ψάξε και μόνο σου αν θες,να βρούμε κάνα εγχειρίδιο να σου πούμε που να πας και τι να αλλάξεις.
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 είναι κάτι σοβαρό ή είμαι οκ? @ the elf μπορείς σε παρακαλώ να το κάνεις εσύ μέσω teamviewr? η μητρική είναι αυτή asus p5gc-mx/1333
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά μπορέις κάποιος να βοηθήσει? μέσα στο bios δέν υπάρχει καμία απολύτως παραμετροποίηση. αλλά στο σύστημα μέσα στο bios αναφέρει το fsb 1333 αλλά την ταχύτητα του επεξεργαστή στα 2,4Μhz. έχω μπλέξει? η μητρική η asus στο σιτε της αναγράφει fsb 1333 when oveclocking τί εννοεί? ο επεξεργαστής ή η μητρική? κάποιο άλλο μέλος απο εδώ μέσα μου είχε πεί οτι είναι για τον επεξεργαστή. αυτά γράφει πάνω στην συμβατότητα του επεξεργαστή με την μητρική μου στο επίσημο σιτε της asus http://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/HelpDesk_CPU/
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 μην νομίζεις οτι σε γραφω, απλα δεν εχω ξαναδει fsm 1333 mhz, εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι υπηρχε 100-133-200 σε αυτα τα επιπεδα.. οποτε δεν θελω να σου δώσω οδηγίες για κατι που δεν ξερω. περιμενε να σου απαντησει καποιο μελλος που εχει εμπειρία πανω σε τετοια μητρική. μπορει να θελει oc για να παιξει σωστα. και οχι δεν γινετε να στο κανει καποιος μεσω team viewer
βασίλης33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 απο ότι κατάλαβα η μητρική μου υποστηρίζει τον επεξεργαστή αλλά σε oc. kai to oc υποστηρίζεται απο ΄'εκδοση bios 402 και μετά. το θέμα είναι οτι το δικό μου bios είναι έκδοση 317 δλδ παλαιότερη. απο μία πρόχειρη έρευνα που έκανα και μόνο που διάβασα για το πώς θα κάνω αναβάθμηση στο bios απο αυτή που έχω στην 413 όπου και είναι η νεότερη ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΣΑ. μιλάνε για μετονομασίες φακέλων "floppy disk" και γενικά άλλα τέτοια κουλά. καλύτερα δλδ να επιστρέψω τον επεξεργαστή άν το δεχτεί ο πωλητής ή να μου το φτιάξει κάποιος ΓΝΩΣΤΗΣ. όμως κάτι μου λέει οτι θα πάει μακρυά αυτή η βαλίτσα.... δυστηχώς πρίν πάρω τον επεξεργαστή απευθύνθικα εδώ και έχοντας δώσει τα λίνκ του επεξεργαστή και της μητρικής μέλη του φόρουμ με διαβεβαίοσαν οτι θα παίζει μιά χαρά. τώρα όχι απλώς δέν παίζει καλύτερα αλλά ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα