Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το εξής πρόβλημα με ενα laptop toshiba satellite p200.

O υπολογιστής δεν άνοιγε καθόλου η οθόνη ενώ φαίνεται να δουλεύει η τροφοδοσία του και το ανεμιστηράκι..

Στην αρχή δοκίμασα αλλαγή σκληρού, αλλαγή σε μνήμες αλλά τίποτα...

Μετά από λίγο καιρό είπα να τον ξαναπιασω στα χέρια μου και για έναν περίεργο λόγο άνοιξε και λέω θα περάσω μέσα windows...όπου τα πέρασε επιτυχώς. Όταν του έκανα τερματισμό μετά πάλι τα ίδια όπου ή δεν άνοιγε η οθόνη ή κολλούσε στην επισυναπτόμενη εικόνα.

Το έκανα βίδες μήπως μπορέσω να δω κάτι διαφορετικό, τον έδεσα και πάλι, άνοιξε και μετά από δυο restart πάλι τα ίδια...

Καμιά ιδέα ρε παιδιά...???εχω απογοητευτεί...!!!

post-315891-0-29999600-1423484448_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε με εξωτερική οθόνη, αν λειτουργεί με εξωτερική φταίει η οθόνη, αν όχι πιθανώς η κάρτα γραφικών.

το εχω δοκιμασει και οτι κανει η κανονικη οθόνη κανει και στην εξωτερική...

είμαστε σίγουροι ότι ειναι η κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Όταν κολλάει στο post (αρχική οθόνη) συνήθως είναι πρόβλημα δίσκου. Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς δίσκο. Επίσης μπορεί να φταίει και η κάρτα γραφικών, σου κάνει τπτ σκουπίδια στην οθόνη ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εχω δοκιμάσει και άλλον δισκο αλλά πάλι τα ίδια...οχι η οθόνη δεν κάνει νερά ασχετα που το λάπτοπ ειναι ταλαιπωρημένο...

Δημοσ.

θα σου πω αυτό που είδα...γιατι κρατάει καιρό αυτή η ιστορία οπότε μπορω εχω πλήρη άποψη της συμπεριφοράς του...

Μπορεί να κολάει και να το προσπαθω περιπου 5-6 φορες και να μην ανοιγει αλλά μετά θα το πιάσει και θα ανοιξει και θα μπει κανονικά στα windows... μετά πάλι τα ιδια... 

ιδια συμπεριφορά και με άλλο δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...