Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου τι εγινε τελικα βρηκες ακρη εγω με την r7265 εχω τα ιδια προβληματα σε αρκετα παιχνιδια ακριβως το ιδιο πραγμα απο low se high απουτως καμια διαφορα μετρημενο με fraps

Δημοσ.

Φιλε μου τι εγινε τελικα βρηκες ακρη εγω με την r7265 εχω τα ιδια προβληματα σε αρκετα παιχνιδια ακριβως το ιδιο πραγμα απο low se high απουτως καμια διαφορα μετρημενο με fraps

To πρόβλημα βρήκε λύση ναι,κάποιο παιδί απο εδώ με βοήθησε δεν θυμάμαι το όνομα του.Εμένα το θέμα ήταν πως είχα on το v-cync στο catalyst control center και για κάποιο λόγω όταν το έβαζα on και in game κάτι πήγενε στραβά.Το έβαλα off catalyst και τα games έστρωσαν.Ελπίζω να σε βοηθήσει και σένα αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για το dying light περιμένουμε patch για να διορθωθεί επαναλαμβάνω.ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

το 1.3 διορθώνει

αραξε λιγο ... μου θυμιζεις κατι κομπλεξικες δασκαλες που ειχα στο δημοτικο-γυμνασιο που εβρισκαν αφορμη να σε μαλωσουν και να σε πανε στο γραφιο  :P (χωρις να θελω να σε προσβαλω)

Δημοσ.

αραξε λιγο ... μου θυμιζεις κατι κομπλεξικες δασκαλες που ειχα στο δημοτικο-γυμνασιο που εβρισκαν αφορμη να σε μαλωσουν και να σε πανε στο γραφιο  :P (χωρις να θελω να σε προσβαλω)

Ξαναδιάβασε τους κανόνες του φόρουμ σε παρακαλώ και μετά αναφέρεις για κομπλεξικούς κλπ :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε τους κανόνες του φόρουμ σε παρακαλώ και μετά αναφέρεις για κομπλεξικούς κλπ :-)

ξερω τι λενε οι κανονες ... απλος νταξει προφανως το παιδι δεν το εκανε επιτηδες και δεν το γνωριζε ... 

στα λεω φιλικα ολα αυτα και καλυτερα να κλεισει εκει το θεμα δεν θελω να καταλειξει σε καβγας 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έτυχε σε κανέναν άλλον, να αλλάζεις απο medium σε high τα γραφικά και να μην έχει διαφορά στα γραφικά γιατί τα fps πέφτουνε λίγο...  

Δημοσ.

Ρε παιδιά έτυχε σε κανέναν άλλον, να αλλάζεις απο medium σε high τα γραφικά και να μην έχει διαφορά στα γραφικά γιατί τα fps πέφτουνε λίγο...

Γενικά στα περισσότερα καινούργια console ports παιχνίδια οι διάφορες είναι μπαρμπούτσαλα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...