Chocobo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Απο τότε που την είχα (R9 270X) με έχει παραξενέψει το γεγονός πως η κάρτα βγάζει ίδια fps ότι ρυθμήσεις και αν αλλάξω.Τελευταίο παράδειγμα στο Dying Light παίζει 30-60 1080 ότι αλλαγές και να κάνω..Απο απορία είπα να πέσω στην ανάλυση στα 720 και παραδόξος πάλι τα ίδια και σε ίδια σημεία του παιχνιδιού.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά.Ακόμα πιο περίεργο είναι το ότι ακόμα και με vsync off τα max fps είναι πάλι ίδια..
Dennisbest Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό σημαίνει πως έχεις αδύναμο επεξεργαστή και σε κρατάει στα ίδια fps.
trujillo2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Απο τότε που την είχα (R9 270X) με έχει παραξενέψει το γεγονός πως η κάρτα βγάζει ίδια fps ότι ρυθμήσεις και αν αλλάξω.Τελευταίο παράδειγμα στο Dying Light παίζει 30-60 1080 ότι αλλαγές και να κάνω..Απο απορία είπα να πέσω στην ανάλυση στα 720 και παραδόξος πάλι τα ίδια και σε ίδια σημεία του παιχνιδιού.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά.Ακόμα πιο περίεργο είναι το ότι ακόμα και με vsync off τα max fps είναι πάλι ίδια.. τα χαρακτηρηστκα του υπολογιστη?
Chocobo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό σημαίνει πως έχεις αδύναμο επεξεργαστή και σε κρατάει στα ίδια fps. τα χαρακτηρηστκα του υπολογιστη? i5 4690 σε turbo mode 8Gb G.Skill Ripjaws 1600mhz CL8 Msi b85 g43 gaming SSD Samsung 120 HDD 320 WD Blue Cooler Master g650M.. Δεν νομίζω πως έχει θέμα το σύστημα προς θεού δηλαδή για normal gaming να μην φτάνει αυτό.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν σε κραταει πισω ο επεξεργαστης Το dying light ναι εκει παιζει 30-60 αναλογος την τοποθεσια με την 270x.Εχεις κανει καθαρη εγκατασταση των τελευταιων οδηγων απο το site της amd?Επισης κοιτα μηπως εχεις ενεργοποιημενο το vsync απο το catalyst η εχεις κανα antializing ενεργοποιημενο
Chocobo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν σε κραταει πισω ο επεξεργαστης Το dying light ναι εκει παιζει 30-60 αναλογος την τοποθεσια με την 270x.Εχεις κανει καθαρη εγκατασταση των τελευταιων οδηγων απο το site της amd?Επισης κοιτα μηπως εχεις ενεργοποιημενο το vsync απο το catalyst η εχεις κανα antializing ενεργοποιημενο Ναι έχω τα τελευταία drivers και έχω και το patch που έβγαλαν για το game.Αλλά αυτό το έφερα σαν παράδειγμα,σε όλα τα παιχνίδια το παρατηρώ.Πολλές φορέσ θέλω να βάλω μειώσω aa,textures κλπ μήπως πιάσω λίγα fps παραπάνω αλλά δεν βλέπω διαφορά.το AA το έχω ενεργοποιημένο διότι δεν έχω δει διαφορά στα fps με on ή off.Θα δω όμως στο Catalyst control λίγο γιατί εκεί δεν μου είχε πάει το μυαλό να ψάξω.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το aa ειναι το μονο που ακομα και x2 μπορει να μειωσει τα fps αναλογος το game στο μισο.Ειναι οτι πιο βαρυ υπαρχει
Chocobo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το aa ειναι το μονο που ακομα και x2 μπορει να μειωσει τα fps αναλογος το game στο μισο.Ειναι οτι πιο βαρυ υπαρχει Περίεργο αλλά με ή χωρίς anti aliasing δεν υπάρχει διαφορά στα fps..Απενεργοποίησα όμως το vsync στο catalyst και τώρα πάει minimum 40 fps αντί 30.Τα υπόλοιπα που έχει επιλογές δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα ούτε στο Dying light ούτε στο Alien isolation που δοκίμασα.Δεν με χαλάει φυσικά γιατί για 270Χ είναι κομπλέ.Απλά μου κάνει εντύπωση,
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το παιχνίδι έχει θέμα με amd cpu/gpu ακόμα ,περιμένουμε patch. ακόμα και άτομα με 290Χ παραπονιούνται.
trujillo2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αναθεμα με ολα τα κακογραμενα παιχνιδια..... 1
Chocobo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 το παιχνίδι έχει θέμα με amd cpu/gpu ακόμα ,περιμένουμε patch. ακόμα και άτομα με 290Χ παραπονιούνται. Το patch όπως είπα έχει βγει και το έχω κατεβάσει,γύρω στα 200 mb είναι. .Αλλά με αυτό είναι κομπλέ.χωρίς το patch έτρεχε στα 20-40...Αφού τώρα μου πιάνει 40-60 είναι κομπλέ..με 290 θα πρέπει να πετάει για πλάκα..Όπως είπα όμως παραδειγματικά είπα το Dying Light.Σε όλα τα games το παρατηρώ.Βοήθησε κάπως να απενεργοποιήσω το Vsync στο catalyst το εχει αγωρασει το παιχνιδι ?Όχι αλλά δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα..Και όπως είπα δεν είανι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 για το dying light περιμένουμε patch για να διορθωθεί επαναλαμβάνω.ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. το 1.3 διορθώνει [Windows/Linux]Fixed various co-op crash issuesFixed various Be The Zombie crash issuesHunter invasion during a GRE transmission sequence no longer possibleFixed cut-scenes crash issue for Nvidia effects usersMinor performance tweaks for GTX970 usersKNOWN ISSUES WE ARE WORKING ON:Performance issues of systems based on the AMD processorFreezes when using Nvidia DoFUnsatisfactory performance on multi-GPU systemsLimited ability to modify game files - future patch will allow modifications to game files, but will not allow users with modded game files to join/host public games (they will still be able to play with friends via invites)
Chocobo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 αναθεμα με ολα τα κακογραμενα παιχνιδια..... Τα έχει το πισι αυτά :/
music_lover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Φτιαχνουν ενα παιχνιδι για κονσολες,το μεταφερουν στα pc που εχουν δεκαδες διαφορετικα configurations και μετα αρχιζουν τα patch μπας και το κανουν playable..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα