Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου...

Θέλω να φτιαξω μια ιστοσελίδα για την οικογενιακή μας επιχείρηση στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα online παραγγελίας γρήγορου φαγητού (πχ fagi.gr).

Θελω να έχει μέσα ότι έχει το μενού μας με τιμή και με δυνατότητα να επιλέξεις υλικά , να βάλεις την διευθυνση σου τα στοιχεία σου κλπ όπως ακριβώς είναι στο φαγί.

Με τις βασικές γνώσεις που έχω απο joomla σκέφτηκα να την προγραμματισω μέσω αυτού!

Μου το προτείνετε ή να το κάνω μέσω wordpress;

Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο; Είναι υλοποιήσιμο;

Δεκτή κάθε βοήθεια και συμβουλή...

Δημοσ.

Αν ημουν στην θεση σου θα προσθετα το μαγαζι στο efood που ειναι απο τα πιο γνωστα αυτη την στιγμη και μετα θα το προσθετα και στο ask4food,απο κει και περα αν εχεις ποιοτικο φαγητο,εξυπηρετηση κλπ τα θετικα σχολια θα σου αυξησουν την πελατεια κατα πολυ.

Εγω προσωπικα σαν πελατης εχω βρει απο αυτα τα δυο site απιστευτες ταβερνουλες και μεζεδοπωλεια που πραγματικα μετανιωνω τα λεφτα που εχω σπαταλησει σε πιο "μοδατα" εστιατορια που ουτε καλο φαι ουτε καλη εξυπηρετηση ειχαν...

Επισης παλι σαν πελατης οταν μπαινω σε κακοφτιαγμενες σελιδες που ειτε κολλανε ειτε ειναι γελοιες,δε το σκεφτομαι καν και δεν παταω στο μαγαζι,οποτε καλυτερα θα ηταν να το αναλαβει καποιος επαγγελματιας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...