CptBill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα παίδες, Έχω μια asus (a7v8x-x) και πρόσφατα άλλαξα τον cpu cooler απο τον box που είχα με έναν zalman 6000cu (damn big difference όσο αφορά τον θόρυβο). Η απορία μου είναι η εξης: προτείνεται κάποιο πρόγραμμα όσο αφορά το monitor της θερμοκρασιάς του cpu και όχι μόνο; Συμπαθητικό το asus probe αλλα δεν σου δίνει αρκετές επιλογές όπως να κάνει shutdown o υπολογιστής όταν η θερμοκρασία φτάνει κάποιο όριο. Any suggestions?
karvason Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 auth h epilogh gia na kleinei o upologisths otan ftasei h thermokrasia kapoio orio uparxei synithws mesa sto bios ..... sthn gigabyte pou exw pantws etsi ginetai ...
dim_b Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Motherboard Monitor http://mbm.livewiredev.com/
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 erm pos setaroume to mb monitor se asus a7n8x?
CptBill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Το asus probe στη τελευταία έκδοση πάντως μου βγάζει cpu θερμοκρασία 10 βαθμούς μεγαλύτερη σε σχέση με τη παλία έκδοση που είχα. Τελικά το motherboard monitor κάνει την καλύτερη δουλειά. Στις ρυθμίσεις αυτό που κάνεις είναι να του ορίσεις ποιος sensor να αντιστοιχει σε senson που έχει η μητρική σου...το ίδιο και με τους fans. Νοt difficult
madboy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Και εγω αυτο χρησιμοποιω και το Cool Monitor για να βλεπω θερμοκρασιες και στροφες ανα πασα στιγμη στο desctop.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Στην σελίδα του ΜΒΜ αναφέρει setαρίσματα για πολλές μητρικές. Για δείτε εκεί....
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 telika katevasa ena configuration wizard kai ola ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.