Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω για c ότι το Dev C++ είναι ότι πρέπει. Προφανώς δεν έχει γράψει ακόμα κάποιο πρόγραμμα οπότε μείνε στο απλό. Αν θέλεις λίγο ποιο εύχρηστο είναι η έκδοση orwell της Dev c++ που κυκλοφορεί σε 64bit έκδοση και έχει μερικές ευκολίες όπως πχ συμπληρώνει αυτόματα τις παρενθέσεις ή κρατάει ανοιχτά τα παράθυρα χωρίς να χρειάζεται εντολή.

Δημοσ.

Νομίζω για c ότι το Dev C++ είναι ότι πρέπει. Προφανώς δεν έχει γράψει ακόμα κάποιο πρόγραμμα οπότε μείνε στο απλό. Αν θέλεις λίγο ποιο εύχρηστο είναι η έκδοση orwell της Dev c++ που κυκλοφορεί σε 64bit έκδοση και έχει μερικές ευκολίες όπως πχ συμπληρώνει αυτόματα τις παρενθέσεις ή κρατάει ανοιχτά τα παράθυρα χωρίς να χρειάζεται εντολή.

Θα πρότεινα Code::Blocks σε windows. Αν είναι να πας σε DEV-C++ πήγαινε στο Orwell!

Το άλλο δεν υποστηρίζεται πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Δες καλύτερα Pelles-C για πιο straight-forward περιβάλλον, αλλιώς δες και το Code::Blocks.

Σε windows: Visual Studio is the elephant in the room.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις εκδόσεις 2012/2013, τότε σε αντίθεση με άλλους δημοφιλείς compilers ο C compiler τoυ Visual Studio δεν υποστηρίζει πλήρως το πρότυπο C99 (το υποστηρίζει μισό).

Δημοσ.

Notepad++/Gedit για πολύ απλό περιβάλλον και τίποτα παραπάνω.

Συνυπογράφω κι εγώ σε αυτή την προσέγγιση, αρκεί να τον ενδιαφέρει το "άθλημα" σε μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Εννοώ, πως αν θέλει απλά να περάσει το μάθημα και να μην ξανα-ασχοληθεί στην ζωή του :P, καλύτερα να πάει σε Pelles-C (που είναι αποκλειστικά και μόνο για C, κι έχει σημαντικά πιο απλοποιημένο περιβάλλον από οποιοδήποτε C/C++ ide). Δεν θα χρειαστεί να στήνει και mingw μόνος του.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σας μπορειτε να μ βρειτε προγραμματα για να γραφω γλωσσες προγραμματισμου c ;

Και εγώ θα δείξω τον άλλο ελέφαντα στο δωμάτιο.

Τί σε έπιασε και θες να μάθεις C; Υπάρχουν πολύ καλύτερες γλώσσες και εργαλεία σήμερα. Δεν ζούμε στο 1970.

Αν αναγκαστηκά δεν σε υποχρεώνει κάποιος να μάθεις C (π.χ σχολή), και θες να βγεις αύριο στην αγορά εργασίας, μάθε αυτό που χρειάζεται περισσότερο η αγορά εργασίας, ιδίως στο εξωτερικό.

ASP.NET MVC με C# ή VB (καλύτερα και οι δύο), μαζί με JQuery, και κατά προτήμηση Bootstrap επίσης.

Κατέβασε το Visual Studio από την σελίδα της MS και ξεκίνα.

Δημοσ.

Και εγώ θα δείξω τον άλλο ελέφαντα στο δωμάτιο.

Τί σε έπιασε και θες να μάθεις C; Υπάρχουν πολύ καλύτερες γλώσσες και εργαλεία σήμερα. Δεν ζούμε στο 1970.

Αν αναγκαστηκά δεν σε υποχρεώνει κάποιος να μάθεις C (π.χ σχολή), και θες να βγεις αύριο στην αγορά εργασίας, μάθε αυτό που χρειάζεται περισσότερο η αγορά εργασίας, ιδίως στο εξωτερικό.

ASP.NET MVC με C# ή VB (καλύτερα και οι δύο), μαζί με JQuery, και κατά προτήμηση Bootstrap επίσης.

Κατέβασε το Visual Studio από την σελίδα της MS και ξεκίνα.

- Τι κάνεις μπάρμπα.

- Κουκιά σπέρνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...