Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..

ψαχνω για αντικαταστατη του G2..

με ενδιαφερει να εχει ολα τα συν του G2 (δυνατο chipset, lag-free, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, παραμετροποιησιμο, οθονη γυρω στις 5 ιντσες)  και επιπλεον καλη καμερα, micro sd και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

Να αναφερω οτι για λιγες μερες θα ειμαι Σιγκαπουρη οπου αν και γενικα ακριβα το Honor 6 το μαυρο παιζει στα 300 περιπου ευρω..και φαινεται overall καλυτερο κινητο. Επισης το G3 32GB παιζει στα 380 περιπου, αν και ειναι over budget..

Αλλιως, απο Ελλαδα, τι προτεινετε?..

Δημοσ.

Λοιπον..

ψαχνω για αντικαταστατη του G2..

με ενδιαφερει να εχει ολα τα συν του G2 (δυνατο chipset, lag-free, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, παραμετροποιησιμο, οθονη γυρω στις 5 ιντσες)  και επιπλεον καλη καμερα, micro sd και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

Να αναφερω οτι για λιγες μερες θα ειμαι Σιγκαπουρη οπου αν και γενικα ακριβα το Honor 6 το μαυρο παιζει στα 300 περιπου ευρω..και φαινεται overall καλυτερο κινητο. Επισης το G3 32GB παιζει στα 380 περιπου, αν και ειναι over budget..

Αλλιως, απο Ελλαδα, τι προτεινετε?..

Το Honor 6 βλέπω παίζει στα 340€ περίπου και το Plus στα 400€ . Πάντως οι ναυαρχίδες κινητών για να ξέρεις και να δεις χαρακτηριστικά είναι οι εξής και ότι βρεις εσύ που να φτάνει το πορτοφόλι σου...

MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone

- 5.36 Inch OGS HD Screen, 1920×1151 Pixel
- MTK6595 2.2GHz Octa Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 & FDD-LTE 1800/2100/2600 TD-LTE 1900/2300/2600MHz, Support 3G&4G Network
- 2 GB RAM + 32 GB ROM
- 20.7MP Back Camera + 2MP Front Camera
- Android 4.4 System (Flyme 4.0)

♦  5.0 inch IPS Screen, 1920*1080 pixel display
♦  Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad core
♦  Support Network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1900/2100MHz
♦  3 GB RAM + 64 GB ROM
♦  13MP rear camera + 8MP front camera
♦  MIUI V5 system base on Android 4.4

♦  5.5 inch IPS Screen, 1920*1080 pixel display
♦  Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz
♦  3GB RAM ( LP-DDR3, 1866MHz ) + 64GB ROM
♦  13MP rear camera + 5MP front camera
♦  CyanogenMod 11S based on Android 4.4 system
♦  Support 4G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, OTG, NFC, etc
♦  Acceleration Sensor, Electronic compass, Gravity Sensor, Infrared Distance Sensors, Infrared Gesture     Recognition, Ambient Light Sensor, Gyroscope, etc

- 5.0 Inch Screen, 1920*1080 Pixels
- Hisilicon Kirin 910 1.8GHz Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3, TDD-LTE B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- 13 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
- Android 4.4 System
Δημοσ.

Απλά περιμένεις. Δεν υπάρχει τηλέφωνο που να είναι ουσιαστική αναβάθμιση από το g2 αυτή την στιγμή. Η απόδοση των sd800 και sd801 ουσιαστικά είναι η ίδια οπότε διαφορά απόδοσης cpu και GPU δεν θα δεις τη παραμικρή.

Τα honor 6 και g3 δεν είναι απαραίτητα καλύτερα τηλέφωνα από το g2.

Δημοσ.

να πω την αληθεια, σοβαρη αναβαθμιση θα ηταν κανενα Z3, G FLEX 2..αλλα μιλαμε για πολυ πανω σε budget..αυτο που με "σκοτωνει" στο G2 ειναι η απουσια sd, τα 32gb δεν μου φτανουν..και η μαπα καμερα. Ειλικρινα το "αρχαιο" Nokia X6 που εχω, βγαζει καλυτερες φωτο

Δημοσ.

να πω την αληθεια, σοβαρη αναβαθμιση θα ηταν κανενα Z3, G FLEX 2..αλλα μιλαμε για πολυ πανω σε budget..αυτο που με "σκοτωνει" στο G2 ειναι η απουσια sd, τα 32gb δεν μου φτανουν..και η μαπα καμερα. Ειλικρινα το "αρχαιο" Nokia X6 που εχω, βγαζει καλυτερες φωτο

Το G2 δεν έχει "μάπα" κάμερα. Μάλλον η ίδια η οθόνη του G2 με τα ψεύτικα χρώματα σε ενοχλεί περισσότερο παρά η ίδια η ποιότητα φωτό που βγάζει. Αν δεν σου φτάνει ο χώρος ρε συ πάρε ένα τέτοιο να τελειώνεις. 

http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-64gb-datatraveler-microduo-64gb-usb20-flash-drive-p-PER.345837

• Like 1
Δημοσ.

Το G2 δεν έχει "μάπα" κάμερα. Μάλλον η ίδια η οθόνη του G2 με τα ψεύτικα χρώματα σε ενοχλεί περισσότερο παρά η ίδια η ποιότητα φωτό που βγάζει. Αν δεν σου φτάνει ο χώρος ρε συ πάρε ένα τέτοιο να τελειώνεις. 

http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-64gb-datatraveler-microduo-64gb-usb20-flash-drive-p-PER.345837

εχω θεμα με την καμερα. τοσο μερα, σε σκηνες με υψηλο κοντραστ σκιας/ηλιου οπου υποφωτιζει σημαντικα σε σχεση με αλλα κινητα, οσο και σε σκηνες χαμηλου φωτισμου η μεσα στο σπιτι οπου κανει υπερβολικο nise reduction και βγαινει μια εικονα λες και ειναι ζωγραφισμενη

το lumia 920 που ειχε περασει απο τα χερια μου για ενα διαστημα ηταν κορυφη σε αυτον τον τομεα..τουλαχιστον κατι που να το πλησιαζει

Δημοσ.

εχω θεμα με την καμερα. τοσο μερα, σε σκηνες με υψηλο κοντραστ σκιας/ηλιου οπου υποφωτιζει σημαντικα σε σχεση με αλλα κινητα, οσο και σε σκηνες χαμηλου φωτισμου η μεσα στο σπιτι οπου κανει υπερβολικο nise reduction και βγαινει μια εικονα λες και ειναι ζωγραφισμενη

το lumia 920 που ειχε περασει απο τα χερια μου για ενα διαστημα ηταν κορυφη σε αυτον τον τομεα..τουλαχιστον κατι που να το πλησιαζει

Τα android κινητά κατά γενική ομολογία υστερούν σε θέμα κάμερας. Αν θέλεις μόνο κάμερα ή αγοράζεις καλή κάμερα ή windows phone.

Δημοσ.

Εξαιρετική κάμερα έχει το G3. Μάλλον την καλύτερη φετινή ειδικά στο μπάτζετ σου. Βέβαια θα χάσεις σε αυτονομία, αλλά τουλάχιστον θα ευχαριστηθείς φώτος.

Δημοσ.

Τα android κινητά κατά γενική ομολογία υστερούν σε θέμα κάμερας. Αν θέλεις μόνο κάμερα ή αγοράζεις καλή κάμερα ή windows phone.

συμφωνω, αν και εχουν βγει και αξιολογες προτασεις και απο android μερια τελευταια..

ασχετο, απο τη λιστα σου παραπανω, το P7 δεν ειναι χειροτερο απο το Honor 6 σε specs? Και δεδομενου οτι το Honor 6 το βρισκω στα 300 ευρω

Δημοσ.

συμφωνω, αν και εχουν βγει και αξιολογες προτασεις και απο android μερια τελευταια..

ασχετο, απο τη λιστα σου παραπανω, το P7 δεν ειναι χειροτερο απο το Honor 6 σε specs? Και δεδομενου οτι το Honor 6 το βρισκω στα 300 ευρω

Ναι, γι' αυτό είναι τελευταίο στη λίστα ;)

Απλώς όπως σου γράφω, βλέπεις τι σου φτάνουν από το πορτοφόλι σου.

Δημοσ.

κοιτά τότε το Ζ3 compact που είναι 100 ευρώ φθηνότερο από Ζ3 και δεν έχουν καμία διαφορά παρά μόνο στο μέγεθος της οθόνης τους 

Δημοσ.

Αν πάρεις το honor από εδώ παίζει στα 270 (βλ vickmall, to2c) και μακριά από το reportspam για αυτό το κινητό γιατί σε άλλα παιδιά σε διπλανό φόρουμ έστειλε κλώνους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...