Bartar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες θέλω να μεταφέρω τ' αρχεία μου από έναν εξωτερικό WD usb2.0 σ' έναν εξωτερικό Toshiba usb3.0 (usb2.0 compatible). Το κακό είναι οτι το mobo μου υποστηρίζει μόνο usb2.0 και σκέφτομαι να του βάλω μια κάρτα PCIe που θα μου δώσει δύο θύρες usb3.0. Θα κερδίσω έτσι ταχύτητα μεταφοράς στον Toshiba ή δεν παίζει ρόλο επειδή ο WD είναι μόνο usb2.0 ?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δεν παίζει ρόλο γιατί ο δίσκος ανάγνωσης είναι usb2.0
Bartar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν τα μεταφέρω από τον WD στον εσωτερικό και μετά στον Toshiba δεν ''αξίζει'' έτσι?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 διπλή μεταφορά και θα φάς παραπάνω χρόνο αφού πάλι την πρώτη φορά απο usb2.0 θα τραβήξει δεν κερδίζεις κάτι.
Bartar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Και κάτι άσχετο γιατί είμαι noobas Αν κατά τη μεταφορά από τον wd στον toshiba, έχω ανοιχτό το uTorrent και κατεβάζω σε τρίτο εξωτερικό δίσκο usb2.0 με 800kb/s, υπάρχει κίνδυνος για corrupted αρχεία?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 σε τρίτο δίσκο κατεβάζεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. τα πάντα μπορείς να κάνεις κατα τη μεταφορά εκτός απ το να παίζεις με τους δίσκους που διαβάζεις/γράφεις. θα καθυστερήσεις παραπάνω τη μεταφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα